ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

19 Μαΐ 2011

Γιορτή η απάντηση στην αποϊεροποίηση της Αθήνας!

Μια πόλη που δεν υπερασπίζεται την ψυχή της φαίνεται η Αθήνα! Δεν φτάνει που με κάθε τρόπο μας απειλούν και μας πολεμούν τα διεθνή ερπετά για να επιτύχουν την καταρράκωσή μας και να γονατίσουν την Ελλάδα, έρχονται και τα εγχώρια φίδια να συνεισφέρουν στην σύληση της ιερής πόλης! Η Ακρόπολη «μαδημένη» από τους φωστήρες αρχαιολόγους της, «κατακαθισμένη», θαρρείς, από τις παρεμβάσεις υλικές και αιθερικές, εκπέμπει σήμα κινδύνου στην απάθεια και την αναισθησία των κατοίκων της Αθήνας!
Η Αθήνα του Ξένιου Δία πνιγμένη στα σκουπίδια, με τα πεζοδρόμια της σπασμένα, τα κτίρια βρώμικα και γκρίζα, «φιλοξενεί» χαμαί πλέον στους δρόμους της ζητιάνους, άστεγους, και κάθε λογής απελπισμένους, κάθε φορά πιο τραυματισμένη από τις μαζικές «κινητοποιήσεις» έτσι που τα όποια δίκια να χάνονται στο μίσος, την καταστροφικότητα και την διαίρεση…
H αγαπημένη πόλη μας ζητά επειγόντως την κατάθεση της ψυχής μας! Πού είναι η Λάμψη του 2004; Πού είναι οι εθελοντές που την σφράγισαν με την χαρά και τον ενθουσιασμό της ψυχής τους; Να βγούμε στους δρόμους! Όχι με κραυγές μίσους, αλλά για να τραγουδήσουμε, να χορέψουμε, να αγκαλιαστούμε, να προσευχηθούμε, να συναντηθούμε! Κάθε μέρα γιορτή, ας είναι το σύνθημα για την Αθήνα, την μητρόπολη του κόσμου! Οι άγγελοι είναι μαζί μας! Φως! Θα την υπερασπιστούμε με φως, πολιτισμό και αγάπη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: