ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Μαρ 2020

Ο εκλεκτός δεν γεννιέται! Γεννιέται την ώρα που γίνεται!

Κανένας δεν είναι εκλεκτός αν δεν περπατήσει ο Θεός μαζί του! 
*
Θέλω να σάς πω το εξής : ακριβώς εκεί, στο μέσο τής μεγαλύτερης κρίσης, στον πιο συντριπτικό φόβο, βρίσκεται η πύλη προς το Άπειρο.
Είναι αμετακίνητη, ιερή και ανοιχτή για εκείνους που έχουν το θάρρος ή την απελπισία να τα παραδώσουν όλα για την Αλήθεια!
Mooji
*
Δεν υπάρχει κακό πέρα από αυτό που δεν διορθώνει το κακό!
Μόνο μια έξοδος υπάρχει! Και αν βγεις από αυτήν, βγαίνεις για πάντα στο Όλο: άλμα έξω από την χωροχρονική συνείδηση, στο αιώνιο ΤΩΡΑ του Θεού!

Να αναπνέεις φως και να το νιώθεις σαν ζεστό μέλι να κατευθύνεται παντού στα κύτταρα σου! 
*
Όσο μεγάλη κι αν είναι η έρημος σου, βρίσκεσαι ήδη και βασιλεύεις στην Γη της Επαγγελίας σου!
Γεννήθηκες για να βάλεις ένα τέλος στα λιοπύρια που βίωνες αιώνες τώρα! Για να είσαι ένας Χριστός σε δράση! Η ζωή είναι ένα χαρούμενο θαύμα! Ακόμα και στα μεγαλύτερα σκοτάδια της! Ό,τι φαίνεται μαύρο, είναι γιατί το προσυπογράφει έτσι το μυαλό! Στην ΖΩΗ δεν υπάρχει μαυρίλα! Πουθενά!
από την αγαπημένη Maria Teresa Petridis 
*
Αυτό που χρειάζεσαι δεν είναι η λύση των προβλημάτων σου, επειδή, καρδιά μου, τα προβλήματα σε αυτή την διάσταση θα διαδέχονται το ένα το άλλο αιώνια, όσο δεν αλλάζεις σκέψη!
Ακόμα και μέσα στην μεγαλύτερη χαλάρωση και ευτυχία, δεν παύουν τα προβλήματα! Ούτε όλα τα αγαθά, όλα τα χρήματα του κόσμου θα τα διέλυαν! Ο μόνος τρόπος να τα αντιμετωπίσεις είναι να μην τα πιστεύεις! Να εμπιστεύεσαι την ικανότητα σου να δημιουργείς χαρά! Γιατί αυτή είναι η αλήθεια που μας συνοδεύει και στον βαθύτερο ύπνο μας! Ξεκίνα να γελάς! Ξεκίνα την δική σου υπερπαραγωγή, με τίτλο το ερώτημα: ΜE ΤΙ ΘΑ ΞEΚΑΡΔΙΣΤΩ ΣΤΑ ΓEΛΙΑ ΣΗΜEΡΑ; Μα με τα πάντα!
από την αγαπημένη Maria Teresa Petridis 
*
Η αποκατάσταση του συντριβανιού στην Ομόνοια μας έδωσε μεγάλη χαρά γιατί ως σταθμός ο ngradio το ονειρευτήκαμε και το διεκδικήσαμε χρόνια τώρα!
Ό,τι πιο ευλογημένο: το νερό! Ας στείλουμε όλη μας την αγάπη και την προσευχή στο συμβολικό κέντρο της πόλης μας! Να καθαρίσει η αγαπημένη Αθηνούλα από κάθε ασχήμια, πόνο, μίσος, κακία! Ας είναι ευλογημένα τα νερά που θα αναβλύζουν! Και να μεταφέρουν στις ψυχές όλων ομορφιά, χαρά, ελπίδα, αγάπη, φως! Κάθαρση! Η δύναμη μας είναι ο πολιτισμός μας! Και η αρχαία Μητρόπολη του κόσμου, η Αθήνα, είναι αυτή που τον γέννησε και τον χάρισε σε όλη την Γη! Από τον συμβολικό κύκλο που οριοθετεί το συντριβάνι, ας διαχυθούν άπειρες ακτίνες αγάπης και αποκατάστασης προς όλες τις κατευθύνσεις! Μεταφέροντας το μήνυμα πως η ψυχή μας αναβλύζει και χαρίζεται κάθε στιγμή, ζωντανή και ελεύθερη! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: