ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Ιουν 2017

Η Δημιουργία δεν γνωρίζει αντίθετα!

Αλλά εδώ η αντίθεση είναι μέρος της «πραγματικότητάς» μας!  Είναι αυτή η περίεργη αντίληψη της αλήθειας που κάνει την επιλογή του Παράδεισου να φαίνεται το ίδιο με την παραίτηση από την κόλαση! Δεν είναι έτσι στην πραγματικότητα!

Ο Παράδεισος επιλέγεται συνειδητά!
Αυτή η επιλογή δεν μπορεί να γίνει μέχρι που να δούμε προσεκτικά τις εναλλακτικές και να τις καταλάβουμε! Όλα όσα είναι καλυμμένα στις σκιές πρέπει να ανασυρθούν στην επιφάνεια για να γίνουν κατανοητά, να κριθούν ξανά αυτή τη φορά με την βοήθεια του Ουρανού. Και όλα τα λάθη στην κρίση που έχει κάνει ο νους στο παρελθόν είναι ανοιχτά για διόρθωση, καθώς η αλήθεια τα αποβάλλει ως αναίτια! Τώρα είναι και χωρίς αποτελέσματα! Δεν μπορούν να κρυφτούν, διότι αναγνωρίζεται η ανυπαρξία τους!

Κάνουμε την επιλογή του Παράδεισου καθώς ξυπνάμε
και περνάμε πέντε λεπτά σιγουρεύοντας ότι έχουμε πάρει την μία και μοναδική απόφαση που είναι υγιής! Επιλέγουμε τον Παράδεισο! Αναγνωρίζουμε ότι κάναμε μια συνειδητή επιλογή ανάμεσα στο τι έχει ύπαρξη και τι δεν έχει τίποτα παρά ένα παρουσιαστικό της αλήθειας. Η ψευδο-ύπαρξή του όταν βρεθεί ενώπιον αυτού που είναι αληθινό, είναι ανάξια λόγου και διάφανη στο φως! Δεν κρατά πια κανένα στοιχείο τρόμου, γιατί αυτό που φάνταζε τεράστιο, εκδικητικό, ανελέητο από μίσος χρειάζεται το σκοτάδι για να το φοβάται κανείς! Τώρα αναγνωρίζεται σαν ένα ανόητο και ασήμαντο λάθος!

Ας θυμηθώ ότι είμαι ένα με τον Θεό!
Μαθήματα Θαυμάτων
*** 
Από τον άγγελο…
Όλοι αυτοί που σε απορρίπτουν κάποτε θα σε χρειαστούν και εσύ θα είσαι με αυτούς που είναι χαρούμενοι μόνο και μόνο επειδή σε γνώρισαν!

-Πού είναι οι φίλοι σου;
-Δεν είναι εδώ!
-Γιατί;
-Γιατί δεν χρειάζονται κάτι!
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: