ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

22 Οκτ 2013

Να είστε ατρόμητοι! Να χτίσουμε μια γενιά ατρόμητων όντων!

"Υπάρχουν οντότητες που δεν τις βλέπουμε, οι οποίες πριμοδοτούνται από άτομα που διατίθενται σε αυτές για να τις τρέφουν ενεργειακά! Είμαστε ρυθμισμένοι για να μην τις βλέπουμε, αλλά μπορεί κάτω από ορισμένες συνθήκες να γίνουν ορατές! Εμπλουτίζονται μέσα στην προσωπικότητα την οποία «κατοικούν», και τρέφονται από τον φόβο, τις φοβίες, την λαγνεία, την φιλαυτία της κ.λπ. Μια τέτοια αρνητική οντότητα μπορεί να αυτονομηθεί για 24-48 ώρες! Μέχρι να βρει το επόμενο θύμα! Να είστε ατρόμητοι! Να χτίσουμε μια γενιά ατρόμητων όντων! Ο άνθρωπος γνωρίζει τους φόβους που ελέγχει! Φοβάται όμως και πράγματα που δεν ξέρει! Και το υποσυνείδητο τα ξεσκεπάζει καθώς ως ιοί τον χτυπούν: φόβοι παιδικοί που διευρύνονται και ενώνονται μαζί με ανάγκες και ελλείμματα δημιουργώντας έτσι μεγεθυμένα «εγγράμματα». Οι πολύ έντονες επιθυμίες μπορούν επίσης να δημιουργήσουν τέτοια αρνητικά «εγγράμματα»! Ο  άνθρωπος μετά τα 35 του χρόνια κάνει κύκλους! Όλα τα έχει ξανακάνει, όλα τα έχει ξανασκεφτεί! Επαναλαμβάνεται! Βαριέται! Τότε βγαίνει στην επιφάνεια ό,τι έχει καταπιέσει! Και φιλοξενεί αυτές τις αρνητικές οντότητες από πλήξη! Αναζητά τον έρωτα από πλήξη! Και περιμένει τις αναμνήσεις του φόβου να τον σκοτώσουν! Γιατί είναι πολύ πειστικές! Τίποτα δεν μπορεί να σου συμβεί αν δεν το υπογράψεις! Ο σατανάς σε καλεί να πεθάνεις! Και τότε ο άνθρωπος γίνεται μικρο-ικέτης! Και παρακαλεί για έναν κύκλο επανάληψης ακόμα! Έχει και ο σατανάς τα δώρα του! Σε κάνει και μισείς αυτούς που είναι καλά! Γίνεσαι ηθικολόγος! Θέλεις να σώσεις τους άλλους, αλλά με κακία! Έχετε όπλα να προστατεύεστε: Να κοινωνάτε! Να πίνετε αγιασμό! Να σταυρώνετε το σπίτι σας πρωί-βράδυ!

Μην παρακαλάτε τον σατανά! Μην είστε μικροί! Θα έρθει η στιγμή που θα συγκρουστείτε πρόσωπο με πρόσωπο με τον σατανά! Να είστε γενναίοι! Να κρατάτε το σπαθί! Μη φοβηθείτε! Αυτός που πιστεύει στον Χριστό, στην Παναγία, στους αγγέλους, στον θεούλη, δεν φοβάται! Να κρατάτε το σπαθί της διάκρισης! Να είστε γενναίοι! Δεν θα αφήσει ο Θεός να σας συμβεί τίποτα κακό! Προσέχετε την ενέργειά σας μην διαρρέει άσκοπα μέσα από το σεξ! Σας χρειάζεται η ενέργεια αυτή! Να είστε καλοί! Να είμαστε καλά παιδιά ώστε να πειστεί ο Θεός να μας προστατεύσει! Κανείς άνθρωπος δεν είναι γρηγορότερος από τον σατανά! Έχουμε ασπίδα προστασίας, αλλά είμαστε και ελεύθεροι! Μην ξεκλειδώνετε την πόρτα στον εχθρό από μέσα! Η ερωτική μαγεία, η βλασφημία, η κατάθλιψη, ο φόβος, η ασέβεια -το να μη πιστεύεις πως ο Θεός είναι μαζί σου!- η φιλαργυρία, η τεμπελιά -το να μη προσφέρεσαι για τους άλλους- ξεκλειδώνουν την κλειδαριά! Έχουμε ασπίδα προστασίας: την βάπτισή μας, την προσευχή, την θεία Κοινωνία! Και πάνω από όλα την χαρά! Να κάνετε καινούργια πράγματα! Να μαθαίνετε καινούργια πράγματα! Κάθε τρεις μήνες να μαθαίνετε κάτι καινούργιο! Τι φοβάστε; 

Κανείς δεν σας έχει βλάψει περισσότερο από τον νου σας! Κάθεστε πάνω στα καρφιά των ιδεών σας… Ακόμα και όταν αφαιρέσεις ένα καρφί, η τρύπα υπάρχει και περιμένει το επόμενο! Μην ακυρώνετε την ασπίδα που είναι το βάπτισμα, και το οποίο έχει λάβει χώρα πριν την σκέψη! Ασπίδα σου είναι το άγιο μύρο που λαμβάνεις με το χρίσμα, το όνομα που σου δίνεται, η ίδια η Παναγία! Σου λέει ο σατανάς: «Έληξες! Επαναλαμβάνεσαι!» Μη φοβάσαι! Κι αν φοβηθείς, μη φοβηθείς τον φόβο! Κέρδισε χρόνο για να ανασυνταχτείς! Μπες στο κέντρο σου! Μες στον στρόβιλο του φωτός! Να κάνετε πράγματα πέρα από εκείνα που σας έφεραν στην κατάσταση του φόβου! Να τον σταματήσετε! Σταματήστε τον με ένα τραγούδι! Με μια προσευχή! Στώμεν καλώς! Να ζητήσεις βοήθεια! Όπου δυο ή τρεις συνηγμένοι στο όνομά μου και εγώ εν μέσω αυτών! Μόνοι σας δεν μπορείτε να αντιμετωπίσετε τον σατανά! Προσέχετε! Έρχεται μεγάλη καταστροφή! Καταστροφή των ψυχών! Όποιος δεν θωρακίσει τον νου του θα καταστραφεί! Μην τρώτε από τα ξυλοκέρατα της πορνείας, της δόξας, της φιλοχρηματίας! Να είστε παιδιά! Πώς μας θέλει ο Θεός; Ο σατανάς ξέρουμε πώς μας θέλει: όπως είμαστε τώρα! Είπε ο Χριστός να γίνουμε σαν τα παιδιά… 

Έρχεται η άλωση των ψυχών! Όποιος φύγει από τον Θεό τώρα, θα καταστραφεί! Όποιο πρόβατο φύγει από το μαντρί του Θεού, θα κατασπαραχτεί! Οι δαιμονικές οντότητες θα εμφανίζονται ως άνθρωποι! Θα μπορούν να κρατούν την ανθρώπινη μορφή μέχρι τρεις ώρες! Θα σου τραβάνε την ψυχή μέχρι να σου την ξεκολλήσουν! Να αναπνέετε φως! Να προσεύχεστε! Ο σατανάς είναι υπερόν! Τρέχει ένα εκατομμύριο φορές γρηγορότερα από τον άνθρωπο! Δίνει στον άνθρωπο στην αρχή μια αίσθηση επιβίωσης, μια διαύγεια ανάλυσης! Σου φέρνει όμως πάντοτε διαίρεση, επιθετικότητα, επιβολή, τάση χειρισμού των άλλων. 

Να είστε ευγενείς, πρίγκιπες, γλυκείς, συμπονετικοί, απλοί! Ο σατανάς καταρρέει όταν περιστραφείτε μέσα στο φως! Να τραγουδάς! Αυτή η φυλή ενοχλείται με το τραγούδι! Ενοχλείται με τον χορό! Ενοχλείται με την προσευχή, με την αγκαλιά, με την ευγένεια, με την καλή συμπεριφορά! Να είναι άσφαιρες οι εκρήξεις σας! Μη σφραγίζετε αρρώστιες, αδυναμίες! Να είστε παιδιά! Να είστε ευθείς! Να είστε άνθρωποι του φωτός! 

Η Χρυσή Αυγή είναι καθρέφτης του εσωτερικού εαυτού που είναι καταδυναστευτικός και βάρβαρος! Θυμηθείτε πώς ήσασταν παιδιά! Να είστε παρόντες σ’ αυτό που κάνετε! Ειδικά όταν προσεύχεστε! 

Φωνάξτε τον φόβο σας! Κοιτάξτε τον στα μάτια! Και θα γελάσετε σαν τον Βούδα που έσκασε στα γέλια όταν είδε πόσο γελοίος είναι! Και φωτίστηκε! Ο Έλληνας έχει το τραγούδι! Αυτή είναι η δική του θεραπεία, η δική του θεουργία! Μετά την γιόγκα είναι το τραγούδι! Αινείτε τον Κύριο εν χορδαίς και οργάνω! Οι ανατολικές θρησκείες δεν είναι παρά το προαύλιο του ναού! Το ιερό είναι η Ορθοδοξία: η αποκάλυψη του Ζώντος Θεού!

Να μην καταριέστε! Η κατάρα επιστρέφει μετά από επτά μέρες! Να ξέρετε πως είναι θηλιά στον λαιμό σας ό,τι δεν μοιράζεστε: τα σπίτια σας, τα αγαθά σας! Κρατείστε τα αν δεν μπορείτε να τα χαρίσετε! Αλλά να μοιράζεστε την χαρά! Αλλιώς κληρονομείτε στα παιδιά σας μαζί με τα ντουβάρια και την κατάρα! Η τρόικα που μας ληστεύει τα χρήματα και τις περιουσίες μας, είμαστε εμείς! Που τόσα χρόνια αδιαφορούσαμε για τους άλλους που είχαν ανάγκη! Γι’ αυτό και ο Θεός επιτρέπει στον σατανά να μας δοκιμάσει! Αν εκατό άτομα σταθούν σωστά, θα σταματήσουν όλα! Να γίνουμε παιδικοί, και να έρθουμε κοντά στον Θεό! Να σταματήσουμε να είμαστε ασεβείς απέναντι σ’ αυτούς που μας αγαπούν! Να σταματήσουμε να είμαστε ασεβείς απέναντι στην αγάπη!"
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: