ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

24 Μαΐ 2019

Απλά τα πράγματα! Όλα τα όντα κάτω από τον Χριστό υπάγονται στον Χριστό! Τον Ζώντα Θεό! Τον θεϊκό-Εαυτό! Και ο Χριστός «υπάγεται» στον Άναρχο Πατέρα!

Η υπακοή είναι η προστασία του «κατώτερου» από το Ανώτερο! Μέχρι να γίνεις Χριστός! Τότε είσαι Νόμος ο ίδιος!

Δεν υπάρχει πνευματική Σχολή, πνευματικός δρόμος που να λειτουργεί χωρίς υπαγωγή στο Ανώτερο! Που όμως δεν είναι παρά ο ίδιος ο Θεϊκός σου Εαυτός! Τις νεοεποχίστικες σαχλαμάρες «είμαι συνδημιουργός» κ.λπ. τις αφήνω στην λογική σας! Συνδημιουργός θεϊκών πραγματικοτήτων είσαι άμα ανακτήσεις την Χριστότητα! Αλλιώς συμμετέχεις ανάλογα με το ελλείπον σου μέρος στην αθλιότητα!   

«Κατώτερο» είναι ό τι δεν έχει ακόμα υπαρξιακή «αυτοδυναμία»! Είναι καθοδόν! Το εν δυνάμει ον, ο ενσαρκωμένος άνθρωπος, υπάρχει και δεν υπάρχει! Μέχρι να κατακτήσει το δικαίωμα να ζει! Την αθανασία! Που είναι η Χριστοποίηση του!  Μέχρι τότε σε προστατεύει ο Χριστός! Από όποια πνευματική ιεραρχία και αν προέρχεσαι! Μέχρι να κατακυρωθεί το ως εν Ουρανώ και επί της Γης!

Η «υπακοή» είναι η προστασία σου έναντι αυτού που δεν αντιλαμβάνεσαι! Ο πόλεμος είναι αόρατος!  Ξέρω, οι λέξεις είναι ύποπτες! Η αλήθεια όμως είναι μία! Σε μια ροή απλά δεν υπάρχει ανώτερο και κατώτερο! Για ένταξη στην Ροή μιλάμε! Η ροή με το Ανώτερο είναι ευλογία! Μόνο ευλογία!

Μην αυταπατάσθε! Δεν υπήρξε επί της Γης πνευματική Σχολή με αποκορύφωμα την Ορθόδοξη μας παράδοση που να μην βασίζεται στην υπακοή! Στον Ζώντα Θεό! Ο Οδηγός είναι ένας! Ο Χριστός-Εαυτός!

Υπακοή σημαίνει οικειοθελής συντριβή του εγώ! Παράδοση στον θεϊκό Εαυτό! Τότε καθίστασαι ελεύθερος! Με απόψεις, με θεωρίες, με θέλω, απλά συντηρείς την αβέβαιη σου ύπαρξη στο Matrix! Δεν μπορείς να μπαινοβγαίνεις στον Ναό του Εαυτού! Υπάρχουν συνέπειες! Όλα βεβαίως μπορείς να τα κάνεις! Αλλά θα υποστείς τις συνέπειες! «Όστις θέλει!»

H παρακοή εξάλλου και όχι κάποιο άλλο παράπτωμα στοίχισε στους πρωτόπλαστους την έξοδο τους από τον Παράδεισο!

Είναι επικίνδυνο να λες όχι στον Θεό! Όταν το θέλημα του φτάνει ως εσένα! Όταν σου πει τι να κάνεις! Αυτοκαταδικάζεσαι! 

Ο Θεός δεν είναι επιλογή α λα καρτ! Είναι η απόλυτη επιλογή της αναίρεσης της Πτώσης! Για τον εαυτό σου και τον κόσμο! Και ο άνθρωπος βρίσκεται σε Πτώση!

«Άσ’τα όλα και ακολούθησε με!»
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: