ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

29 Ιουλ 2019

Αρχάγγελος Γαβριήλ! Ένας αγαπημένος Φίλος του ανθρώπου!

Γαβριήλ, ο αρχάγγελος που ευαγγελίζεται όλα τα όμορφα στον κόσμο! 

Χωρίς χαρά δεν υπάρχει τίποτα ελπιδοφόρο! Χαίρομαι σημαίνει τιμώ την ζωή! 

Ελεύθερος σημαίνει να στηρίζεις το καλό και το αληθινό όπου το συναντάς! Η αλήθεια δεν είναι ιδεολόγημα! Είναι η ίδια η φύση του καλού! 

Δεν μπορείς να είσαι δίκαιος αν δεν αγαπάς! 
*
Σύμφωνα με τους Ινδιάνους, οι λευκοί είναι όλοι τρελοί!
Μόνο οι τρελοί επιβεβαιώνουν την σκέψη με το κεφάλι τους! Αυτή η παρατήρηση με άφησε έκπληκτο και ρώτησα τον ινδιάνο αρχηγό να μου πει με τί σκεφτόταν αυτός! Μου απάντησε: "Με την καρδιά!"
Κάρλ Γιούνγκ 
*
"Να νιώθεις ο κυβερνήτης ενός πνευματικού Σκάφους το οποίο αφού είναι στην Γη είναι πέριξ της Γης αυτή την στιγμή!
Όταν θα φύγεις από την Γη, θα πας κάπου αλλού! Είσαι Κυβερνήτης ενός πνευματικού Σκάφους! Μέσα, όλα τα άλλα άτομα είναι οι ιδιότητες σου, τα χαρίσματά σου, που πρέπει να υπακούν στον κυβερνήτη! Ανά πάσα στιγμή όμως διακτινίζεσαι και μπορείς να ανέβεις! Αν νιώθεις έντονες επιθέσεις από το περιβάλλον κ.λπ. ανεβαίνεις στο σκάφος σου, κάθεσαι στην καρέκλα σου και δίνεις εντολές! Κατεβάζεις ασπίδες! Το ζεις! Έτσι κι αλλιώς είσαι αυτό το Σκάφος! Δεν είσαι ακριβώς όπως το StarTrek αλλά δεν πειράζει, να το σκέφτεσαι έτσι! Να δημιουργείς μια αλληγορία! Είσαι μια μπάλα φωτός η οποία προβάλλει τον εαυτό της σε άνθρωπο! Έτσι κι αλλιώς! Αν συνειδητά μάθεις να το κάνεις αυτό, τότε όπου πας αναγκαστικά το Σκάφος σου σε ακολουθεί από πάνω!" 
*
"Υπάρχει μια κατάσταση μέσα στον άνθρωπο βαθιά: ο σεβασμός προς τον εαυτό του!
Δεν μπορεί να αγαπάς τον εαυτό σου και να μην αγαπάς τους άλλους! Δεν μπορεί να σέβεσαι τον εαυτό σου και να μην αγαπάς τους άλλους! Δεν μπορείς να σέβεσαι τον εαυτό σου και να μην σέβεσαι τους άλλους! Ό,τι κι αν κάνουν, ό,τι κι αν είναι! Ο σεβασμός είναι μια μορφή βασιλικής στωικότητας! Σεβασμός σημαίνει βασιλική στάση αγάπης! Προς όλους!" 
*
"Μεγάλη αναταραχή υπέροχη κατάσταση!"
 Μάο
σχόλιο: εμείς μιλάμε για τα δικά μας υπέροχα βεβαίως! 
Αρχή φόρμας

Η αλήθεια της καρδιάς σου η ελευθερία σου! 

Το σήμερα, η αγαπημένη μέρα! Όλα ευλογημένα αν είσαι ευλογημένος! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: