ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

14 Οκτ 2021

Μια πολύτιμη ανάρτηση από τον Stelios Nikolaides

Για ν’ αντιμετωπίσουμε αυτό το σκοτάδι που κυριαρχεί, θα πρέπει να παλέψουμε για να απελευθερωθούμε από τα δεσμά που μας κρατούσαν δέσμιους επί αιώνες! Κι ενώ συμβαίνει αυτή η αλλαγή στη Γενετική μας δόνηση θα πρέπει να προσπαθήσουμε να ανακτήσουμε την ΕΚ ΘΕΟΥ καταγωγή που μας ανήκει δικαιωματικά.

Ο ΧΑΡΤΗΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΡΟΥΣ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ!

Βρισκόμαστε στα τελικά στάδια μιας ιδιαίτερης μονάδας χρόνου, και όλοι έχουμε υποβληθεί σε ένα μοναδικό σύστημα κανόνων.

Η απόλυτη ελεύθερη βούληση θεωρήθηκε μεγάλο δώρο. Ωστόσο, έγινε βαρύ φορτίο καθώς η ανθρωπότητα βούλιαξε σ’ ένα ευρύτερο φάσμα διττότητας, και διαχωρισμού το οποίο έχει ως αποτέλεσμα μεγάλο πόνο και βάσανα.

«Αρκετά. Ήρθε η ώρα να παρέμβουμε. Θα υπάρξει μία Θεϊκή Απαλλαγή για εκείνους που αγωνίζονται να αποκτήσουν Αυτοκυριαρχία, και η Πνευματική Ιεραρχία των αγίων μας και το Αγγελικό Βασίλειο είναι εξουσιοδοτημένα να βοηθήσουν με οποιονδήποτε κατάλληλο τρόπο μέσα στο πλαίσιο του Κοσμικού Νόμου. Ο Νόμος της Χάριτος υπάρχει και θα εφαρμοστεί!»

Με την ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ θα αλλάξουμε την παλιά, δυσλειτουργική, παρούσα Διαστατική πραγματικότητα η οποία, ως εκ τούτου, θα ξεθωριάσει σταδιακά και θα σταματήσει να υπάρχει, διότι δεν θα την τρέφουμε πια με την ενέργεια της απιστίας και της ασέβειας που της είναι απαραίτητη για να την στηρίζει.

Καθώς φτάνει στο τέλος της αυτή η συγκεκριμένη εποχή, θα υπάρξει ένα νέο σύστημα κανόνων και αγίων νόμων που θα εφαρμοστούν σε όλα τα αναδυόμενα Πνευματικά, ανθρώπινα Όντα. Μία ενοποιημένη κατάσταση συνειδητότητας με τον ζώντα Θεό.

Υπάρχει μια Θεϊκή αποστολή να επεκτείνουμε τα όρια της εκδηλωμένης αγάπης, καλοσυνης, και δια της χάριτος και της συναίσθησης του Θεού. Ο σκοπός μας είναι να επελθει εκδήλωση -από την Θεϊκή Ουσία- σε μία ατελείωτη ποικιλία μορφών. Έτσι, όπως μας ζήτησε ο ΧΡΙΣΤΟΣ να γίνουμε μία πραγματική, πλήρης, επέκταση του Πατέρα Θεού μας.

Αγιασμός με χάρη είναι αυτό. Αυτή είναι η αποστολή του καθένα από μας! Η ανθρωπότητα βρίσκεται στο μέσον μιας δραματικής αλλαγής, ο φυσικός τρόπος που βλέπουμε θα γίνει πανοραμικός καθώς η πνευματική περιφερειακή μας όραση και αντίληψη αυξάνεται σ’ έναν βαθμό.

Ο άσαρκος νους σας θα αρχίσει να μας χαρίζει όλο και περισσότερες διδασκαλίες σοφίας για τις λειτουργίες του Σύμπαντος -την πολυπλοκότητα της αληθινής μας φύσης- καθώς επίσης και πληροφορίες για το μέλλον της ανθρω-πότητας.

Θα εμφανιστούν νέες πληροφορίες για την μοριακή γενετική, τα μαθηματικά, την μουσική και την σημασία του ήχου. Θα βιώσουμε μία επιτάχυνση στην διαδικασία να κατεβάζετε τις πολυδιάστατες πτυχές της φύσης μας. Και το Άγιο Πνεύμα, η ισχυρή και γεμάτη αγάπη ουσία του Πατέρα μας θα ξεκινήσει μία δραματική αύξηση των δυνάμεων της Αγάπης που ακτινοβολούν κατ’ ευθείαν από τον Πυρήνα της εξέλιξης μας.

ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ... και τι περνάμε...

Είμαστε έτοιμοι να κλείσουμε την πόρτα στο παρελθόν και στο άχρηστο πια γνωστό; Και να βαδίσουμε το μονοπάτι που θα μας οδηγήσει σ’ έναν θεϊκό κόσμο που έχει όλες τις δυνατότητες;

Ο δρόμος έχει προετοιμαστεί από αγίους και απεσταλμένους. Το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να συμφωνήσουμε και να προσευχόμαστε -και η διαδικασία θα μας αποκαλυφθεί, ένα βήμα την φορά. Ώστε να κάνουμε αυτή την μετάβαση όσο το δυνατόν πιο εύκολη. Διότι έχουμε υποφέρει αρκετά, και ήρθε η ώρα για άνεση και χάρη. Μία μεγάλη συμμαχία σχηματίζεται -μία επανασύνδεση υπέροχων αναλογιών, καθώς στερεοποιούμε την διαδικασία να ενωθούμε μαζί για άλλη μία φορά με κοινό σκοπό -και εμείς είμαστε παιδιά του Δημιουργού. Ας δούμε τον εαυτό μας να δημιουργεί ένα σταθερό θεμέλιο και να εγκαθιστά μία ενότητα με την Γη τον συνάνθρωπο και την αγάπη.

Μέσω της επιμέλειας μας στην μελέτη της Γραφής και της ΠΡΟΣΕΥΧΗΣ, με την τελειοποίηση των δεξιοτήτων μας ως Αυτοκυρίαρχοι, η Ψυχή μας έχει σταδιακά εμποτιστεί με μία Θεϊκή δυσαρέσκεια για όσα βλέπει, η οποία φιλτράρεται αργά στην συνειδητότητα. Αρχίζουμε να στρεφόμαστε προς τα μέσα, να δαμάζουμε το εγωϊκό σώμα της επιθυμίας ώστε να επανασυνδεθεί ο άνθρωπος με την Ψυχή, την Ψυχή και τον ΖΩΝΤΑ ΘΕΟ. 

Μπορούμε να βοηθήσουμε να μεταμορφώσουμε τις οικογένειες μας, τους γείτονες μας, τις πόλεις και τις χώρες όπου μένουμε, και τελικά τον κόσμο. Να είμαστε σταθεροί στο όραμα μας. Να βλέπουμε τι είναι σωστό στον κόσμο μας και έτσι να ενισχύουμε την Αγάπη/Φως, την συμπόνια που κατοικεί μέσα στον καθένα μας και στο κάθε άτομο που συναντάμε.

Μην εστιάζουμε στις σκιές, διότι όπου εστιάζουμε την προσοχή μας, αυτό μεγαλώνει!

ΔΕΝ ΛΕΩ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΗΤΟΙ ΟΥΤΕ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΥΦΥΕΙΣ!

Τα αγγελικά βασίλεια ΕΊΝΑΙ εδώ σε μεγάλη δύναμη για να ΜΑΣ βοηθήσουν να μετακινηθούμε αυτή την περίοδο της εξέλιξης και της μεγάλης αλλαγής! Πρέπει, όμως να ζητήσουμε την βοήθεια τους, διότι δεν μπορούν οι άγγελοι και οι άγιοι να παραβιάσουμε την ελεύθερη βούληση μας!

Θα κάνουμε το βήμα μπροστά;

Ή ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΑΝ ΕΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ;

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙΝΕΙΤΑΙ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: