ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Φεβ 2022

 Πάρτε όλοι κουράγιο! Ο Υιός του Ανθρώπου ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ! Και οι εχθροί Του Τρέμουν!

ΔΥΝΑΜΗ

Ο Θεός της Αγάπης, ο Θεός της Ελευθερίας, ο Θεός της Αλήθειας είναι ΗΔΗ ΕΔΩ! ΘΕΟΦΑΝΕΙΑ!!!

 Μετατρέψατε και τα σπίτια σας σε εκκλησίες κι αυτό ήταν-είναι η χαριστική βολή προς το Κτήνος. Όσο περισσότερο υμνείτε την έλευση του ΒΑΣΙΛΙΑ του Φωτός μέσα στους δικούς σας Ναούς, τόσες κι άλλες τόσες μαχαιριές του μπήγετε στο βδελυρό κορμί του!

Ο Χριστός γεννήθηκε ΚΑΙ ΕΣΤΡΑΦΗ Ο ΙΟΡΔΑΝΗΣ ΕΙΣ ΤΑ ΟΠΙΣΩ και το Φως αρχίζει να απλώνεται στον σκοτισμένο από το Ψεύδος πλανήτη. Ψάλλετε ΤΟ Δόξα εν υψίστοις Θεώ και επί γης ειρήνη εν ανθρώποις ευδοκία και αφήστε το Φως να πλημμυρίσει το σπιτικό σας. Ο Χριστός είναι ΕΔΩ και θα παραμείνει ΕΔΩ. Κι όλοι εσείς-ΕΜΕΙΣ είστε Η ΕΙΚΟΝΑ ΚΑΙ ΟΜΟΙΩΣΗ ΤΟΥ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΠΑΝΤΑ!

 

Κανείς δεν μπορεί να σας πειράξει, γιατί τον εμποδίζει το Θείο Φως που εσείς αφήσατε να μπει μέσα σας και μέσα στο σπιτικό σας! Χαρείτε, γιατί το Φως της Δικαιοσύνης, έρχεται να αποδώσει πληρωμή στο Σκοτάδι της Ανομίας.

 Καλός φωτισμός Έλληνες!

Καλή Φώτιση σε όλους, και ας είναι ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟ το ΦΩΣ του Αληθινού ΘΕΟΥ που έρχεται, όχι ως Αρνίο πλέον, αλλά ως Λέων για να αποδώσει ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!

 Η Αλήθεια βρίσκει τον τρόπο να αναδυθεί και να ραπίσει τα πρόσωπα που λαλούν το Ψεύδος. Η δύναμη της ταπείνωσης, νικά την δόλια ισχύ της Πλάνης. Η λογική, νικά την παραφροσύνη.

 Η Αλήθεια έχει μόνον έναν εκπρόσωπο: Τον ανυπέρβλητο Υιό του Θεού, που γεννήθηκε πριν από 2021 χρόνια μέσα σε περιβάλλον ταπεινό, περιφρονώντας κάθε είδους χλιδή και φανφάρα. Αυτός λοιπόν ο ανυπέρβλητος ανίκητος Υιός της Παρθένου, είχε έναν και μόνο σκοπό. Να ενθρονίσει την Αλήθεια και να εκμηδενίσει το Ψεύδος. Τα κατάφερε με την άδολη Θυσία Του να συντρίψει τον πατέρα του Ψεύδους και να ανυψώσει το Φως του Πνεύματος και της Ζωής.

 Αυτή η Ενανθρώπιση, ανύψωσε τον Άνθρωπο και τον έφερε πλέον ΞΑΝΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟΝ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΩΣ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ. Αυτό ακριβώς μισεί θανάσιμα το Ψεύδος που σήμερα, σε αυτά τα σκοτεινά χρόνια, προσπάθησε να αποδομήσει. Προσπάθησε να μεταλλάξει αυτό το κατόρθωμα της Θείας Μέριμνας προς το δημιούργημα της.

 Στην προσπάθεια αυτή, κατέλυσε κάθε έννοια λογικής, κάθε έννοια ανθρωπιάς, κάθε έννοια πίστης, κάθε έννοια πνεύματος. Προσπάθησε εργαλειοποιώντας τον Φόβο, να πολεμήσει την Ελευθερία.

 Προσπάθησε με το σκοτάδι, να πολεμήσει το Φως! Μα υπήρχε περίπτωση ποτέ το Σκοτάδι να νικήσει την απέραντη Λάμψη του Φωτός της Αλήθειας; Βρεθείτε μέσα σε ένα κατασκότεινο δωμάτιο και ανάψτε έναν αναπτήρα! Αμέσως το σκοτάδι χάνεται, η μικρή, ταπεινή φλογίτσα του θα το διαλύσει μεμιάς!

από Stelios Nikolaides

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: