ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Μαρ 2020

Ο Ιησούς Χριστός μπορούσε να θεραπεύσει επειδή οραματιζόταν τούς ασθενείς ως ολότητα, κάτι που αποδείχθηκε πολύ ισχυρότερο από την πίστη τους στην ασθένεια!

Κατανοούσε πως η ασθένεια είναι το αποτέλεσμα λανθασμένης σκέψης και όχι κάποιας υπαρκτής, στον υλικό κόσμο, αιτίας. Η νοοτροπία τού Ιησού ήταν τόσο στέρεα ριζωμένη στην κυριαρχία τού Πνεύματος, που όλοι όσοι βρίσκονταν γύρω Του ανυψώνονταν μαζί Του. Όταν συντονίζονταν με την ανώτερη συχνότητά Του, θεραπεύονταν.

Η θεραπεία είναι αποτέλεσμα μεταφοράς τής συνείδησης σας από την απομόνωση στην ολότητα, τής επιστροφής στον πραγματικό σας Εαυτό. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν όρια, εσύ δες την τελειότητα. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν την διάσπαση, εσύ δες την ολότητα. Όταν οι άλλοι φοβούνται, εσύ αγάπα. Αυτή είναι η βασική συνταγή. Όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες και επιμέρους οδηγίες θα τις λάβετε όταν τις χρειαστείτε. 
Alan Cohen
*
Ο Χριστός-Εαυτός αλλάζει το παρελθόν του κόσμου μέσα στην άγια Παρουσία!
Προσοχή στον "Αφηγητή" εντός! Αντιστρατεύεται τον Πρώτο λόγο! Το "είδεν ότι καλόν"! 

Αν συντονιστούμε με την θεϊκή ροή μόνο δώρα μας περιμένουν... 
*
Η μουσική δεν είναι επάγγελμα, είναι happening!
O μουσικός κάθε φορά είναι καινούργιος, όπως και η μουσική που παίζει!
Άγγελος Πάτερος 
*
Συγχώρησε μας Θεέ μου για κάθε τι ανάξιο της αγάπης! 
Νιώθεις την ζωή όταν είσαι χρήσιμος! Και τότε η χαρά δεν αφήνει χώρο στον φόβο και την αμφιβολία! 
*
Ημέρα του αγίου Βαλεντίνου
Μια ψυχούλα στην Ιαπωνία φύτεψε χιλιάδες λουλούδια για να τα μυρίζει η τυφλή σύζυγος του!

Χτες έπεσε ένα πουλάκι στην αυλή μας ματωμένο μαδημένο... Το πήρε αμέσως ο Ισίδωρος και το πήγε στην Καλλιθέα στο κέντρο περίθαλψης... Μια ψυχούλα -τσίχλα- σώθηκε... Πήρα τόση χαρά... Θυμήθηκα τους λόγους της υπέροχης Δώρας: «Να είστε περήφανοι για τις αυθόρμητες πράξεις καλοσύνης και όχι για τις γνώσεις σας!»  Ένα ακόμα όμορφο τραγούδι σου Ισιδωρε!
*
Ευτυχώς είσαι οι μεγάλες σου στιγμές!
«Ο έρωτας είναι συνάντηση με τον Θεό!»
Αναστασία Μουτσάτσου
*
13 Φεβρουαρίου Παγκόσμια Ημέρα  Ραδιοφώνου
Από το φορητό ραδιόφωνο στον υπερσύγχρονο διαδικτυακό σταθμό του NGradio πολλά τσιγάρα δρόμος!!! Καλές μουσικές σε όλους! Ευτυχώς που υπάρχει η μουσική και ομορφαίνει τον κόσμο! 
*
Η Ελλάδα είναι το απόλυτο του κόσμου!
Η Ελλάδα έδωσε τον Λόγο, την Μουσική, το Φως! Τα οικειοποιούνται και τα θεωρούν δικά τους. Αλλά δεν είναι! Οι πρώτοι ήχοι βγήκαν από την Ελλάδα! Και έρχονται οι άλλοι και σου λένε: «Το έχω εγώ!» Επειδή το χάσαμε εμείς δεν σημαίνει ότι το έχουν αυτοί! 
*
Αν ο Εωσφόρος είναι παντοδύναμος, γιατί δεν έχει ακόμα νικήσει τον άνθρωπο;
Γιατί εντέλει ο άνθρωπος ποτέ δεν έχει ξεριζώσει από μέσα του τον Θεό; Γιατί με νύχια και με δόντια όλη η δύναμη του ανθρώπου αναλώνεται στο να σκαρφαλώσει το όρος του Θεού; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: