ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

20 Μαΐ 2019

Τιμή στους Χριστοφόρους!

Διάβασα χτες στο συγκλονιστικό σου πρόσωπο αιώνες, σύμπαντα, δημιουργίες, γεγονότα! Χαραγμένο ανεξίτηλα από την γλυκύτητα της θεϊκής αγάπης... Θεϊκά μόνος κοίταζες για μια ακόμη φορά την ανοησία του κόσμου τούτου... 
*
Η αγάπη είναι η μεγαλύτερη θεραπευτική δύναμη στον κόσμο, τίποτε δεν πάει πιο βαθιά από την αγάπη!
Θεραπεύει όχι μόνο το σώμα, όχι μόνο τον νου, αλλά και την ψυχή.

Αν μπορεί κανείς να αγαπά, τότε εξαφανίζονται όλες του οι πληγές. Τότε γίνεται πλήρης κι αν είσαι πλήρης, είσαι άγιος. Αν δεν είναι πλήρης κανείς, δεν είναι άγιος.

Η σωματική υγεία είναι επιφανειακό φαινόμενο. Μπορεί να συμβεί μέσω της ιατρικής, μπορεί να συμβεί μέσω της επιστήμης. Όμως ο εσώτατος πυρήνας της ύπαρξής σου μπορεί να θεραπευτεί μόνο μέσω της αγάπης.

Εκείνοι που γνωρίζουν το μυστικό της αγάπης γνωρίζουν το μεγαλύτερο μυστικό της ζωής. Τότε δεν υπάρχει γι΄αυτούς δυστυχία, δεν υπάρχουν γηρατειά, θάνατος.

Φυσικά το σώμα θα γεράσει και το σώμα θα πεθάνει, αλλά η αγάπη σού αποκαλύπτει την αλήθεια πως δεν είσαι το σώμα. Είσαι καθαρή συνειδητότητα, δεν έχεις γέννηση, δεν έχεις θάνατο.


Κι αν ζεις με την καθαρή αυτή συνειδητότητα, ζεις συντονισμένος με την ζωή. Η μακαριότητα είναι παράγωγο της ύπαρξης σου σε συντονισμό με την ζωή.
Osho
***
H υπέροχη ιδέα  της θεωρίας  των χορδών είναι ότι τελικά έχουμε ένα μόνο συστατικό, ένα βασικό πράγμα, για να εξηγήσουμε όλο το σύμπαν: την χορδή!
Mια χορδή όμως μπορεί να ταλαντώνεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους, όπως μια χορδή ενός βιολιού μπορεί να παίξει πολλές νότες! Kάθε διαφορετικό είδος ταλάντωσης αυτών των μικρών βρόγχων, λοιπόν δεν δίνει διαφορετικούς ήχους, δίνει διαφορετικά σωματίδια! Tο ηλεκτρόνιο δηλαδή στην πραγματικότητα είναι μία χορδή που ταλαντώνεται κατά ένα τρόπο, το κουάρκ μια επίσης χορδή που ταλαντώνεται κατά διαφορετικό τρόπο!

Kατά μία έννοια η θεωρία των χορδών ξαναφέρνει στην ζωή την παλιά ιδέα της μουσικής των σφαιρών, αλλά σε μικροσκοπικό επίπεδο!
***
Μετά την θύελλα η ομορφιά μας τιμωρεί με την παρουσία της ξανά! 
Είναι δυνατόν! Φονικές κινήσεις ψυχών προς τους γύρω τους! Θεέ μου τι κατοικεί τον καθέναν! Τι τον διαπερνά! Ποιος θα πει την αλήθεια στον άνθρωπο για τον αόρατο πόλεμο! Μίλησε ο Χριστός! Ποιος ακούει! 

Η χαρά είναι η ανεμπόδιστη κίνηση της ροής της ψυχής, λέει ο Πλάτων! Τόσο απλό!

 -Τι είναι το μέλλον;
-Το μέλλον δεν είναι μόνο κάτι που συμβαίνει! Είναι μια ωμή δύναμη με μεγάλη αίσθηση του χιούμορ, που θα σε σαρώσει αν δεν παρακολουθείς!!!
Bill Murray 
* 
Είναι εδώ! Οι φωτεινές στήλες του κόσμου! Είτε τις βλέπεις είτε όχι! 
Να σπάσουμε τα όρια μας! Καινούργια ελευθερία! 

"Μη λυπάστε! Γιατί ο Χριστός ανέστη! Προσευχή όχι λύπη!" 

"Η αμαρτία είναι ένα βήμα προς την αγιότητα!" 
*
Το DNA συνδέεται με το σύμπαν χωροχρονικά!
Πρόσφατη Ρωσική επιστημονική έρευνα, με αντικείμενο το ανθρώπινο DNA,αποδεικνύει ότι αυτό είναι «ολογραφικός» υπολογιστής, συνδεδεμένος μάλιστα με το Σύμπαν, έξω από τις χωροχρονικές διαστάσεις!

Αυτό, όπως είναι φυσικό, εξηγεί δυσεξήγητα φαινόμενα όπως η μαντική ικανότητα, η τηλεπάθεια, η διαίσθηση, η εξ αποστάσεως θεραπεία, η αυτοθεραπεία, η θεραπεία με μεθόδους ενεργειακής (ηλεκτρομαγνητικής) επίδρασης, η επήρεια του μυαλού στο περιβάλλον κ.α.

Η δυτική γενετική επιστήμη θεωρεί ότι μόνον το 10% του DNA μας χρησιμοποιείται στο να κατασκευάζει πρωτεΐνες και έτσι να κατευθύνει τις λειτουργίες των κυττάρων, βάσει του πυρηνικού κώδικα που διαθέτει, ενώ το άλλο 90%, που το βλέπουν «σιωπηλό» το ονομάζουν junk (σκουπιδό)-DNA!

Τώρα όμως έρχεται o Ρώσος Βιοφυσικός και Μοριακός Βιολόγος Pjotr Garjajev με την ομάδα του και αποδεικνύει ότι αυτό ακριβώς το θεωρούμενο άχρηστο γενετικό υλικό λειτουργεί σαν ολογραφικός υπολογιστής, ενώ το ενεργό μικρό κομμάτι του είναι απλά ο μηχανικός του βραχίονας!

Επίσης οι Ρώσοι ερευνητές απέδειξαν ότι αυτό το DNA δεν είναι μόνο υπεύθυνο για την δομή και την λειτουργία του σώματός μας, αλλά αποτελεί την αποθήκη όλων των πληροφοριών που εκ γενετής φέρουμε και επιπλέον επικοινωνεί και ανταλάσσει συνεχώς πληροφορίες με όλο το Σύμπαν!

Το πιο καταπληκτικό όμως είναι ότι κατάφεραν να κατανοήσουν την γλώσσα προγραμματισμού του, που μάλιστα μοιάζει πολύ με την ανθρώπινη γλώσσα και έτσι τώρα έχουν την δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του με την εισαγωγή νέων πληροφοριών, μέσω συχνοτήτων με την εφαρμογή κατάλληλα διαμορφωμένων ηλεκτρομαγνητικών πεδίων!

Εκεί ακριβώς βασίζονται και τα πολλές φορές θαυματουργά αποτελέσματα των θεραπειών με την μέθοδο του βιοσυντονισμού, όπου οι Ρώσοι έχουν κάνει τεράστια πρόοδο, ανατρέποντας μάλιστα τα έως τώρα δεδομένα παγκοσμίως, αφού εφαρμόζοντας ανάλογα προγράμματα θεραπείας, ακόμη και με φορητές συσκευές βιοσυντονισμού, επιτυγχάνουν αποτελέσματα που πλησιάζουν το 100% και για ανίατα, ακόμη, νοσήματα κατά την συμβατική επιστήμη!

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: