ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Οκτ 2021

Η Θεωρία Χορδών μας πηγαίνει πριν το Big Bang! Πριν από την ίδια την Γένεση!

Τι λέει η Θεωρία Χορδών;

Ότι υπάρχει ένα πολυσύμπαν από σύμπαντα!

Από πού προήλθε το Big Bang;

Λοιπόν, οι εξισώσεις του Αϊνστάιν μας παρέχουν αυτή την συναρπαστική εικόνα. Ότι είμαστε σαν τα έντομα πάνω σε μία σαπουνόφουσκα. Μία γιγάντια σαπουνόφουσκα η οποία διαστέλλεται, και είμαστε παγιδευμένοι όπως οι μύγες στην μυγοπαγίδα. Δεν μπορούμε να αποδράσουμε από την σαπουνόφουσκα. Και αυτή αποκαλείται η Θεωρία του Big Bang.

 Η Θεωρία Χορδών λέει:

Θα πρέπει να υπάρχουν κι άλλες φούσκες εκεί έξω. Σε ένα πολυσύμπαν φουσκάλων. Όταν δύο σύμπαντα συγκρούονται

μπορεί να σχηματιστεί άλλο ένα σύμπαν. Όταν ένα σύμπαν χωρίζεται στην μέση μπορεί να δημιουργήσει δύο σύμπαντα και αυτό πιστεύουμε ότι είναι το Big Bang. Το Big Bang προκαλείται είτε από την σύγκρουση συμπάντων είτε από την ένωση των συμπάντων.

Michio Kaku

***

Καθώς έχουν χάσει την αίσθηση του αόρατου κόσμου, οι άνθρωποι δεν συνειδητοποιούν ότι με τις σκέψεις και τα συναισθήματά τους μπορούν να προσελκύσουν τα σκοτεινά πνεύματα απωθώντας τα φωτεινά πνεύματα και αντίστροφα.

Γι’ αυτό τους επιτίθενται συνεχώς οι δυνάμεις του κακού. Ναι, είναι πραγματικότητα: Μέσα μας και γύρω μας υπάρχουν κακοποιές οντότητες, και όσοι δεν ξέρουν πως να προστατευτούν με την κατάλληλη ψυχική εργασία, υποφέρουν από διαταραχές και μπορεί να γίνουν θύματα αυτών των ανεπιθύμητων πλασμάτων. Ενώ, όποιος ξέρει πώς να ζει καταστάσεις γαλήνης, εσωτερικής αρμονίας, εσωτερικής εξύψωσης, μπορεί και να προσελκύσει εξαίσια πλάσματα, που επίσης εκδηλώνουν την παρουσία τους: Αισθάνεται σαν να διαστέλλεται μέσα στο φως, σαν να αγκαλιάζει ολόκληρη την πλάση. Μπορεί ο ίδιος να μην ξέρει το γιατί, η αιτία όμως είναι αυτή ακριβώς: η παρουσία των ουράνιων οντοτήτων!

Ομρααμ Μικαέλ Αΐβανχώφ

***

Να αρνηθούν την προσωπική ικανοποίηση για ένα Ανώτερο αγαθό, για την Ανθρωπότητα!

Αυτή η διδασκαλία απαιτεί ολόκληρο το άτομο! Απαιτεί από εμάς να υπηρετούμε τους άλλους και όχι να μας υπηρετούν. Όταν κάποιος αποδέχεται κάτι, όταν έχει κάποια οφέλη, πρέπει να τα μοιραστεί με άλλους. Όχι να τα κρατήσει για τον εαυτό του. Αν τα κρατήσει, διαπράττει έγκλημα. Πρέπει κανείς να βρίσκει συνεχώς νέους τρόπους να υπηρετεί τον Θεό! Ο Θεός σου επιστρέφει αυτό που έδωσες για να δεις πώς ήσουν! Ό, τι και να δώσεις, το ίδιο σου επιστρέφει! Μετά από όλες τις εξετάσεις, μόνο η Αρετή συνεχίζεται και η Αλήθεια παραμένει για πάντα.  

Π. ΝΤΕΝΟΦ

 Η πιο επίμονη και επείγουσα ερώτηση στην ζωή είναι: Τι κάνεις για τους άλλους; Μάρτιν Λούθερ Κινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια: