ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

24 Απρ 2019

10.4.2019, πρώτη φορά η Ανθρωπότητα θα δει «Μαύρες Τρύπες»!

Οι Μαύρες Τρύπες είναι ένα από τα δομικά στοιχεία του σύμπαντος και ενδεχομένως μέσα τους κρύβουν το μυστικό της προέλευσης του κόσμου! Οπότε, κάθε πληροφορία που αφορά στην αληθινή τους φύση και την όψη τους, φέρνει τον άνθρωπο πιο κοντά στην κατανόηση της δημιουργίας. Για πολλούς επιστήμονες υπάρχει ένα δίκτυο «λευκών και μαύρων» τρυπών. Το ένα «εκτοξεύει» ύλη από το πουθενά και το άλλο την «απορροφάει». Μια τεράστια «λευκή» τρύπα θεωρείται η αρχική «φυσαλίδα» του Μπιγκ Μπανγκ από την οποία προήλθε τουλάχιστον το δικό μας πεπερασμένο Σύμπαν (ναι, δεν είναι άπειρο!) Κατά πολλούς η Πραγματικότητα αποτελείται από άπειρα παλλόμενα (διαστολή-συστολή) Σύμπαντα εις το διηνεκές!

Οι «Μαύρες Τρύπες» απορροφούν τα πάντα στρεβλώνοντας τον Χωροχρόνο και διαβάλλοντας τις ίδιες τις Αρχές της Πραγματικότητας. Εκεί οι νόμοι της Ύπαρξης έχουν σταματήσει να ισχύουν τουλάχιστον όπως τους αντιλαμβανόμαστε.

Αυτό που ανιχνεύει το υπερ-τηλεσκόπιο Event Horizon είναι η ακτινοβολία που εκπέμπει η Μαύρη Τρύπα, καθώς οι διεργασίες που εξελίσσονται εντός της προϋποθέτουν θερμοκρασίες που μετρώνται σε δισεκατομμύρια βαθμούς Κελσίου. Τα επιμέρους τηλεσκόπια συγκεντρώνουν δεδομένα από την παρατήρηση, τα οποία κατόπιν τροφοδοτούνται σε πανίσχυρους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Η Τεχνητή Νοημοσύνη αναλαμβάνει να επεξεργαστεί τάχιστα ωκεανούς πληροφοριών και να συνθέσει εικόνες. Αυτές θα είναι και οι «φωτογραφίες» από τις Μαύρες Τρύπες!
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: