ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Αυγ 2016

Ο άνθρωπος είναι αιχμάλωτος του μυαλού του! Κανενός άλλου!

«Ο άνθρωπος θέλει την αλλαγή, αρκεί να μην αλλάξει ο ίδιος! Στο ιστορικό του καθενός μας καταγράφεται σαν ολοκλήρωση το πόσες φορές ήσουν αληθινά Άνθρωπος, το πόσες φορές πολέμησες με την κοσμική ματαιότητα ευγνωμονώντας την Ζωή και όσα είσαι μέσα σ’ αυτήν, το πόσες φορές συνέπλευσες με την Αρμονία και το πόσες φορές τίμησες την Αιωνιότητά σου!»
*
Τόσο αδύναμοι οι "εχθροί"! Η απάντηση του δυνατού είναι πάντα το έλεος και η συμπόνια! 
Ένα Ταξίδι επίγνωσης το μέχρι εδώ! Μην το κρίνεις! Απλά άνοιξε ΤΩΡΑ τα φτερά σου!

Συμπόνια, έλεος, συγχώρηση στον εαυτό και στον άνθρωπο-εαυτό! Αυτό είναι το μάθημα της Γης! Δεν περνάς αλλιώς σε άλλη τάξη! Στην τάξη των θαυμάτων! Μα το μεγαλύτερο θαύμα εξάλλου είναι το κάλλος της ψυχής! Ως εν ουρανώ και επί της Γης!
*
Τι ιερότερο και πολυτιμότερο από την ελευθερία σου! Να μην εκχωρείς την δύναμη σου παρά μόνο στον Χριστό-Εαυτό! 
Αυτός που θα παραδώσει τον εαυτό του άνευ όρων στον Χριστό-Εαυτό διαλέγει τον συντομότερο δρόμο για την ελευθερία του!

Άλλο να είσαι μέσα στο σύστημα και να θεωρείς τον εαυτό σου "απελευθερωμένο" και "προχωρημένο" και άλλο να είσαι πράγματι ελεύθερος! Έξω από το παιγνίδι της εξουσίας "θύμα-θύτης"! Τότε έχεις κόψει τις άγκυρες! Είσαι με τον Θεό!
*
Ενεργοποίησε τον παρατηρητή που βρίσκεται μέσα σου! 
Η αυτοπαρατήρηση είναι ο θάνατος της πληθώρας των αρνητικών σκέψεων και συναισθημάτων που ανέκαθεν κυριαρχούν στην ζωή σου! Εάν παρατηρήσεις τον εαυτό σου, το σωστό θα αρχίσει να πραγματοποιείται ενώ ό,τι δεν είναι σωστό θα αρχίσει να διαλύεται!

Η κόλαση δεν βελτιώνεται! Μόνον να βγούμε έξω απ' αυτήν μπορούμε! 
Σχολή των Θεών

Δεν υπάρχουν σχόλια: