ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

22 Ιαν 2016

Τίποτα δεν μπορεί να γίνει αν δεν κερδίσεις την χάρη και την χαρά μέσα σου! Και γι’ αυτό υπάρχει μόνο ένας δρόμος: απλότητα, παιδικότητα, κέφι, και εμπιστοσύνη στον δημιουργό μας! Η μόνη διέξοδος είναι η πνευματική Σωτηρία του ανθρώπου, η ύλη έχει φτάσει στο τέλος της!

"Το υλικό σύμπαν, μαύρη τρύπα, μέσα στο οποίο είναι εγκλωβισμένος ο άνθρωπος από την αρχή της δημιουργίας του, έχει σαν κυρίαρχο χαρακτηριστικό τον κατακερματισμό, την διάσπαση δηλαδή κάθε έννοιας, κάθε αλήθειας σε πολλές «απόψεις».

Κάθε μια από αυτές τις απόψεις έχει ένα ποσοστό δικαίου όσον αφορά την ολοκληρωμένη αλήθεια, αλλά οι άνθρωποι σύμφωνα με τις πεποιθήσεις τους -που άλλες βασίζονται στην κουλτούρα τους, άλλες στον τρόπο που μεγάλωσαν και γαλουχήθηκαν μέσα στην κοινωνία και άλλες πηγάζουν από την ίδια τους την ύπαρξη- υιοθετούν την άποψη που τους βολεύει και είναι πιο κοντά στην ιδιοσυγκρασία τους. Kαι μάχονται τις υπόλοιπες «αντίπαλες απόψεις».

Όμως η Αλήθεια είναι σφαιρική και για να την εντοπίσει κανείς, να την κατανοήσει και να την αφομοιώσει, πρέπει να συνδυάσει όλες τις επιμέρους απόψεις.
Στους καιρούς που ζούμε, είναι πασιφανές πια ότι η ανθρωπότητα «οδηγείται» σε καταστάσεις πρωτοφανούς πόνου, εξαθλίωσης, ανασφάλειας, φόβου, ανέχειας, απόγνωσης.

Όσο και να προσπαθεί ο κόσμος να εξηγήσει τι τα προκαλεί όλα αυτά, όσο και να εναποθέτει τις ελπίδες του για ένα καλύτερο αύριο στους πολιτικούς και το πολιτικό σύστημα, η πορεία των πραγμάτων εμφανίζεται διαρκώς κατιούσα, ενάντια σε οποιαδήποτε λογική - τόσο μάλιστα που είναι πια εύκολο να διακρίνει κανείς ότι πίσω από όλα αυτά υπάρχει κάποια νοημοσύνη που κινεί τα νήματα και που έχει σκοπούς οι οποίοι κάθε άλλο παρά αγαθοί είναι …

Έτσι η προσπάθεια να δοθεί μια εξήγηση για όλα αυτά, οδήγησε ως φυσική συνέπεια στο να αναπτυχθούν διάφορες θεωρίες οι οποίες ονομάζονται θεωρίες συνομωσίας.

Η θεωρία συνομωσίας είναι μια επεξηγηματική υπόθεση η οποία προτείνει ότι δύο ή περισσότερα άτομα, μια ομάδα ή μια οργάνωση, έχει προκαλέσει ή καλύπτει με μυστικό σχεδιασμό και εσκεμμένες ενέργειες, ένα γεγονός ή μια κατάσταση που συνήθως είναι παράνομη ή επιβλαβής.

Αν ανατρέξει κάποιος στο διαδίκτυο θα διαπιστώσει ότι οι θεωρίες συνομωσίας δίνουν και παίρνουν, ότι υπάρχει πια ένας πολύ μεγάλος αριθμός, και ότι πράγματι πολλές από αυτές έχουν εντοπίσει και στηρίξει με αποδεικτικά στοιχεία, έχουν τεκμηριώσει πολλά γεγονότα που έχουν συμβεί, ή που τρέχουν ακόμα.

Όμως όλες αυτές οι θεωρίες ενώ μέχρις ένα σημείο είναι σωστές (έχουν ένα ποσοστό δικαίου), αδυνατούν να εξηγήσουν τους πραγματικούς λόγους που συμβαίνουν όλα αυτά, τις πραγματικές αιτίες που ωθούν αυτούς που κινούν τα νήματα να προβαίνουν σε ενέργειες επιβλαβείς και εχθρικές για την ανθρωπότητα. Κι έτσι καταλήγουν σε λανθασμένα συμπεράσματα.

Βέβαια οι άνθρωποι άλλες φορές απορρίπτουν, άλλες προσπερνούν αδιάφορα, και άλλες φοβούνται και κλείνουν τα μάτια στην Αλήθεια… Όμως όπως όλα τα πράγματα του υλικού πεδίου η Αλήθεια είναι κατακερματισμένη και μπορεί να γίνει αντιληπτή μόνο σφαιρικά.

Αν εξετάσουμε, καταρχήν, την τεχνολογική εξέλιξη του ανθρώπου, θα δούμε ότι προκύπτουν ενδιαφέροντα συμπεράσματα:
3500 π.Χ. Ανακάλυψη του τροχού
1817 μ.Χ. Εφεύρεση του ποδηλάτου
1820 μ.Χ. Ανακάλυψη του ηλεκτρισμού
1876 μ.Χ. Εφεύρεση του τηλεφώνου
1886 μ.Χ. Εφεύρεση του αυτοκινήτου
1895 μ.Χ. Εφεύρεση του ραδιοφώνου
1903 μ.Χ. Πρώτη πτήση αεροπλάνου
1905 μ.Χ. Εφεύρεση του κινηματογράφου
1926 μ.Χ. Εφεύρεση της τηλεόρασης
1943 μ.Χ. Ανακάλυψη DNA
1947 μ.Χ. Πτώση UFO στο ROSWELL, συνάντηση με τους ξένους και συμφωνία ανταλλαγής τεχνολογίας.

Με λίγα λόγια: η τεχνολογική πρόοδος της ανθρωπότητας, μέχρι τον 20ο αιώνα μ.Χ., γινόταν σταδιακά και βήμα βήμα∙ όμως μετά το Roswell, παρατηρούμε ένα τεχνολογικό άλμα.

Η παροχή τεχνολογίας από τους ξένους -που παρουσιάζονται σαν εξωγήινοι ενώ πρόκειται για εξωδιαστασιακές οντότητες- δεν έγινε για να βοηθηθεί την ανθρωπότητα, αλλά για να προκύψουν οι κατάλληλες τεχνολογικές υποδομές ώστε να μπορούν να προετοιμαστούν οι συνθήκες αντιμετώπισης των γεγονότων που πρόκειται να συμβούν.

Φτάσαμε λοιπόν στο σήμερα να μιλάμε πια για άνοιγμα πυλών που οδηγούν σε άλλες διαστάσεις (CERN), για σεισμικά όπλα και όπλα καιρού (HAARP), για μετάλλαξη DNA σε μωρά, για κλωνοποίηση ανθρώπων, για mind control, για μεταφόρτωση συνείδησης σε υπολογιστές ή σε άλλα σώματα, για αεροψεκασμούς (Chemtrails) κ.α. Το εύκολο συμπέρασμα είναι ότι υπάρχει ένας κακόβουλος νους πίσω από όλα αυτά, όμως ο απώτερος σκοπός του διαφεύγει από τον κόσμο.
Η κοινή πεποίθηση είναι ότι υπάρχει μια μυστική ομάδα που κινεί τα νήματα της ανθρωπότητας, που συνήθως ονομάζουν «Illuminati» (πεφωτισμένοι) και που θέλει να ξεπαστρέψει το μεγαλύτερο μέρος του κόσμου για να μπορούν να ελέγξουν καλύτερα τα πράγματα αυτοί που θα ζήσουν (!!!)

Άλλοι θεωρούν ότι η Μασονία είναι το μέγιστο κακό και κινεί τα νήματα για τους δικούς της μοχθηρούς σκοπούς (εν μέρει σωστό). Άλλοι λένε ότι η ελίτ τα κάνει όλα για τα χρήματα (τα οποία όμως έτσι κι αλλιώς κατέχει).

Άλλοι λένε ότι όλα γίνονται για τον έλεγχο των πετρελαίων (στην εποχή της ελεύθερης ενέργειας αυτό δεν στέκει καθόλου). Άλλοι λένε ότι μας ψεκάζουν για να μας αφανίσουν (μας ψεκάζουν μεν αλλά όχι για να μας αφανίσουν). Άλλοι λένε ότι το CERN θέλει να ανοίξει πύλη για να φέρει τον Αντίχριστο (θέλει να ανοίξει πύλη για να μεταφέρει όλη την γη…)

Έχουν εντοπιστεί δηλαδή από μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων τα μέσα και οι ενέργειες, αλλά το ΓΙΑΤΙ ακόμα παραμένει άγνωστο.

Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα δύσκολα γιατί η Αλήθεια είναι οδυνηρή… Μάθετε λοιπόν, ότι όλοι αυτοί που οι συνομωσιολόγοι θεωρούν ότι θέλουν να αφανίσουν την ανθρωπότητα, στην πραγματικότητα, θέλουν να την προστατέψουν (!)

Γιατί; Επειδή η ανθρωπότητα είναι ο λαχανόκηπος τους, η κτηνοτροφική τους μονάδα! Ποιος θέλει να καταστρέψει το φαγητό του;

Και τότε θα μου πείτε, γιατί γίνονται όλα αυτά, γιατί πάμε από το κακό στο χειρότερο; Γιατί πρόκειται να συμβεί μια μεγάλη καταστροφή (συγκλίνουσα γραμμή του χρόνου) μιας και ο χρόνος (που είχε στη διάθεση της αυτή η δημιουργία) φτάνει στο τέλος του.


Όλες οι ενέργειες που κάνουν, είναι για να παρατείνουν την ζωή της γης. Αυτό έχει και παράπλευρες απώλειες. Στους αεροψεκασμούς, π.χ. που γίνονται, οι άνθρωποι έχουν εστιάσει στις παράπλευρες απώλειες της μόλυνσης και των ασθενειών, και αγνοούν τον κύριο στόχο, που είναι να παραταθεί η ζωή της ατμόσφαιρας μετά από μια αντιστροφή των πόλων ή μετά από μια ηλιακή έκρηξη….

Το HAARP είναι όπλο καιρού, και όχι μόνο• αλλά όχι εναντίον της Ρωσίας, αλλά εναντίον των έντονων καιρικών φαινομένων που θα λάβουν χώρα…
Οι αθέατες οντότητες που κυβερνούν δεν είναι καλόβουλες…

Ένας από τους τελικούς σκοπούς τους είναι να έρθει σε τέτοια απόγνωση ο κόσμος, ώστε να δεχτεί ως σωτήρα τον Αντίχριστο, και να λάβει το Χάραγμα του Θηρίου, που θα σημάνει και το οριστικό τέλος για τον άνθρωπο…

Και γιατί θα γίνουν αυτές οι καταστροφές;
Ποιοι είναι αυτοί που καταστρέφουν τον κόσμο μας;
Οι άγγελοι της Αποκάλυψης!
Νά γιατί οι διάφορες θεωρίες συνομωσίας κυκλοφορούν ελεύθερες, με μισές αλήθειες και μισά ψέματα.
Γιατί ένας από τους σκοπούς τους είναι η Αλήθεια να παραμείνει όσο το δυνατόν πιο κρυμμένη, πιο βυθισμένη στα ψέματα. Να μην μπορεί να την εντοπίσει κανένας, γιατί: «Η Αλήθεια θέλει σας ελευθερώσει!»

Η μόνη διέξοδος που υπάρχει είναι η πνευματική Σωτηρία του ανθρώπου, η ύλη έχει φτάσει στο τέλος της! Όσοι από εσάς θεωρείτε ότι όλα αυτά είναι μυθεύματα και τα χαρακτηρίζετε γραφικά, θυμηθείτε ότι η Αλήθεια υπάρχει στην σφαίρα. Από την σφαίρα όμως, δεν μπορεί να εξαιρεθεί ο Πνευματικός πόλος, που είναι και ο πιο ουσιαστικός!

Ο πόλεμος λοιπόν που διεξάγεται έχει σαν λάφυρο τις ψυχές όλων μας και βέβαια ο καθένας ανάλογα με την υπαρξιακή του υπόσταση τάσσεται ανάλογα.
Άλλωστε μην ξεχνάτε ότι ένα από τα θηρία της Αποκάλυψης του Ιωάννη είναι και αυτό που ξεστομίζει διαφορετικές απόψεις ώστε να απομακρύνει από την μια και μοναδική αλήθεια!!! Την Χριστική αλήθεια της χαράς! Απεσταλμένοι και άγγελοι, άγιοι και υπέροχοι άνθρωποι το προσπαθούν!!!


Τίποτα όμως δεν μπορεί να γίνει αν δεν κερδίσεις την χάρη και την χαρά μέσα σου!!! Και γι’ αυτό υπάρχει μόνο ένας δρόμος: απλότητα, παιδικότητα, κέφι, και εμπιστοσύνη στον δημιουργό μας!!!"
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: