ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Αυγ 2016

Μη φοβάσαι πλάσμα του φωτός! Είμαστε πολύ κοντά! Το ακούς; Άντεξε! Τίποτα δεν είναι τυχαίο στην ροή!

Περνάμε μιά περίοδο δύσκολη αλλαγών! Αν αυτό το δεις μέσα από το κουτί, μέσα από την μικρότητα σου, το πεπερασμένο κορμί σου και νόηση όντως οι δυσκολίες και ο φόβος θα σε κυριεύσουν!

Ο χρόνος τρέχει και δεν υπάρχει, θα έρθει η ώρα που θα έρθει ο μη χρόνος και πρέπει να είσαι έτοιμος. Θυμήσου ποιος είσαι, ένωσε την θηλυκή και αρσενική ενέργεια μέσα σου, ένωσε την λογική και το συναίσθημα και άσε να καταρρεύσουν οι φόβοι σου σαν τραπουλόχαρτο, ζήσε στο Τώρα. Είσαι πολύ σημαντικότερος από ό,τι νομίζεις! Το ξέρεις ότι είσαι σημαντικός και το ξέρεις ότι τόσο όμορφοι και σημαντικοί είναι και οι άλλοι άνθρωποι γύρω σου.

Εσύ, πλάσμα φωτός, που είσαι έτοιμο να δράσεις να φωτίσεις με την λάμψη σου σε αυτό που έρχεται κατάλαβε ότι σε χτυπάνε στα αδύνατα σημεία σου αυτήν την στιγμή λίγο πριν να ανοίξεις τα φτερά σου. Όσο πιο πολύ κοντεύεις στην θέωση της δημιουργίας τόσο πιο πολύ σε πολεμούν. Το κλειδί σε αυτό είναι η χαρά της αυτογνωσίας. Η πίστη και ο μη φόβος, η Αγάπη. Και τότε δεν υπάρχει κάρμα. Στο Εδώ και Τώρα τα πάντα καταλύονται. 
*
Είναι απλό! Όσο σε αγαπάνε ομορφαίνεις!
H αγάπη τρομάζει συνήθως όσους δεν αγαπήθηκαν! Όσους δεν αγαπήθηκαν από τους άλλους! 
Αλλά κυρίως από τον ίδιο τους τον εαυτό! Η αγάπη δεν είναι αναγνωρίσιμη στους αγνοούντες και φαντάζει παράξενη όταν τους προσφέρεται ανιδιοτελώς! Πλησιάστε προσεκτικά και με φροντίδα τους αγνοούντες! Για να μην τρομάξετε τον πολύτιμο εαυτό τους που δεν έχουν αναγνωρίσει εντός τους και ''κλωτσάει'' την Ομορφιά της Ζωής! Η αγάπη διδάσκεται με το παράδειγμα της ζωής σου και είναι πάντα θεραπευτική για όσους την βρίσκουν μέσα τους! Κι εσύ που δεν αγαπήθηκες αφήσου βρε παιδάκι μου...
Μην θέλεις να τα ελέγχεις όλα από την ανασφάλεια σου!
Όσο σε αγαπάς ομορφαίνεις! Πώς να γνωρίσεις την αγάπη αν δεν την εμπιστευτείς εντός σου; Ομορφιά Είναι-Είσαι! Θεός Είναι-Είσαι !
Βίκυ Καλού
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: