ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

27 Νοε 2016

Δεν θα πληγώσω ξανά τον εαυτό μου σήμερα!

Αυτή την ημέρα ας δεχτούμε την συγχώρεση ως μοναδική μας λειτουργία! Γιατί να επιτεθούμε στο νου μας, και να του δώσουμε εικόνες πόνου; Γιατί να τον διδάσκουμε ότι είναι αδύναμος, όταν ο Θεός προσφέρει την δύναμη Του και την Αγάπη Του, και τον παροτρύνει να πάρει αυτό που είναι ήδη δικό του; Ο νους που έχει γίνει πρόθυμος να δεχτεί τα δώρα του Θεού έχει επανέλθει στο πνεύμα, και επεκτείνει την ελευθερία του και την χαρά του, καθώς η Θέληση του Θεού ενώνεται με την δική του! Ο Εαυτός που ο Θεός δημιούργησε δεν γίνεται να αμαρτήσει, επομένως δεν μπορεί να υποφέρει. Σήμερα ας επιλέξουμε να είναι Αυτός η Ταυτότητά μας, κι έτσι να ξεφύγουμε για πάντα από όλα τα πράγματα που φαίνεται ότι μας προσφέρει το όνειρο του φόβου!
Πατέρα, ο Υιός Σου δεν μπορεί να πληγωθεί! Και αν νομίζουμε ότι υποφέρουμε, απλά δεν καταφέραμε να γνωρίσουμε την μια Ταυτότητά μας που μοιραζόμαστε μαζί Σου! Επιθυμούμε να επιστρέψουμε σε Αυτήν σήμερα, για να ελευθερωθούμε για πάντα από όλα τα λάθη μας, και για να σωθούμε από αυτό που νομίζαμε ότι ήμασταν! 
Μαθήματα Θαυμάτων
*
Ο φόβος δεσμεύει τον κόσμο! Η συγχώρεση τον ελευθερώνει!
Το εγώ φτιάχνει ψευδαισθήσεις! Η αλήθεια αναιρεί τα κακόβουλα όνειρά του διώχνοντάς τα με το φως! Η αλήθεια δεν κάνει ποτέ επίθεση! Απλώς είναι! Με την παρουσία της ανακαλείται ο νους από τις φαντασίες, ξυπνώντας στο πραγματικό! 
Μαθήματα Θαυμάτων 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: