ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

14 Οκτ 2021

Το σώμα αυτό που έχει δοθεί μπορεί να ανακαλέσει το κλειδί της αφθαρσίας! Την μήτρα! Το καλούπι που το έφτιαξε!

Για κάποιο λόγο αυτό το σώμα είτε στην χονδροειδή κατάσταση, που είναι σήμερα, είτε αναβαθμισμένο, εξυπηρετεί στο να κατοικεί η συνείδηση εξατομικευμένα! Όχι διαιρεμένα, εξατομικευμένα! Ο Θεός το θέλει να υπάρχει αυτό! Το θέλει, και πολύ μάλιστα! Και πολύ μάλιστα! Εκεί υπάρχει ένα μεγάλο μυστικό! Ένα τεράστιο μυστικό! 

Ο Θεός θέλει θεούς! Ακριβώς! Θεούς κατά χάριν! Εδώ! Ως εν ουρανώ και επί της Γης! Δεν θέλει να καταργήσει την Γη! Αλλά, να υπάρχουν εδώ και συνειδήσεις σαν τις δικές μας που δεν είμαστε από την Γη. Άλλο αυτό, άλλη ιστορία. Αλλά θέλει εδώ θεούς κατά χάριν! Και το κλειδί το φυλάσσουν τα Χερουβείμ! Η πύρινη ρομφαία! 

Τα Χερουβείμ περιστρέφουν την ρομφαία! Ο Χριστός έφερε το κλειδί στους ανθρώπους. «Η αιώνια ζωή κληρονομείται!» είπε. Δεν μιλούσε μόνον για τον παράδεισο! Το κλειδί των Χερουβείμ είναι η χαρά, το «Χαίρετε» του Χριστού! Η χαρά σταματά τον θάνατο! Αλλά ποια χαρά; 

Η χαρά ανατρέπει, ακυρώνει την αρά. Βάζει Χ στην αρά (Χ–αρά) Ακυρώνει την κατάρα. Εμείς ως χαρά εννοούμε τις στιγμές που γελάμε κ.λπ. Την συναισθηματική χαρά! Δεν εννοεί αυτό. Η χαρά είναι η πεμπτουσία της ίδιας της ύπαρξης! Να πεις: «Αυτή την στιγμή να με πάρει ο Θεός, δόξα τω Θεώ! Ωραία ήταν!» Είναι κάτι πιο βαθύ και από το «δόξα τω Θεώ». Να είσαι ευγνώμων συνείδηση μέσα στον κόσμο. Είτε ζήσεις ένα λεπτό, δυο ώρες είτε εκατό χρόνια, αυτό που ενώνει όλες τις ψυχές είναι ένα ευχαριστώ. 

«Εγώ δέκα θεράπευσα. Οι δε εννέα πού;» Ένας μόνον επέστρεψε και ευχαρίστησε τον Χριστό! Αυτό είναι ολόκληρο το τάγμα των αγγέλων και των αρχαγγέλων! Οι άλλοι εννιά είναι διαφορετικά πλάσματα, οντότητες με υπο–οντότητες καθεμία! «Γιατί είστε στον θάνατο; Γιατί σας μαστιγώνει η ασθένεια;» αυτό ήταν που ρώτησε ο Χριστός, και όχι το πού είναι οι υπόλοιποι! Ήξερε πού είναι. «Γιατί;» ρώτησε. Γιατί!

Μόνο αν θελήσει ο Θεός, θα ξεκλειδωθεί το DNA! Ο Θεός εμπνέει την επιστήμη να κάνει γρήγορα βήματα! Μπορεί εκείνος να πει: «ΤΩΡΑ! Ας γίνει!» Διότι αυτό το σώμα που έχουμε είναι μια λάσπη! 

Δεν μπορούμε να τους θεραπεύσουμε όλους! Θεραπεύονται εκείνοι που επιτρέπει!

Ο Κανένας

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: