ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

16 Σεπ 2017

Δείτε! Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν ανάμεσα μας με καρδιά αγνότερη κι από έναν αθώο! Ζουν για έναν σκοπό! Αυτόν που τραγουδάει η καρδιά τους!

Απλώνουν δίχως δεύτερη σκέψη το χέρι τους σε εκείνον που το έχει ανάγκη κι ας μη το ζητήσει ποτέ! Αυτοί οι άνθρωποι έχουν ψυχή πιο καθαρή κι από τον μεγάλο ουρανό! Μοιάζουν σαν άγγελοι μπροστά στον κόσμο που βιώνουμε σήμερα! Και για μένα αυτοί είναι άγγελοι! Τους βλέπω, τους αγγίζω και τους ξεχωρίζω. Ένα χαμόγελο, ακόμη και μέσα στις μεγάλες δυσκολίες της ζωής τους, ποτέ δεν θα το αρνηθούν! Και θα είναι χαμόγελο αληθινό σαν την καρδιά και την ψυχή τους!

Είναι όμως γνωστό πως ο νόμος των περισσοτέρων σε αυτόν τον κόσμο που ζούμε είναι κάτι περισσότερο από σκοτεινός. "Αυτό που δεν μπορείς να έχεις και το έχει κάποιος άλλος, φρόντισε να του το καταστρέψεις!" Επιβεβαιωμένο με τα πιο τρανταχτά παραδείγματα! Φοράνε την στολή ενός αγαθού καλόψυχου ανθρώπου που έχει μια σημαντική ανάγκη, μια επαφή με αυτούς τους ανθρώπους-αγγέλους... Κι όταν κρατήσουν το χέρι τους, είναι έτοιμοι να το ξεριζώσουν. Να μαυρίσουν τις καρδιές και τις ψυχές τους. Γνωρίζοντας πάντα ότι δεν θα βρουν μεγάλη αντίσταση! Γιατί αν υποψιάζονταν κάτι τέτοιο θα έμεναν στην τρύπα τους! Τόσο δειλοί και  σκοτεινοί είναι!

Οι άνθρωποι-άγγελοι, είναι ένα δώρο πραγματικό για τον κόσμο μας! Είναι λίγοι και διάσπαρτοι και είναι εκείνοι που η ύπαρξη τους κρατάει αυτό τον κόσμο ακόμη όρθιο! Αλλιώς θα είχαμε χαθεί προ πολλού...

Υπάρχουν, όμως, και εκείνοι οι άνθρωποι που είναι μοναχικοί, περιπλανώμενοι και οδοιπόροι περίεργων δρόμων! Με μια ψυχή μονίμως βασανισμένη που ψάχνει διαρκώς να βρει μια λύτρωση! Με καρδιά σκεπασμένη από σκιά και ένα βλέμμα που θυμίζει σκοτεινό αλλά δεν είναι... Είναι ταγμένοι μέσα στην μυστικότητα να ψάχνουν να βρουν αυτούς τους ανθρώπους-αγγέλους για να τους προστατέψουν! Δεν ξέρουν αν το κάνουν γιατί δίπλα τους βρίσκουν το φώς που κάποτε έχασαν! Δεν ξέρω από που πηγάζει αυτή η αγάπη που γεννάει η καρδιά τους για αυτούς τους ανθρώπους-αγγέλους! Ίσως γιατί είναι έκπτωτοι... Γιατί μπορεί κάποτε να ζούσαν στο φως ως άνθρωποι-άγγελοι! Δίπλα στους ανθρώπους-αγγέλους η γαλήνη τους τούς σκεπάζει, αλλά και το ένστικτο προστασίας τους κορυφώνεται στην ψυχή τους. Μέχρι να έρθει η ώρα να βρουν κι εκείνοι το φώς που κάποτε τους έλουζε!

Όπως ο σκοπός των ανθρώπων-αγγέλων είναι να αγγίζουν τις ψυχές που έχουν την ανάγκη τους, έτσι και ο σκοπός των άλλων... εκείνων των έκπτωτων, είναι να τους προστατεύουν και να τους προσέχουν με κάθε κόστος!

Αν κάποιοι από εσάς νιώθετε έκπτωτοι και αναζητάτε το φως, αν κάποιοι από εσάς ανακαλύψουν κάποιον άνθρωπο-άγγελο, προστατέψτε τον με όλη σας την δύναμη! Αφήστε την αγάπη που θα νιώσετε να σας σκεπάσει…

Είστε οι Φύλακες τους! Κι εκείνοι είναι η τελευταία ελπίδα ενός κόσμου που οδεύει στο κενό!
από Stelios Nikolaides

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: