ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

24 Απρ 2019

Αν ο Θεός ήθελε να καταστρέψει τον κόσμο δεν θα χρειαζόταν την βοήθεια σου! Είσαι εδώ "για να ζήσει ο κόσμος!"

Είναι πολύτιμο να αναρωτηθείς ποιος είναι ο άθλος της δικής σου γέννησης! Τo salto immmortale! Τι καλείσαι να υπερβείς! Εκεί είναι και ο πιο βαθύς σου πόνος!

Να ορθώνουμε με ακόμα μεγαλύτερη δύναμη τον πολιτισμό ενάντια στην βαρβαρότητα! 
*
"Δεν θα σε καταδικάσω άλλο εαυτέ μου..." 
Mία είναι μόνο η αποτυχία: να ζεις χωρίς Θεό! 

Ανάσταση χωρίς σταύρωση! For a change! 

23 Απριλίου: Ένα ευχαριστώ αγάπης στους γεννήτορες! Έφυγαν και οι δύο Νικητές! Ευλογημένες ψυχές! Ο Ηρακλής και η Ελένη! 
*
Να μη σε αφήνουν να τους δώσεις! Παράξενος πόνος... Σαν λουλούδια που επιστρέφονται... 
"Σ'αγαπώ" σημαίνει θέλω να ζήσεις! Και δίνω γι' αυτό, ό,τι μου έχει δώσει ο Θεός! Μπορεί να μην το δεις ποτέ! Ούτως ή άλλως σε αόρατους δέλτους γράφεται η αληθινή μας ιστορία! 

Παράλληλα σύμπαντα οι άνθρωποι! Καθείς και ο κόσμος του! Μόνο ο Χριστός-Εαυτός δηλαδή η αγάπη μπορεί να διαπεράσει τα αδιαπέραστα! 
*
Τι θα γινόταν αν ο άνθρωπος δεν σταύρωνε τον Χριστό;
Θα γινόταν η ανάσταση χωρίς θάνατο!
Θα ήταν αναστημένος επί της Γης στους αιώνες! Θα ανάσταινε τον άνθρωπο! Θα τέλειωνε ο θάνατος! Ζούμε τα καρέ του χωροχρόνου που θα ξαναγράψουμε την Άγια Ιστορία με φως! Για σένα μπορεί να είναι αυτή εδώ η στιγμή! 
*
Η μεγαλύτερη άσκηση είναι να ξυπνάς με εσωτερικό χαμόγελο!
Ή να ξυπνάς με γέλιο για το τι θα ζήσεις όλη την ημέρα! Να γελάς προκαταβολικά. Γέλιο χωρίς λόγο! Το πρώτο πράγμα που σε μαθαίνει ο Ουρανός είναι η χαρά! Ο άνθρωπος να μοσχοβολάει και να αναβλύζει χαρά και διάθεση από τον ίδιο τον εαυτό του! Να μην την αναζητά έξω από αυτόν!
*
Το παιδί, τον Χριστό-Εαυτό εντός, να μην προδώσουμε! Μόνο Ωσαννά!
Να σταματήσει ο χρόνος στην αγάπη! Αν οι συνειδήσεις το υπογράψουν δεν έγινε ποτέ άλλο τίποτα από Φως! Αναμνήσεις απ' το μέλλον... 
*
Αυτό το Πάσχα ας μην τον σταυρώσουμε!
Ας γράψουμε μια καινούργια εκδοχή στις ψυχές μας!
Πως τον Χριστό-Εαυτό μας δεν τον πρόδωσε κανείς, πως δεν σταυρώθηκε αλλά νίκησε τον θάνατο χαρίζοντας Ζώσα ζωή στον άνθρωπο χωρίς τέλος! Και πως ζει ανάμεσα μας γιορτάζοντας μαζί μας κάθε στιγμή την ζωή! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: