ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

30 Αυγ 2023

Ένα σχόλιο πάνω στην ανάρτηση του φίλου Andreas Konanos όπου δηλώνει δημόσια την ομοφυλοφιλία του.

 Φίλε μου Ανδρέα, σε συγχαίρω για την δημόσια εξομολόγηση σου και για την επισήμανση της υποκρισίας της κοινωνίας αλλά και της εκκλησίας -αυτής που συνάντησες, γιατί υπάρχει και η «άλλη» εκκλησία που έχει Χριστό, δηλαδή αγάπη- πάνω στο θέμα αυτό!

 Είναι κάτι τόσο σπάνιο να ξεδιπλώνει κανείς την ψυχή του με τόση ειλικρίνεια και παιδικότητα! Η μορφή σου, τα μάτια σου, η φωνή σου, τα λόγια σου, η πράξη σου από μόνα τους δείχνουν μια αθώα ψυχή αλλά και έναν έφηβο 50 ετών που διεκδικεί ό,τι δεν έζησε.

 Θέλω να σου πω τις δικές μου σκέψεις πάνω σε ό,τι έγραψες. Και ξεκινώ από το τέλος. Ανησυχώ για την επέλαση των προτάσεων που θα έχεις τώρα από άνδρες που θα σε θεωρήσουν «διαθέσιμο»!

 Μακάρι να ήταν όλοι σαν κι εσένα Ανδρέα! Γιατί με οτιδήποτε λιγότερο θα εξανεμίσεις ένα πολύτιμο κεφάλαιο δυνάμεων και κατακτήσεων του εαυτού σου! Και δεν σου αξίζει!

 Να μου επιτρέψεις να μην συμφωνώ με τον όρο «ταυτότητα» που χρησιμοποιείς! Προδιάθεση, ναι, προτίμηση ναι, έλξη ναι, επιλογή ναι.

 Δεν διαχωρίζω τους ανθρώπους σε ομοφυλόφιλους και μη! Η μόνη ταυτότητα που αναγνωρίζω είναι πως είμαστε όλοι παιδιά του Θεού! Και η μόνη ανωμαλία που βλέπω σε αυτή την Γη είναι η έλλειψη αγάπης!

 Κάποιες παρατηρήσεις γενικώς

Άρσεν και θήλυ εποίησεν τον άνθρωπο ο Δημιουργός του! Αν κάποιος θέλει να δει τι φύλο είναι, δεν έχει παρά να κοιτάξει το βρακί του! Όλα τα άλλα είναι προτίμηση που έχει να κάνει με πολλούς παράγοντες -ας μην συζητήσουμε τα προφανή.

 Η φύση έφτιαξε έτσι τα σώματα του άντρα και της γυναίκας ώστε να ταιριάζουν απολύτως σε μία ένωση που έχει ως προοπτική την γέννηση παιδιών. Αυτό δείχνει η φυσιολογία του ανθρώπινου σώματος. Κάθε ανθρώπινη επαφή εντούτοις που είναι έκφραση αγάπης είναι σεβαστή!

 Οι αρχαίοι Έλληνες που έχουν χρεωθεί την ομοφυλοφιλία μεταξύ ανδρών, καταδίκαζαν την θηλυπρέπεια όπως και την διείσδυση (είναι γνωστά τα περί «μηρίζειν», εκσπερμάτωση στους μηρούς κ.λπ.…) Θεωρούσαν τις σχέσεις μεταξύ ανδρών σαν μια φυσική οικειότητα και εκδήλωση αισθημάτων…

 Τι επιλέγει κάθε άνθρωπος ανήκει ούτως ή άλλως στην προσωπική του σφαίρα, στην ιδιωτική του ζωή σύμφωνα με την κοσμοαντίληψη και τις αξίες του! Όσο για την αξιοπρέπεια και τον σεβασμό, μας αφορούν όλους ανεξαιρέτως!

 Στις μέρες μας βλέπουμε μια ξέφρενη επιδειξιομανία της gay κουλτούρας (gay parade κ.λπ.), μια σχεδόν επιβολή από τα ΜΜΕ της θηλυπρέπειας και κατευθυνόμενη αμφισβήτηση του αυτονόητου με πολλές προεκτάσεις που βάλλουν ευθέως την αξία του Προσώπου! Και μάλιστα ως το politically correct!

 Ποιοι είναι λοιπόν αυτοί που καταπιέζονται; Άνθρωποι σαν κι σένα! Που ό,τι ερωτική επιλογή και αν κάνουν είναι unfit στον κόσμο αυτό! Θέλω να πω δεν έχεις καμία σχέση εσύ και άνθρωποι σαν κι εσένα με τον γενικό όρο gays!

 Άνθρωποι που επιζητούν ερωτική σχέση αγάπης, συντροφικότητας και πνευματικής επικοινωνίας, είναι μειοψηφία! Αυτοί ζουν με αξιοπρέπεια την προσωπική τους ζωή! Δεν μιλώ να κρύβονται! Αλλά δεν οφείλουν και εξηγήσεις σε κανέναν για τις επιλογές τους!

 Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να είσαι ευτυχισμένος, δημιουργικός, και χρήσιμος πάντα στους ανθρώπους! Κρίμα που έφυγες από την ιεροσύνη! Ιερείς με την δική σου αγάπη, κατανόηση και καθαρότητα χρειάζεται η εκκλησία! Αλλά την έχεις μέσα σου! Και θα σε προστατεύει πάντοτε! Να μπορείς να βοηθάς τον κόσμο!

 Δεν ξέρεις τι γλύτωσες Ανδρέα τόσα χρόνια! Είναι στην μοίρα μας να ζητάμε ό,τι δεν έχουμε… Εσύ έζησες και έχεις πολλά και πολύτιμα! Ο Θεός ήθελε να πονέσεις τον άνθρωπο, να τον κατανοήσεις και να τον συμπονέσεις ακόμα πιο βαθιά…

 Ούτως ή άλλως οι ψυχές δεν έχουν φύλο και ο πραγματικός Νυμφίος της ψυχής μας είναι ο Χριστός! Εν γὰρ τῇ ἀναστάσει οὔτε γαμοῦσιν οὔτε ἐκγαμίζονται, ἀλλ᾿ ὡς ἄγγελοι Θεοῦ ἐν οὐρανῷ εἰσι…

Σε φιλώ με αγάπη, Μαρία.

 Να θυμάσαι: Τα αδύνατα παρ' ανθρώποις δυνατά παρά

τω Θεώ!

Χάνοντας πολύτιμο χρόνο χωρίς να πράττουμε ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ στερούμε από την ανθρωπότητα την σωτηρία της! Ο Κανένας

 Είμαστε το τελευταίο αποκούμπι του κόσμου! Και αυτοί ζουν τον μύθο τους! Ο Κανένας

 -Τι κάνεις;

-Προσεύχομαι! Φτιάχνω ό,τι έχει σπάσει! Ο Κανένας

 Αλήθεια πώς μπορούν να κοιμούνται τα βράδια οι κυβερνώντες με τόσα εγκλήματα;

 Να προσέχουμε την ζωή μας, το μυαλό μας, τα έργα μας, την γλώσσα μας, τους λογισμούς μας! Να μην μολύνουν την ψυχή μας! Να πετάμε τα σκουπίδια! γ. Ειρηναίος

 Αν είχαμε εθνική συνείδηση θα συγκροτούσαμε κυβέρνηση εθνικής ενότητας να αντιμετωπίσουμε τις απειλές που δέχεται η πατρίδα μας!

 Αυτή η φωτιά, από τί ψυχές στεγάζεται στην Γη πριν βγει έξω παγανιά!

 Καίγεται η ιστορική μονή του οσίου Λουκά… Ένας τόπος συνδεδεμένος με ένα ύψιστο γεγονός που έλαβε χώρα κατά τον 20ο αιώνα… Ανελέητος ο σατανάς.

 Να ενταχθούμε στην αιωνιότητα! Άνθρωποι της όγδοης ημέρας! Εμείς και ο Χριστός!

Αυτός που είναι με τον Χριστό δεν τελειώνει ποτέ! Κάθε λεπτό με τον Χριστό! Όλα γίνονται αθάνατα! Προσδοκούμε την Δευτέρα Παρουσία του!

 Να έχουμε ζωή! Να δίνουμε και στους απελπισμένους! Ζω με Αυτόν! Αλλιώς δεν έχει η ζωή μου κανένα νόημα!

 Ο Άγιος Ειρηναίος μίλησε για τον αντίχριστο: «Δεν θα είναι ούτε άνδρας ούτε γυναίκα! Θα είναι εντούτοις πρόσωπο και τρόπος ζωής των ανθρώπων!»

 Αναλογιστείτε σε ποιον δίνουμε την ζωή μας! Για να μην τελειώσουν τα πάντα στο εγώ μας! γ. Ειρηναίος

Δεν υπάρχουν σχόλια: