ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

18 Νοε 2016

Έλα να γνωρίσουμε μαζί την αρχή για την ομορφιά, την ζωή, την σοφία σου! Θυμάσαι;

Υπάρχει μια Πύλη υπέρβασης, Πύλη ποιοτικού άλματος από τα παλαιά και άχρηστα πρότυπα και σύμπαντα ελαττωμένης εκδήλωσης της ζωής σου προς την αειζωία!
Μην κοιτάς αν η αειζωία ήδη συμβαίνει, εσύ εξέτασε μονάχα την ομορφιά που αυτή περιέχει! Γιατί κάθε ομορφιά είναι δυνατότητα της φύσης μας! Πώς αλλιώς θα μπορούσαμε να την εκτιμήσουμε αν δεν την περιείχαμε; Όταν όμως περιέχεις κάτι, μπορείς και να το επιλέξεις ως εκδηλωμένη κίνηση και έκφραση!
Η επιλογή του ωραίου δεν είναι απλώς πολιτιστική ενασχόληση! Είναι ανάγκη της υγιούς, απειροδύναμης νοημοσύνης, της δικής σου ευφυΐας!
Εμείς οι Αθάνατοι
*
Μπορώ να αφήσω μόνο αυτό που δεν ήταν ποτέ αληθινό!
Θυσιάζω τις ψευδαισθήσεις, τίποτα περισσότερο! Και καθώς οι ψευδαισθήσεις φεύγουν βρίσκω τα δώρα που προσπαθούσαν να κρύψουν, να με περιμένουν με λαμπερό καλωσόρισμα, έτοιμα να παραδώσουν σε μένα τα πανάρχαια μηνύματα του Θεού! Η θύμησή Του κατοικεί σε κάθε δώρο που λαμβάνω από Αυτόν! Και κάθε όνειρο χρησιμεύει μόνο για να κρύβει τον Εαυτό που είναι ο μοναδικός Υιός του Θεού, κατ’ εικόνα Εκείνου, του Αγίου  Ενός που κατοικεί μέσα σ’ Αυτόν για πάντα, όπως κατοικεί και σε μένα, ακόμα!

Πατέρα, σε Σένα κάθε θυσία παραμένει για πάντα αδιανόητη! Επομένως δεν μπορώ να θυσιάσω παρά μόνο στα όνειρα! Έτσι όπως με δημιούργησες, δεν μπορώ να αφήσω τίποτα από ό,τι μου έδωσες Εσύ! Ό,τι δεν μου έχεις δώσει δεν έχει πραγματικότητα! Τι απώλεια γίνεται να περιμένω εκτός από την απώλεια του φόβου, και την επιστροφή της αγάπης μέσα στο νου μου;
Μαθήματα Θαυμάτων

Προσευχή, το αήττητο όπλο! Το αποτελεσματικότερο φάρμακο για την ίαση ψυχής και σώματος!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: