ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Φεβ 2022

 Όλοι έχουν φυσικά «θεματάκια» με τους «δασκάλους»! Καθένας με τα δίκια του. Γιατί οι «δάσκαλοι» προσβάλουν τον εγωισμό τους! Είτε γιατί από την φύση τους είναι οι «δάσκαλοι» προσβλητικοί, είτε γιατί μπορεί να έχουν δίκιο.

Γιατί ο νους νιώθει πίεση από κάποιον που ασκεί ισχυρή πνευματική δύναμη πάνω στους άλλους. Έτσι, λοιπόν, ένα μέρος του εαυτού τον ξηλώνει ώστε αν δει κάτι πάρα πολύ βαρύ, να έχει περιθώριο διαφυγής! Αλήθειες που μπορεί να τις αντέξει όποιος μπορεί να τις αντέξει! Όποιος δεν μπορεί, ας τις επεξεργαστεί αργότερα!

 Απαράδεκτη η ανθρώπινη συμπεριφορά! Που κρύβει τα ψυχικά χάσματα πίσω από την «πνευματικότητα». Ξέρεις τι ελλείψεις των ψυχισμών κρύβονται πίσω από θεουργικές ιδέες και διδασκαλίες, και πόσο η έλλειψη γίνεται ένδυμα, φύλλο συκής μπροστά στην έλλειψη αθωότητας;

 Έρχεται ο Θεός και ρωτά: «Γιατί Αδάμ φοράς φύλλο συκής; Γιατί ντύθηκες με όλες αυτές τις θεωρίες;» -«Γιατί είμαι γυμνός!» Η γύμνια του ψυχισμού κρύβεται πίσω από θεωρίες και ιδέες και αναπέμπει δεήσεις, αναπτύσσει συστήματα! Άνθρωποι υπερευφυείς έχουν εγκλωβιστεί σε τέτοια συστήματα.

 Όποιος θεωρεί ότι έχει κάτι παραπάνω, επειδή ο Θεός του μιλάει λίγο περισσότερο ή λιγότερο, είναι ανόητος! Όποιος θεωρεί ότι επικοινωνεί περισσότερο από κάποιον άλλον με τον Θεό, είναι ανόητος. Αυτός που έχει την δύναμη να σε αγαπά, ελέγχει αν ό,τι λαμβάνεις προέρχεται από τον Θεό. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι έχει ανώτερη επικοινωνία ως ελίτ με τον Θεό! Ανοησία!

 Ενώπιον του Θεού μηδέν είναι, ματαιότητα, στάχτη, χώμα. Αν λάμψεις ως πύρινος άγγελος, και γίνεις και είσαι, τότε θα μιλάς ταπεινά εκ μέρους του Θεού, γνωρίζοντας ότι κι εσένα μπορεί να προσπεράσει. Αλλιώς δεν έχουμε καμιά διαφορά από τον Εωσφόρο!

Ο Κανένας

*

 Ακούστε, η ανηθικότητα δεν είναι στο σώμα

αλλά στο πώς βάζεις την ευφυΐα σου να εκμεταλλευτεί αυτό το σύστημα -που πρέπει να κτίσεις- ώστε να μείνεις μακριά από τον Θεό νομίζοντας ότι είσαι κοντά. Αυτό είναι ανήθικο!

Ανήθικο είναι να δημιουργείς μια αίσθηση εγγύτητας με τον Θεό, να υπάρχει σε εσένα ο Θεός και να μην τον έχεις γνωρίσει ποτέ! Ανήθικο είναι να προσποιείσαι πως είσαι με τον Θεό, και το μόνο που κάνεις είναι να έχεις θεοποιήσει ένα μέρος της λογικής σου, να το προβάλεις ως Θεό απέξω για να δικαιολογείς όλες σου τις πράξεις!

Να πούμε: «Θεέ μου, πέρασε μέσα από όλους μας!» Δεν έχει σημασία ποιος θα μιλήσει. Έχει σημασία να περάσει μέσα από όλους μας! Ο Θεός δεν είναι τοπικό φαινόμενο μιας εγωιστικής ανάδειξης του εαυτού μας, του παιδιού μας, του βρωμερού εγωισμού μας! Ο Θεός είναι μια πραγματική ζώσα ζωή μέσα στα έγκατα των κυττάρων μας!

 Είναι μια ασύλληπτη ευτυχία! Τότε για πρώτη φορά θα βγεις στον δρόμο και δεν θα νιώθεις εχθρούς! Μπορεί να νιώθεις ανθρώπους πληγωμένους, παρεξηγημένους που δεν τους θέλεις για παρέα, αλλά δεν θα νιώθεις εχθρούς! Δεν θα σε απειλεί το περιβάλλον σου! Δεν είμαστε η κάστα των εκλεκτών!

 Είσαι μοναδικός αλλά όχι ανώτερος! Είσαι μοναδικός!

O Κανένας

*

 Η Παναγία αγάπη βρίσκει τρόπους να φτάσει στις καρδιές...

"Κάνω μια φωναχτή σιωπή. Γιατί είμαι μες στον καθένα σας, μέσα στο μυαλό σας! Έρχομαι με μεγάλες ταχύτητες. Σαν αστραπή φτάνω..."

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: