ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

23 Δεκ 2019

«Κακόβουλες οντότητες θέλουν να ρίξουν την συχνότητα για να πιάσουν εσένα! Αν δεν πιάσουν εσένα δεν έχουν άλλη δουλειά να κάνουν!»

«Πρέπει να έχεις έναν θεό, έναν διάολο ένα σύστημα αναφοράς, ένα παράδεισο, μια κόλαση! Δεν πρέπει όμως να έχεις τον εαυτό σου! Γιατί ο εαυτός σου είναι ο δημιουργός της πραγματικότητάς σου! Είναι ο δημιουργός του θεού σου, του διαόλου σου, των πεποιθήσεών σου! Είναι πιο βαθιά νερά αυτά τώρα... Αυτοί πρέπει να σε πιάσουν από κάπου! Οπότε δημιούργησαν τα πάντα ώστε να χαμηλώνει η συχνότητα! Κάποιοι την χαμηλώνουν ακόμα περισσότερο. Λένε: "Τα πάντα είναι ένα τίποτα!" Απαξιώνουν! Οι κακόβουλες αυτές ενεργειακές οντότητες αναλαμβάνουν δράση!

Αυτό που παράγεις δεν είναι αυτό που είσαι ούτε αυτό που θες! Είναι αυτό που είναι εκείνοι και αυτό που θέλουν! Να παράγεις γύρω σου δυστυχία! Τότε οι κακόβουλες αυτές ενεργειακές οντότητες είναι τρισευτυχισμένες, γιατί παράγεται μια μορφή αντεστραμμένης ενέργειας! Αυτή η ενέργεια τις τρέφει και νοητικά και συναισθηματικά και σαν όντα! Τρέφονται από τις μορφές κατώτερης εκπομπής! Όταν είσαι συγχυσμένος μπερδεμένος, άρρωστος, τρέφονται! Τρέφονται από αυτό που εκπέμπεις!

Όταν εκπέμπεις φόβο εκπέμπεις μια παλμοδόνηση η οποία τους έλκει άμεσα και τους φέρνει κοντά σου! Ή μια κατάσταση που να μισείς τα πάντα ή να βάζεις τον εαυτό σου στην κορυφή της δημιουργίας! Εκεί τρώνε τούρτα! Και βέβαια τον ίδιο τον άνθρωπο τον καίνε. Γιατί ο άνθρωπος ναι μεν τους τροφοδοτεί, αλλά δημιουργεί την πραγματικότητα που του έμαθαν να σκέπτεται στην καθημερινότητά του! Και δεν μπορεί να ξεφύγει από αυτό! Και δεν μπορεί, γιατί νομίζει ότι είναι δική του! Είναι δική του με την έννοια ότι έχει κατεβάσει το σύστημα ταλάντωσης! Το σύστημα ταλάντωσης σε αυτά τα hertz είναι ο δημιουργός μιας «αργής» αλλά σταθερής πραγματικότητας! "'Δεν έχω φίλους, δεν θα έχω ποτέ, είναι όλοι τέρατα, δεν αξίζει κανείς!" Την ώρα που τα λες αυτά αναπαράγεις παλμούς δημιουργίας ώστε αυτά να εκδηλωθούν!» 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: