ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Οκτ 2015

Ο Θεός είναι το θαύμα! Και το θαύμα είναι ο φόβος και ο τρόμος του εγώ!

Κάτι αόριστο χαλάει τον ενεστώτα μου!

Νέο βλέμμα! Το νέο βλέμμα ανασκευάζει όλα τα "παλιά"!
*
Μόνον όποιον αγαπάς ακούς!
Ακόμα και ο πιο κολλητός σου συναισθηματικά ξέρεις ότι κάπου δεν σε καταλαβαίνει! Ξέρεις γιατί; Γιατί δεν επικοινωνεί κανείς με κανέναν! Απλώς μιλάμε! Φτιάχνουμε με μπογιές μια τρισδιάστατη  πραγματικότητα του ψυχισμού μας! Αλλά δεν είναι παρά μια εικόνα! Μια ζωγραφική προβολή του εαυτού μας που στην ουσία είναι αλύτρωτη! Στον τοίχο καταλήγει! Ο άλλος φαίνεται να σ’ ακούει αλλά σκέφτεται τα δικά του! Δεν ακούει κανείς κανέναν! Οι άνθρωποι προσποιούνται! Κανείς δεν νοιάζεται για σένα! Εκατοντάδες άνθρωποι περνάνε από την ζωή σου χωρίς να έρθουν σε επαφή μαζί σου!
*
Τι μπορείς να κάνεις με τους ανθρώπους για να επικοινωνήσεις; Αγκαλιά, τραγούδι και πλάκα! Σκεφτείτε, πόσους ανθρώπους θα θέλατε να αγκαλιάσετε;
Δεν είναι πάνω από πέντε! Το maximum που μπορείτε να ακούσετε είναι ο αριθμός των ατόμων που μπορείτε να αγκαλιάσετε! Όλους τους άλλους δεν τους ακούτε! Ακούτε τα απλά πράγματα. Όταν οι άλλοι μπουν στα βαθύτερα κλείνετε τα αυτιά.
*
Θέλουμε την επικοινωνία από κει που την θέλουμε!
Οι άνθρωποι επιλέγουν με ποιους θέλουν να έχουν επικοινωνία! Δεν είναι ανοικτοί στην επικοινωνία με οποιονδήποτε! Δεν το θέλουν! Διεκδικούν την αγάπη και την επικοινωνία πολλές φορές από κει που δεν τους θέλουν! Από κει που δεν τους δίνουν! Και ενώ μπορεί να υπάρχει στο περιβάλλον κάποιος ανοιχτός για επικοινωνία,  δεν την θέλουν αυτή την επικοινωνία!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: