ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

3 Απρ 2019

«Δεν υπάρχει σκοτάδι, δεν υπάρχει φως! Υπάρχει η αντίληψη μιας κυματοειδούς κίνησης της Δημιουργίας μιας ταλάντωσης, η οποία γίνεται αντιληπτή έτσι ή αλλιώς!»

«Οι διαχωρισμοί σκοτάδι-φως κ.λπ. είναι γιατί κοιτάς το κύμα μεμονωμένα στις φάσεις του! Το κύμα είναι ενιαίο! Ο Θεός δεν διαχωρίζεται από τον εαυτό του και δεν έχει φωτεινά σημεία ούτε σκοτεινά σημεία! Έχει μόνο Λάμψη! Είναι Φωνή! Είναι ήχος!»
* 
«Μην λες υφιστάμεθα το κακό! Βασικά υφιστάμεθα εμάς!»
«Αν εσύ είσαι κακός, σε υφίστασαι! Πού συγκεντρώνεσαι; Εκεί είσαι! Το υφίστασαι! Ο πόνος εξάλλου είναι το Gestalt των λαμπερών σου στιγμών! Όταν απελευθερώνεσαι ή γλυτώνεις από τον πόνο, μαθαίνεις κάθε φορά να γλυτώνεις και πιο εύκολα και πιο ανώδυνα. Τότε υπάρχεις με τον πιο ιδιαίτερο τρόπο που μπορείς να υπάρχεις! Άλλωστε αυτό έρχεσαι να μάθεις! Πώς να μην πονάς μέσα σε όλα αυτά που είσαι!»
*
«Κανένας που ζητά τον Θεό δεν έχει μετάνοια! Αυτός που “αναζητά” τον Θεό είναι ένας αμετανόητος μαλάκας που πίσω από χίλιες δραστηριότητες κρύβει τον απέραντο εγωισμό του!»
«Ο Θεός βιώνεται δεν αναζητείται! Είναι βίωμα ο Θεός! Είναι αγάπη, είναι επικοινωνία, είναι λαμπρότητα, είναι θεουργία, είναι ομορφιά, είναι χαρά! Αφορά τι μπορεί να κάνεις για τον Θεό εδώ πέρα! Για να έχεις έστω μία πιθανότητα να σε αναζητήσει εκείνος! Είναι δόσιμο, νοιάξιμο για τους άλλους!»
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: