ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

7 Νοε 2016

Όποιος μπει στο ασανσέρ του Θεού, απλώς ανεβαίνει!

Αν συναντήσεις έναν Χριστό, έναν άγιο, έναν Ορφέα, μια συνείδηση αφυπνισμένη και σου πει: «Κοίτα! Ονειρευόμαστε! Η πραγματικότητα είναι έτσι!» σε συντονίζει με την Ζώσα ζωή! 

Όσο δύσκολο είναι στο όνειρο να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι Ονειρευτής, τόσο δύσκολο είναι στον ξύπνιο σου να συνειδητοποιήσεις ότι είσαι Χριστός! Όσο δύσκολο είναι στον ξύπνιο σου να γίνεις Ορφέας -να αντιληφθείς ότι είσαι Ορφέας- τόσο δύσκολο είναι στον ύπνο σου να αντιληφθείς ότι είσαι Μορφέας! 

Να δοκιμάσεις την χαρά του να φωτίζεις τα χαρίσματα των άλλων! Όποιος μπορεί να αναδεικνύει τους άλλους, εφελκύει όλη την δύναμη του Θεού! 
*
Το δώρο του Χριστού είναι το μόνο που αναζητώ σήμερα!
Τι άλλο εκτός από την όραση του Χριστού θα ήθελα να χρησιμοποιήσω σήμερα, όταν μου προσφέρει μια μέρα κατά την οποία βλέπω ένα κόσμο τόσο όμοιο με τον Ουρανό ώστε μια αρχαία ανάμνηση επιστρέφει σε μένα; Σήμερα μπορώ να ξεχάσω τον κόσμο που έφτιαξα! Σήμερα μπορώ να προσπεράσω όλο τον φόβο, και να επανέλθω στην αγάπη, την αγιότητα και την ειρήνη! Σήμερα λυτρώνομαι, και ξαναγεννιέμαι σε ένα κόσμο ελέους και φροντίδας ∙ στοργικής καλοσύνης και της ειρήνης του Θεού! 
Μαθήματα Θαυμάτων 
* 
Όλα είναι όμορφα στον κόσμο μου!
Είμαστε ρινίσματα σιδήρου!
Η αγάπη Σου είναι αυτή που μας τραβάει κοντά!
Rumi

Γιατί να ψάχνω; Το μόνο που χρειάζεται να κάνω είναι να αγαπώ!

Το σώμα θεραπεύεται με το παιχνίδι, το πνεύμα θεραπεύεται με το γέλιο, και η ψυχή θεραπεύεται με την χαρά!
Mαγδαληνή Παπαγεωργίου

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: