ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

17 Οκτ 2013

Το θέλημα του Θεού είναι για μένα η απόλυτη ευτυχία

«Αυτή είναι η ιδέα κλειδί, για να καταλάβεις τι σημαίνει σωτηρία. Ακόμα πιστεύεις ότι σου ζητείται να υποφέρεις σαν τιμωρία για τις «αμαρτίες» σου. Δεν είναι έτσι. Όσο, όμως, πιστεύεις ότι υπάρχει αμαρτία, και ότι είναι δυνατόν ο Υιός του Θεού να αμαρτήσει, είναι επόμενο να σκέφτεσαι έτσι.

Αν η αμαρτία είναι αληθινή, τότε η τιμωρία είναι δίκαιη και δεν μπορείς να την αποφύγεις. Τότε το τίμημα της σωτηρίας είναι ο πόνος. Αν η αμαρτία είναι αληθινή, τότε η ευτυχία πρέπει να είναι μια ψευδαίσθηση, γιατί δεν μπορούν και τα δύο να είναι αληθινά. Στους αμαρτωλούς αξίζει θάνατος και πόνος, και αυτό ζητούν. Διότι γνωρίζουν ότι τους περιμένει, και θα τους αναζητήσει και θα τους βρει κάπου, κάποτε, με κάποια μορφή που θα εξισορροπήσει το «χρέος» τους προς τον Θεό. Θα τον φοβούνται και θα του ξεφεύγουν όσο μπορούν, αλλά είναι καταδικασμένοι κάποια στιγμή αυτός να τους βρει.

Ποιος είναι δυνατόν να θέλει μια τέτοια «σωτηρία» που του επιφυλάσσει τόσο άγρια τιμωρία; Ποιος δεν θα ήθελε να δραπετεύσει από μια τέτοια σωτηρία και να καταπνίξει με κάθε τρόπο την Φωνή που του την προσφέρει;

Αν η αμαρτία είναι αληθινή, τότε η σωτηρία είναι ο χειρότερος εχθρός σου, η κατάρα του Θεού που έπεσε πάνω σου επειδή σταύρωσες τον Υιό Του.

Η αμαρτία ΔΕΝ είναι αληθινή. Όλα όσα πιστεύεις ότι θα πάθεις επειδή αμάρτησες, ποτέ δεν θα συμβούν. Δέξου την Εξιλέωση με ανοιχτό νου, χωρίς να τρέφεις καμιά πεποίθηση ότι έχεις αμαρτήσει. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΜΑΡΤΙΑ.

Το θέλημα του Θεού για σένα είναι η απόλυτη ευτυχία διότι δεν υπάρχει αμαρτία, και ο πόνος είναι παντελώς χωρίς αιτία. Δικαιούσαι την χαρά, και ο πόνος είναι σημάδι ότι έχεις παρεξηγήσει τον εαυτό σου.

Μην φοβάσαι το θέλημα του Θεού. Δεν υπάρχει αμαρτία, δεν υπάρχουν συνέπειες».

Τώρα θα μου πείτε: "ωραία μας τα λες, αλλά πως γίνεται αυτό;"

Γίνεται αν αφήσουμε τα θαύματα να αντικαταστήσουν τις πικρίες! Όταν αφήνουμε την αγάπη του Θεού να μας δείχνει το δρόμο.

Το θέλημα του Θεού για μένα είναι η απόλυτη ευτυχία! Αυτή είναι η αλήθεια, διότι δεν υπάρχει αμαρτία.
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: