ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

30 Αυγ 2023

Μαζί σημαίνει καθένας βάζει αυτό που μπορεί και τα οφέλη και τα τιμήματα μοιράζονται!

 Ταυτόχρονη εμφάνιση της ψυχής σε διαφορετικές χρονικές γραμμές!

Ζούμε περισσότερα από όσα αντιλαμβανόμαστε! Η ψυχή εμπειράται με τον δικό της τρόπο!

 Το φως του Μεταμορφωθέντος Χριστού αποτελεί την κύρια έκφραση του ησυχαστικού κινήματος μέσω της θεολογίας των «Ἡσυχαστῶν Πατέρων», κατά τον 14ο αιώνα.

Ο αρχηγός τους, ο άγιος Γρηγόριος ο Παλαμάς, διακήρυξε ότι ο Θεός ονομάζεται «Φῶς» όχι κατά την ουσία του, αλλά κατά την ενέργειά του, και ότι αυτό το «ἄκτιστο» φως μπορεί να γίνει αισθητό μέσω της προσευχής και εφόσον συντρέχουν κάποιες προϋποθέσεις: καθαρότητα καρδιάς, αδιάλειπτη μνήμη Θεού...

 Δεν συναναστρέφονται τον Θεό! Ο Κανένας

 Άναψε το φως μέσα σου να φωτίσεις τα πνευματικά σου ανάκτορα! Ο Κανένας

 Η εξουσία είναι μια εγωπαθής και ανεγκέφαλη κυρία που αγαπάει τους εραστές της και καταδιώκει όσους την αντιπαθούν και την εχθρεύονται!

 Βιώνουμε μέρα με την ημέρα περισσότερο το τμήμα του εαυτού μας που ή φοβάται ή δε σκέφτεται, επιδιώκοντας όσο γίνεται περισσότερα οφέλη. Ώσπου να βρεθεί ο κατάλληλος “αρχηγός” που θα ηγηθεί αυτού του κατάπτυστου περιεχομένου μας. Και τότε θα’ ναι αργά για ν’ αντιδράσουμε.

Ο νεοναζισμός είμαστε εσείς κι εμείς -όπως στη γνωστή παράσταση του Pirandello. Είμαστε εμείς, εσείς και τα παιδιά σας! Μάνος Χατζιδάκις

 8/8 Η ΠΥΛΗ ΤΟΥ ΛΕΟΝΤΑ

H Ενεργειακή Πύλη που άνοιξε στις 26/7 και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 12/8, κλιμακώνεται στις 8/8, όπου η Γη κινείται προς το κέντρο του Γαλαξία, και την ίδια στιγμή ο Ήλιος ευθυγραμμίζεται με τον Σείριο. Αυτό το ονομάζουμε Lions Gate, και φέρει την ενέργεια του 8 - Άπειρο, Δύναμη, Θεία Σύνδεση, Αναγέννηση, Αφθονία και Άπειρη Ροή..

 Υψηλότατης δόνησης ενέργειες κατέρχονται μέσω της Πύλης του Λέοντα, καθώς και αναβαθμισμένοι Φωτεινοί Κωδικοί Αφύπνισης, Θεραπείας και Εκδήλωσης όπου είναι υψίστης σημασίας να λάβουμε πλήρως, μέσω του συνειδητού ανοίγματος της Ιερής Καρδιάς μας, ώστε να αφυπνίσουμε πλήρως το Ψυχικό DNA μας στην Συνειδητότητα του Ενός.

από Apollonia Venus

Το σύμπαν μας δεν διαστέλλεται, απλά περιστρέφεται στις τέσσερις διαστάσεις!

Αυτό που στο πλαίσιο των τριών διαστάσεων φαίνεται ως διαστολή, είναι περιστροφή στο πλαίσιο τεσσάρων διαστάσεων. Το ότι το σύμπαν μας είναι τουλάχιστον τεσσάρων διαστάσεων είναι αποδεδειγμένο!

*

«ὁ Θεός φῶς ἐστιν» Ιωάννης ο Ηγαπημένος (Α’ Επιστ. 1:5)

«Λευκά ὡς τό φῶς» (Ματθ. 17: 2) τα ενδύματά του Χριστού στην Μεταμόρφωση! Και το πρόσωπο του έλαμπε σαν Ήλιος!

 Καὶ ἐγένετο ἐν τῷ προσεύχεσθαι αὐτὸν τὸ εἶδος τοῦ προσώπου αὐτοῦ ἕτερον καὶ ὁ ἱματισμὸς αὐτοῦ λευκὸς ἐξαστράπτων!

 Για λίγη Λάμψη όρους Θαβώρ... Οδ.Ελύτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: