ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Μαρ 2020

20.2.2020! Δύο φορές το 22! Ο αγαπημένος αριθμός!

Το παιδί μέσα σου σού ζητά να παίξει, να χαρεί, να μοιραστεί! Σου ζητά αγάπη, αγκαλιά, γέλιο! Είσαι υπεύθυνος για το παιδί! Τον αθώο σου Εαυτό! 

Γνώρισε την απίστευτη ελευθερία του Παρατηρητή! When nothing left to lose…

΄Ο,τι ισχύει είναι το ΤΩΡΑ!
Η ράβδος σου στο παρόν…

Μαζί είμαστε μια όμορφη δόνηση ζωής που ταξιδεύει…
*
Aπoλογισμοί γενεθλίων! Πώς έφτασα ως εδώ!
Όλα τα ομόρφαινε το βλέμμα της αγάπης!
Η Αλήθεια έως τέλους! Ξανάγραφα την ιστορία μέσα από τα δικά μου χρώματα! Αφαιρώντας τo άσχημo κρατώντας μόνο τις όμορφες εκδοχές όλων! Κάπως έτσι έφτασα ως εδώ! Με ολοσχερή παράδοση στο Ον του Ελέους και της συμπόνιας που μου εμπιστεύτηκε ο Θεός! Συγκλονιστικά ευγνώμων στην θάλασσα, τα γιασεμιά, τα ξωκκλήσια, τα τριαντάφυλλα, τον λόγο, την μουσική! Για την ελληνική αίσθηση πραγμάτων! Για τις άγιες ψυχές, τους αδελφούληδες! Για την ομορφιά των ανθρώπων που κρατούν ζωντανό το παιδί μέσα τους και έτσι μπορούμε να ανταλλάσσουμε τα δώρα μας! Εξόχως για "τες λέξεις" τα άγια παιγνίδια μου που μοιράζω on the road! Για τον Άγγελο και τον Ισίδωρο που έφερα στον κόσμο για να ξαναρχίσει το τραγούδι απ' την αρχή! Μα πιο πολύ για τον Παράξενο! Τον Μόνο! Τον Χριστό-Εαυτό! Μαζί! Πάντα μαζί! Happy birthday to me! 
*
Προσευχή είναι να ζεις την ζωή με ευγένεια και ομορφιά!
Ένας πατέρας στη Συρία μετέτρεψε τη φρίκη του πολέμου σε παιχνίδι, σε μια προσπάθεια να προστατεύσει την τρίχρονη κόρη του.  «Είναι αεροπλάνο ή βόμβα;», ρωτά ο Αμπντουλάχ Μοχάμαντ την μικρή Σέλβα, σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στα social media. «Βόμβα και όταν πέσει θα γελάσουμε», του απαντά το κοριτσάκι, που ξεκαρδίζεται στα γέλια μόλις ακούγεται η έκρηξη.
*
Άμα δεν έχεις Θεό δεν συναναστρέφεσαι τους άλλους, γιατί είναι φριχτοί!
Και είναι! Μπορείς να τους αντέξεις, να τους διδάξεις, να τους σώσεις;
*
Σαν σήμερα, 18 Φεβρουαρίου, γεννήθηκε ο Νίκος Καζαντζάκης, ο ήρωας της εφηβείας μου... Δεν μίκρυνε μέσα μου μέχρι σήμερα! Η Κρητική Ματιά!
"Φτάσε όπου δεν μπορείς!" , "Τραγούδα κι ας μην υπάρχει αυτί να σ' ακούσει!" "Η πιο τρανή αρετή του ανθρώπου: Να πολεμά! Να πολεμά χωρίς ελπίδα!" "Μην καταδέχεσαι να ρωτάς, θα νικήσουμε, θα νικηθούμε! Πολέμα!" "Δούλευε κι ας μην υπάρχει κανείς το βράδυ να σου πληρώσει το μεροκάματο!" 

Σαν σήμερα γεννήθηκε και ο πατέρας μου ο Ηρακλής, ο αεροπόρος με την ηρωική ζωή... 
*
Αν δεν συνδιαλλαγείς με τον κόσμο δεν θα κατανοήσεις πλευρές του εαυτού σου!
Ο κόσμος του έξω είναι ο κόσμος του μέσα! Αν πάλι είσαι απεσταλμένος, συνδιαλέγεσαι για να κάνεις την δουλειά που έχεις να κάνεις!
*
Θα σ' αγαπώ μέχρι να μην πονάς... Μετά θα είμαστε ένα!
Η πνευματική Ιερουσαλήμ δεν είναι παρά η ανάσταση εντός! 

Η αγάπη μπορεί να πετύχει τα πάντα: να θεραπεύσει αρρώστιες, να γιατρέψει πληγωμένες καρδιές, να μεταμορφώσει τον νου του ανθρώπου!
Άμμα 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: