ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

11 Ιουν 2017

Τι έκανες σήμερα για το παιδί μέσα σου;


Η ιδιοτέλεια σου αφαιρεί την χάρη!
Όσοι θέλουν θα μάθουν την αλήθεια! Αλλά η αλήθεια είναι φωτιά! Περιμένεις την αλήθεια που σε βολεύει! Η αλήθεια όμως δεν είναι κάτι που βολεύει! Είναι κάτι που είναι διά παντός! Δεν είναι το βόλεμα του νου μέσα στο παράσιτο! Είναι το ξερίζωμα του παράσιτου. Και η απελευθέρωση του νου!
*
Αν μια στιγμή με δουν, θα είναι ελεύθεροι! Γιατί είμαι ελεύθερος!
Αυτό που προσφέρουμε είναι αυτή η ελευθερία από τον ίδιο τους τον εαυτό! Αυτοί προσφέρουν την επιμονή τους στον ίδιο τους τον εαυτό! Δηλαδή αυτό που προσφέρεται από έναν ελεύθερο δεν είναι αυτά που λέει, αλλά αυτά που είναι! Ο ελεύθερος δεν μπορεί να σου προσφέρει τίποτα! Μπορεί να λέει αρλούμπες! Το μόνο που μπορεί να σου δείξει είναι πώς να είσαι ελεύθερος! Γιατί αυτό έχει. Ένας ελεύθερος άνθρωπος δεν λέει «λογικά» πράγματα, αλλά ελεύθερα! Μπορεί κάποια να μην φαίνονται λογικά, αλλά είναι ελεύθερα όμως! Όταν κάποιος μου λέει ότι «κατάλαβε» πολύ το φοβάμαι αυτό!
*
Ξεχνάει ο άνθρωπος! Κοιμάται σαν ζωάκι!
Άλλα ζωάκια είναι καλά κι άλλα κακά! Τα καλά ζωάκια είναι ακόμα πιο τραγικά! Γιατί δεν ήταν προορισμένα για ζωάκια! Είναι τραγικό να βλέπεις τον άλλον να κοιμάται και να υπάρχει σαν ζωάκι! Καλοκάγαθο ζωάκι χωρίς ενεργό Χριστότητα! Τρομερό! 

Τα καλά νέα: Ό,τι γεννιέται είναι προορισμένο να αναστηθεί!  Αν δεν εναντιωθεί εωσφορικά...
*
Μία είναι η συνάντηση που πρέπει να γίνει! Με τον Χριστό-Εαυτό! Αν την αρνηθείς θα πάψεις να ζεις!
Γιατί είναι αυτός που σε ζωοποιεί! Κάπου κάποτε κάπως θα γίνει! Εκτός εάν έχεις δεδηλωμένη θέληση άρνησης! Είναι κρίμα να μην τον συναντήσεις όταν είσαι μπροστά του Τώρα Εδώ στον χωροχρόνο! 
*
"Έλα σε μένα!" Αυτό λέει η φωνή του Χριστού μες στους αιώνες!
"Αγάπησε με και εγώ θα σε πάω στον Πατέρα!" Όποιος κι αν είσαι απ' όπου κι αν προέρχεσαι, αν τον αγαπήσεις θα σωθείς! Αν καταθέσεις την αγάπη σου ο Θεός θα τα κάνει όλα για σένα! Θα σε μεταλλάξει! Είναι η αγιοπνευματική αλλοίωση!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: