ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

23 Νοε 2016

Τρία αρχαία Kείμενα που καταρρίπτουν την Iστορία όπως την μάθαμε!

ΒIΒΛΟΣ KOLBRIN: Η ΙΣΤΟΡΊΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΊΑΣ
Η Βίβλος Kolbrin είναι μια συλλογή από αρχαία κείμενα που αποτελείται από έντεκα βιβλία. Τα πρώτα έξι βιβλία λέγεται ότι έχουν γραφτεί από Αιγυπτίους συγγραφείς λίγο μετά την Έξοδο, και ονομάζονται «Bronzebook»! Τα τελευταία πέντε βιβλία ονομάζονται «Coelbook» ή «Kailedy» και λέγεται ότι έχουν γραφτεί από αρχαίους Δρυΐδες παράλληλα με την Καινή Διαθήκη!

Η Βίβλος Kolbrin ανάμεσα στα πολλά πράγματα που αναφέρει, αφηγείται και την ιστορία της ανθρώπινης δημιουργίας! Αναφέρει την ύπαρξη των αρχαίων πολιτισμών που έζησαν στην Γη πριν από την άφιξη του Αδάμ και της Εύας! Χρονολογείται 3.600 ετών αλλά θα μπορούσε να είναι πολύ παλαιότερο!

Αφηγείται επίσης την ιστορία αρχαίων γεγονότων της ξεχασμένης ιστορίας της ανθρωπότητας! Μερικά αποσπάσματα από την «Γραφή Kolbrin» λέγεται ότι προβλέπουν ακόμα και την ιστορία μας, ενώ άλλες γραφές του προβλέπουν κατακλυσμικά γεγονότα που ακόμα δεν έχουν συμβεί την Γη! Θεωρείται ως μια Βίβλος παράλληλη με την κλασική Χριστιανική Αγία Γραφή!

ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΕΝΩΧ
Περιγράφει την πτώση των αγγέλων!

ΒΙΒΛΙΟ ΤΩΝ ΓΙΓΑΝΤΩΝ
Αυτό το αρχαίο κείμενο που πιστεύεται ότι είναι πάνω από 2000 ετών αποδεικνύει  ότι οι αρχαίοι Νεφελίμ ήταν πραγματικά όντα!
Ανακαλύφθηκε πριν από αρκετές δεκαετίες στις σπηλιές του Κουμράν στην Νεκρά Θάλασσα. Συγκεκριμένα, το Βιβλίο των Γιγάντων μιλάει για τα πλάσματα που κατοικούσαν τον πλανήτη μας στο μακρινό παρελθόν και πώς καταστράφηκαν!
***

Δεν υπάρχουν σχόλια: