ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

29 Ιουλ 2019

Η ψυχή θέλει τροφή για να ησυχάζει! Θέλει χαρά χάρη Γιορτή!

από τον αγαπημένο γέροντα: 
"Μόνον ο Θεός μπορεί να δικαιώσει τον άνθρωπο! Μέσω του Χριστού! Της αγάπης του! Ο άνθρωπος ζητά την δικαίωση από μόνος του! Από το εγώ του!"
σχόλιο: Όλα χωρίς Θεό... Ζούμε την εποχή του λάιτ σε όλες τις εκδοχές... 
*
Και αφού ο Χριστός εκδίωξε τα δαιμόνια που τρομοκρατούσαν εκείνο το χωριό οι κάτοικοι του ζήτησαν να φύγει και να μην ξαναπατήσει εκεί!
Και μια επισήμανση: ο Χριστός απλά "περιπατούσε"... Οι δυο δαιμονισμένοι στην θέα του και μόνον φοβήθηκαν και του ζήτησαν να μην τα σκοτώσει αλλά να πάνε στους χοίρους! Ο Χριστός και οι Χριστοφόροι άνθρωποι ταράζουν και αναστατώνουν ό τι δεν είναι πνευματικά καθαρό!
*
Η ιαματική Χάρις της Αγίας Μαγδαληνής στον κόσμο! Φως και αγάπη! 
"Και εκ των κρυφίων μου καθάρισόν με!"
Το ασυνείδητο στην Ορθόδοξη παράδοση! 

Οι άγγελοι σε τρέφουν! Οι δαίμονες τρέφονται από σένα! 

Χρησιμοποίησε την ιαματική δύναμη των χρωμάτων!
*
Τι μεγάλη τύχη αν σε αυτήν την ζωή η καρδιά σου κτυπά για την Αλήθεια!
Δεν έχει σημασία πόσο δυνατά το μυαλό προσπαθεί να σου αποσπάσει την προσοχή! Αγνοήσετε το! Απλά θυμηθείτε: "Αυτή η ζωή είναι για την Αλήθεια!" Και ανεξάρτητα από το πόσες φορές το μυαλό θα σου σου επιτεθεί, λέγοντας: "Δεν είσαι αρκετά καλός, δεν είσαι ακόμα έτοιμος! Δεν είσαι εκλεκτός!" Μην ενδώσεις σε αυτήν την φιδίσια φωνή! Πρέπει να το υπερβείς.
Πες: "Είμαι εδώ για την ελευθερία, και είμαι ελεύθερος!" Και δεν είναι ότι αποφάσισες να είσαι ελεύθερος... Όχι, απλά δεν μπορείς να μην είσαι ελεύθερος! Επειδή ο Θεός δεν μπορεί να απορρίψει την καρδιά που έχει στραφεί προς Αυτόν!
Mooji 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: