ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Ιαν 2016

Keep dreaming!

Άσε το φως σου να ανάψει το φως του κόσμου!

Θάλασσα λανθασμένη δεν γίνεται!
Οδ. Ελύτης
*
Εωσφόρος, ο απόλυτος μίμος! Το  faux bijou!
Το πλαστικό λουλούδι που δεν έχει άρωμα! Ο κόσμος του,  κόσμος χωρίς ζωοποιό δύναμη! Αποκομμένος από το Θαύμα! Αλειτούργητος! «Αντίχριστος!» Μέσα στον άνθρωπο μια τρίχα χωρίζει τον Εωσφόρο από τον Χριστό! Την διαβαίνει με την αλαζονεία! Μόνον! Την σφραγίδα της διαχωρισμένης συνειδητότητας! Ο Χριστός είναι ο Υιός ο ενωμένος με τον Πατέρα! Η Άκρα Ταπείνωση! Ο αίρων την αμαρτία του κόσμου! Ο Λυτρωτής!
*
Προσοχή στους φωτισμένους! «Ποιος φωτίστηκε; Το εγώ!» Το ζητούμενο είναι τι κάνεις μετά, πώς διαχειρίζεσαι αυτό που γνωρίζεις, πώς σε αλλάζει, πώς σε εξαγιάζει! Πώς εξαγιάζει τον κόσμο!
Η δύναμη του Εωσφόρου ενέχει καταστροφή!  Η Άγια Δύναμη είναι πυρ που δεν καίει, δροσερό πυρ! Μεταμορφωτικό! Αναγεννητικό!   

Η Εκκλησία ημών των Ορθοδόξων διδάσκει την ταπεινοφροσύνη! Αυτό που δεν αντέχουν οι νεοεσωτεριστές! Οι οποίοι είναι «υπεράνω!» Το Μυστήριο της Εξομολόγησης ισχύει για όλους! Από την κορυφή της Εκκλησίας μέχρι τον πιο απλό άνθρωπο! Για να διδάσκει πως όλοι υπαγόμαστε στον Χριστό, τον Ζώντα Θεό!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: