ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Αυγ 2016

Ραντεβού με τον ανώτερο εαυτό

«Μάθε να συνομιλείς με τον ανώτερο σου εαυτό, να ακούς τις σοφές του συμβουλές, να παίρνεις καθοδήγηση στα δύσκολα, κουράγιο, ενθάρρυνση, αλλά και καλύτερη διάθεση. Μάθε να αξιοποιείς αυτά που έχει να σου προσφέρει ο ανώτερος σου εαυτός και, καθώς θα τον ενοποιείς με τον καθημερινό σου εαυτό, την προσωπικότητά σου, από την συνεργασία των δύο θα βελτιωθεί η ζωή σου! Διάλεξε την αγάπη, την ηρεμία, την χαρά!»
*
Κολυμπάμε μέσα στην Συμπαντική Ενέργεια! 
«Το Συμπαντικό Ενεργειακό Πεδίο φαίνεται σαν να συνεχίζει πάντα να παράγει περισσότερη ενέργεια! Σαν το κέρας της Αμάλθειας μένει πάντοτε πλήρες, άσχετα με το πόση ποσότητα του αφαιρούμε! Ελπιδοφόρα έτσι η όψη του μέλλοντος, καθώς κινδυνεύουμε βυθιζόμενοι όλο και περισσότερο στην απαισιοδοξία της πυρηνικής εποχής. Ίσως κάποια μέρα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια μηχανή ικανή να τροφοδοτείται από την ενέργεια του Συμπαντικού Ενεργειακού Πεδίου και να έχουμε όλη την ενέργεια που χρειαζόμαστε χωρίς την απειλή της καταστροφής μας!

Κολυμπάμε μέσα στην Συμπαντική Ενέργεια και οι ίδιοι είμαστε το αποτέλεσμα της εκδήλωσής της στην 3η διάσταση της ύλης. Το ενεργειακό μας πεδίο ή η αύρα, είναι η Συμπαντική Ενέργεια που σχετίζεται με την ύλη ή το ανθρώπινο σώμα! Τα πάντα γύρω μας έχουν το δικό τους ενεργειακό πεδίο και μπορούμε να υλοποιήσουμε οτιδήποτε στην ύλη, απλά και μόνο εστιαζόμενοι στην δημιουργία ενός ενεργειακού πεδίου. Με τον ίδιο τρόπο μπορούμε να επέμβουμε στο ήδη υπάρχον ενεργειακό πεδίο και να προσθέσουμε ή να αφαιρέσουμε συγκεκριμένη ενέργεια. Η πρόθεση και η «γωνιά» της παρατήρησης υλοποιεί και το επιθυμητό αποτέλεσμα! Με αυτόν τον τρόπο γίνονται οι ενεργειακές θεραπείες!

 Το ίδιο μας το σώμα είναι μια τεράστια κεραία που λαμβάνει ενέργεια από το ίδιο το Σύμπαν και είμαστε σε θέση να αντικαταστήσουμε ακόμη και το ίδιο το internet που προσφέρει επικοινωνία και γνώση, με μια μόνιμη σύνδεση με την Συμπαντική Νοημοσύνη! Αν μπορούσαμε όλοι μας να συνδεθούμε με την Συμπαντική Νοημοσύνη, θα μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε όλη την συνειδητότητα του Σύμπαντος που απλώνεται σε διαστάσεις και σε υλικά επίπεδα και φυσικά να επικοινωνούμε μεταξύ μας! Το μόνο που θα χρειαζόταν να κάνουμε είναι να μπούμε μέσα στην Συμπαντική Νοημοσύνη και στρέψουμε την προσοχή μας προς το μέρος εκείνο που μας ενδιαφέρει!

Να είσαι συνειδητός σε αυτό που είσαι κάθε μέρα και να στρέφεις την ματιά σου μέσα σου! 
Είσαι μια κεραία και έχεις στην διάθεσή σου όλη την ενέργεια του Σύμπαντος για να διευρυνθείς!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: