ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Οκτ 2015

Δεν μπορείς να διδάσκεις άμα δεν έχεις λυτρωθεί!

Τι έχεις να πεις αν δεν είσαι λυτρωμένος; Το αλύτρωτο δεν έχει φωνή! Όμως στο αλύτρωτο του μπορεί κάποιος να έχει καλοσύνη ή κακία!

Επειδή δεν μπορείς να έχεις δυο σκέψεις ταυτόχρονα, σε κάθε δυσκολία στρέφε την προσοχή σου-προσευχή σου στο υψηλότερο σημείο αναφοράς της συνείδησής σου! Στον Χριστό, την Παναγία, έναν άγγελο…
*
Να είσαι ανοικτός, ελεύθερος, να αναπνέει η ζωή σου! Να ανταλλάσσεσαι αρμονικά με το αόρατο, το μη φαίνον  για τις αισθήσεις μέρος της Υπέροχης ζωής! 
*
Ο έξυπνος είναι δέσμιος της ευφυΐας του!
Θέλει να ελέγχει τα πράγματα! Και εκεί το χάνει! Η εξυπνάδα του γίνεται «μωρία»! Γιατί του κρύβει την ασύλληπτη νοημοσύνη του μη σκεπτικού νου!
*
Ο νους απλώς περιγράφει ένα φαγητό που δεν τολμά να φάει!
Η αλήθεια από το ιδεολόγημα του νου -ακόμα και όταν μοιάζουν στην αντίληψη μας!- έχει μία διαφορά: είναι ζωντανή! Είναι Ζώσα Ζωή! Έχει δύναμη μεταμορφωτική! Είναι θαυματουργική!
*
Τόσες πολύπλοκες διαδρομές ο νους για να αποφύγει την αποδοχή της ευθύνης!
«Είμαι υπεύθυνος για ό,τι μου συμβαίνει! Είμαι συνυπεύθυνος για ό,τι συμβαίνει στον κόσμο!» Και τι κάνω, λοιπόν; Αφήνομαι με ήρεμη εγρήγορση στα χέρια του Θεού! Εκείνος με καθοδηγεί και με εμπνέει!

Ό,τι σου έρχεται, το έχεις καλέσει!
Έρχονται Οδηγοί σε απάντηση της προσευχής σου…
*
Θα το αναλύσουμε ή θα το ζήσουμε;
If you want to find the secrets of the universe, think in terms of energy, frequency and vibration.
Nikola Tesla

We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them.
Albert Einstein
*
What lights you up?
Αντί να διερωτάσαι ποιος είναι ο σκοπός σου στην Γη, σκέψου πώς μπορείς να είσαι χρήσιμος! Ποιανού την ζωή μπορείς να ομορφύνεις σήμερα!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: