ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

5 Οκτ 2015

''Είμαι τόσο ευτυχής που ζω σε έναν κόσμο που υπάρχουν ακόμα Οκτώβρηδες!''

Επιλέγω την ευτυχία!

Πρώτη κίνηση για την ευτυχία σου:
Άσε να φύγει ό,τι δεν μπορείς να αλλάξεις!
*
Την στιγμή που αλλάζεις αντίληψη αλλάζει όλη η χημεία του σώματός σου!
Μην ξεχνάς να σκορπάς την χρυσόσκονη της μαγείας σου κάθε μέρα! Το αλάτι της ζωής!
*
Η ευφροσύνη του ελληνικού καλοκαιριού!
Το καλοκαίρι είναι κατάσταση που έχουμε πάντα στην ψυχή μας! Είναι συνθήκη χαράς και ομορφιάς μαγεία και φως! Το καλοκαίρι είναι τρόπος ύπαρξης! Η χαρά είναι καλοκαίρι! 

Dancing with existence!
Can you?
*
Προτίθεμαι να αλλάξω!
Δοκιμάστε αυτή την απλή αλλά ισχυρή δήλωση!
Το πρώτο βήμα σε ένα θεραπευτικό ταξίδι είναι η επιθυμία να αλλάξουμε! Όντας ανοιχτοί στις δυνατότητες, εμποτίζετε την ζωή σας με φρέσκια ενέργεια! Προσπαθήστε να επαναλαμβάνετε αυτή την φράση μερικές φορές την ημέρα και αυξήστε τις μέχρι να φτάσετε τις εκατό φορές την ημέρα!
Όταν αντιμετωπίζετε δυσκολίες, να τις βλέπετε όχι ως αποτυχίες αλλά ως τρόπους εκμάθησης του τι λειτουργεί και τι όχι για εσάς! Και όταν σκοντάφτετε, εξακολουθήστε να επαναλαμβάνετε αυτή την μαγική θεραπευτική δήλωση!
Katrina Love Senn
*
Ένα σ’ αγαπώ είναι η στιγμή που ανθίζεις!
Η αγάπη είναι ένα πουλί που αγαπά να είναι ελεύθερο! Χρειάζεται όλο τον ουρανό για να αναπτυχθεί!
Όσσο

Πάρε την ζωή σαν ένα όμορφο αστείο! Δεν υπάρχει τίποτα να πάρεις  σοβαρά!
Όσσο
*
Ο Χριστός είναι ο Εαυτός  που δεν γνωρίζει καμία αμαρτία!
Ο Χριστός είναι ο σύνδεσμος που σε κρατά ένα με τον Θεό και εγγυάται ότι ο διαχωρισμός δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία ψευδαίσθηση απελπισίας, διότι η ελπίδα πάντα θα ενοικεί σε Αυτόν! Ο νους σου είναι μέρος δικό Του, και ο δικός Του μέρος δικό σου! Αυτός είναι το μέρος στο οποίο βρίσκεται η Απάντηση του Θεού, όπου όλες οι αποφάσεις έχουν ήδη παρθεί, και τα όνειρα έχουν τελειώσει! Αυτός παραμένει ανέπαφος από οτιδήποτε αντιλαμβάνονται τα μάτια του σώματος!
Μαθήματα θαυμάτων
*
"Η γλώσσα και η σκέψη είναι μια μεγάλη ζελατίνη που σε εμποδίζουν από την πραγματική επαφή!
Δεν επιτρέπουν την αγκαλιά της επικοινωνίας! Είναι όπως τα προφυλακτικά που υπάρχουν σε διάφορα είδη! Ανάλογα δηλαδή με τι λεξιλόγιο έχεις, τι σοφία έχεις κ.λπ. είναι και η επικοινωνία σου! Φτιάχνεις το προσωπικό σου "προφυλακτικό"! Όσο λεπτό όμως κι αν είναι, παρεμβάλλεται! Είσαι περιορισμένος στον νου σου, στον τρόπο που σκέφτεσαι, στον τρόπο που μιλάς και φιλοσοφείς! Και οι άλλοι αντίστοιχα! Και αγκαλιάζετε το «προφυλακτικό»! Επειδή, όπως είναι διαφανές, νομίζεις ότι αγκαλιάζεις τον άνθρωπο! Δεν αγκαλιάζεις όμως τον άνθρωπο, αλλά αυτό που πιστεύεις ότι είναι! Όπως και εκείνος αντίστοιχα! Άρα τι επικοινωνία υπάρχει! "
*
 Ο Θεός δεν θέλει να είναι η μόνη σου επιλογή αλλά η πρώτη!
Αν η πρωταρχική αξία λειτουργεί στην ζωή σου
όλα τα υπόλοιπα τακτοποιούνται μαγικά!
* 
Μην πολεμάς τους φόβους αλλά και μην τους πιστεύεις!
Άσε τους να έρχονται και να φεύγουν! Μην τους «εγκαθιστάς» με εμμονές! Ούτως ή άλλως προέρχονται
από το συλλογικό ασυνείδητο! Το φως όλα τα αποκαθαίρει!
*
Ανησυχείς για λάθος πράγματα! Απασχολείσαι με περιφερειακά ζητήματα, ενός δε εστί χρεία!
Όσο και αν απλώνεται οριζόντια ο πολύξερος και ερευνητικός νους δεν θα χτυπήσει ποτέ κέντρο χωρίς την κατακόρυφη διάσταση…

Όταν νιώθεις ευλογημένος, ξέρεις χωρίς να ξέρεις, είσαι «καλά» χωρίς να συμβαίνει κάτι εξωτερικά! Και κυρίως νιώθεις ασφαλής στα χέρια του Θεού!
* 
Τι τραγικό ο νους να μολύνει την ψυχή… 
Όταν ρωτάς, είσαι ήδη εκτός εσωτερικού τοπίου! Ούτως ή άλλως στην ερώτηση βρίσκεται η απάντηση! Η ψυχή γνωρίζει -αν μπορείς να την ακούς και δεν την έχεις μπαζώσει! Η αλήθεια (α-λήθη) είναι ενθύμηση! Αναγνώριση! Αν ρωτάς για να ενθυμηθείς, αυτό θα γίνεται! Οι άνθρωποι ρωτούν για πολλούς άλλους λόγους! Στην πραγματικότητα δεν ακούν! Έχουν αποφασίσει τα όρια τους!

Τι εμμονή ο έρωτας προς έναν! Πόσα σου κρύβει από την διάχυση της ενέργειας παντού! Την ροή με το Όλο πράγμα! Την ανταλλαγή και συνδημιουργία χωρίς όρια!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: