ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

16 Αυγ 2023

Η ΓΗΡΑΝΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ DNA ΜΑΣ!

 Η γήρανση είναι επίσης ένα πρόγραμμα ελέγχου! Μας λένε ψέματα και μας λένε ότι πεθαίνουμε από γηρατειά- δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως "ηλικία"! Τα κύτταρα του σώματος ανανεώνονται συνεχώς, ακόμη και στους ηλικιωμένους ανθρώπους.

 Υπάρχουν πολλά λάθη στην αναπαραγωγή των κυττάρων, αλλά πάντα υπάρχει μια αιτία θανάτου. Δεν είναι τόσο εύκολο να σκοτώσεις έναν άνθρωπο σταματώντας την καρδιά και τους πνεύμονές του. Οι άνθρωποι δεν πεθαίνουν από γηρατειά, αλλά από ασθένειες της σκέψης τους. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα όπως η ηλικία.

 Έχουμε γαλουχηθεί από μια συγκεκριμένη ζωή. Αλλά αν τα κύτταρα αναγεννώνται συνεχώς, γιατί οι ηλικιωμένοι άνθρωποι δεν έχουν δέρμα μωρού; Όλα πηγάζουν από την αρνητική σκέψη. Ο πυρήνας ανανεώνεται κάθε 20 χρόνια οι πνεύμονες ανανεώνονται κάθε χρόνο το συκώτι αποκαθίσταται κάθε λίγους μήνες... Ο εγκέφαλος ανανεώνει επίσης τα κύτταρά του.

 Μέσα σε 10 χρόνια ο σκελετός ανανεώνεται. Κάθε μυς και ιστός αναγεννάται σε 15 χρόνια. Η προσωπικότητα αλλάζει επίσης κάθε 7 χρόνια.

Η ανάκαμψη πρέπει να είναι εγγυημένη από κάθε άποψη και εννοώ την τροφή, τον αέρα, το νερό και την πληροφόρηση. Το μυστικό είναι ότι το DNA μας δεν περιέχει πληροφορίες για τη γήρανση και το θάνατο. Το πρόγραμμα γήρανσης είναι όλο στο κεφάλι μας. Έτσι έχουμε προγραμματιστεί να πιστεύουμε ότι αυτός είναι ένας φυσιολογικός τρόπος να πεθάνουμε. Η πραγματικότητα είναι πολύ διαφορετική.

 Δεν είναι μυστικό ότι όταν χάνουμε τον εαυτό μας στο παρελθόν, κοιτάμε προς το μέλλον. Είναι σημαντικό να αφήσουμε πίσω το παρελθόν και να προχωρήσουμε μπροστά αλλάζοντας το παρόν στο κεφάλι μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: