ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

14 Μαρ 2020

"Δεν μπορεί η ΖΩΗ να είναι απειλή της ζωής!" Για το Μυστήριο της Θείας Κοινωνίας...

Ο κοσμοπολιτισμός είναι λέξη και έννοια που κατάθεσαν οι Έλληνες στην ανθρωπότητα!
Αλλά ως Έλληνες! Έλληνες πολίτες του κόσμου! "Όμορφη και παράξενη πατρίδα ωσάν αυτή που μού 'λαχε δεν είδα..." λέει ο Ελύτης! Έχουμε ένα πολιτισμό φωτός, μια άγια γη να τιμήσουμε...
*
Τι είναι προσευχή; Κατάφαση της ομορφιάς της ζωής!
Είναι η ώρα να ανοίξουμε τα φτερά μας! Δεν υπάρχει άλλη έξοδος! Κάθε ψυχή να εστιαστεί στο ιερό όπως το αντιλαμβάνεται! Στην ομορφιά της ζωής! Επειγόντως να ανυψωθούν οι δονήσεις! 
*
Η πρόκληση είναι μεγάλη! Ας δει κανείς μέσα του τι σημαίνει πατρίδα, γλώσσα, θρησκεία...
Το όμαιμον, ομόθρησκο, ομότροπο, ομόγλωσσο! Προσοχή στους ιδεολογικούς ισοπεδωτές των πάντων! Εμείς οι Έλληνες έχουμε πολλά για να χάσουμε! Αν ξεπατώσουμε τις ρίζες μας! Και τότε δεν θα μπορέσουμε να προστατεύσουμε κανέναν! Αν "και το άλας μωρανθεί..." 
*
Η Θεία Κοινωνία είναι Μυστήριο! "Όστις θέλει!"
Η Ελλάδα ποτέ δεν κινδύνευσε από την Θεία Κοινωνία! Μέσα σε όλα, εκλογικεύουν ό,τι ιερότερο συντελείται στην Γη... Ανελέητος ο "εχθρός"! Η άγνοια Θεού! 
*
Επιτέλους! Μην είσαι λιγότερος από τον εαυτό σου! Δεν έχουμε χρόνο!
Καθένας θα κριθεί σύμφωνα με τα δεδομένα του! "Όποιος έχει το μύχιον αίσθημα ότι κάτι μπορεί να πράξει ας το πράξει!" Προσευχή. 
*
Καθένας κατοικεί στην χώρα των πιστεύω του!
Όπου ο θησαυρός σου και η καρδιά σου, είπε ο Χριστούλης... Άλλο το Τοπίο χωρίς Θεό! Ας τιμήσουμε τον θησαυρό μας! Είναι ώρα ευθύνης! 
*
Η γυναίκα είναι φως Θεού! Δεν είναι ερωμένη!
Τζαλαλαντίν Ρουμί

"Σ' αγάπησα και για τους δυό" Τι στίχος!
από την αγαπημένη Βάσω Αλαγιάννη!
*
Όχι, ο καλλιτέχνης δεν στρατεύεται στην πώληση της ουτοπίας, όπως διάβασα σε ένα έντυπο!
Δεν πουλάει την Ουτοπία! Ο αληθινός καλλιτέχνης χαρίζει τον Εαυτό του, ό,τι ιερότερο έχει, "για να λάβουν τα όνειρα εκδίκηση!" Δημιουργεί με το χάρισμα του, με αυτό που είναι,"τόπο" στο "ου τόπος"! Για την Ομορφιά της ζωής που αιώνες τώρα πληγώνει ο άνθρωπος! Και αυτό δεν εξαγοράζεται με χρήματα! Το σύστημα πουλάει την ουτοπία! Αλλά αυτό ακριβώς θα είναι και το τέλος του! 
*  

Δεν υπάρχουν σχόλια: