ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Οκτ 2015

Θρησκεύεσαι ανάλογα με την πνευματικότητά σου! Για σένα η θρησκεία σου έχει τα όρια σου!

 Μέχρι να ζήσεις τον ζώντα Θεό, τον Χριστό, και να τον ομολογήσεις, ζεις τον πόνο της γέννας σου! Το πόνο της μεταμόρφωσής σου!
Παρέα με τον Εωσφόρο ζεις τον πόνο του θανάτου!
*
Δεν υπάρχει κανένα μονοπάτι στην αλήθεια!
Αν αναζητάς την αλήθεια, όλα τα μονοπάτια θα σε οδηγήσουν λάθος, επειδή το να ακολουθείς ένα μονοπάτι σημαίνει ότι έχεις ήδη αποφασίσει τι είναι η αλήθεια! Ο προορισμός σου θα είναι απλώς μια προβολή του ίδιου σου του νου! Δεν υπάρχει κανένας δρόμος στην αλήθεια, επειδή ο νους είναι το εμπόδιο και ο νους είναι εκείνος που δημιουργεί το δρόμο! Ο νους πρέπει να πάψει, για να υπάρξει η αλήθεια!
Όσσο
*
Συγχώρηση και ειρήνη σε κάθε Υιό του Θεού
Το Άγιο Πνεύμα απλώνει το χέρι Του από τον Χριστό μέσα σου προς όλα σου τα όνειρα, και τα προσκαλεί να έρθουν σε Αυτόν για να μετουσιωθούν σε αλήθεια! Αυτός θα τα ανταλλάξει με το τελικό όνειρο που ο Θεός όρισε να είναι το τέλος των ονείρων! Διότι όταν η συγχώρεση αναπαυτεί πάνω στον κόσμο και έχει έρθει η ειρήνη σε κάθε Υιό του Θεού, τι θα μπορούσε να υπάρξει που να κρατά τα πράγματα διαχωρισμένα; Γιατί τι απομένει πια να δεις εκτός από το πρόσωπο του Χριστού!
Μαθήματα θαυμάτων
* 
Πίστεψε στην ζωή!   
Ο «σατανάς» ή όπως αλλιώς θέλεις να ονομάσεις την εναντιωτική δύναμη, σου προσφέρει τον κόσμο χωρίς Θεό! Αλλά με τίμημα την ημερομηνία λήξης  και τον αδιέξοδο πόνο!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: