ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

17 Ιουλ 2017

Ας μη γίνονται οι λέξεις Bαβέλ που μας χωρίζει -μέσα από τις διαφορετικές φορτίσεις, σηματοδοτήσεις και ερμηνείες!

 Άκου πίσω από τις λέξεις! Την ενέργεια που σου μεταφέρει ο λόγος αυτού που σου απευθύνεται! Το άρωμα του λόγου! Εκεί βρίσκεται το μήνυμα του! Είναι τόσο αναγνώσιμο το μήνυμα του εγώ, όπως και το μήνυμα της καρδιάς! Αν θέλεις, το βλέπεις! Οι άνθρωποι πονούν τόσο που δεν θέλουν να ακούσουν, δεν θέλουν να δουν! 
*
Ευλογημένοι όσοι αντέχουν να ψιθυρίζουν στις ψυχές των δυστυχισμένων, των κακών, των ηττημένων: «Σ’ αγαπώ! Κανείς δεν σε καταδικάζει! Μόνον ο εαυτός σου!» 
Άκουσε σοβαρά την ψυχή σου! Γνωρίζει το συμβόλαιο που έχει κάνει ενσαρκούμενη εδώ! Μόνον έτσι θα το εκπληρώσεις! Γεννήθηκες με την πληροφορία που σε αφορά! Όσο κι αν την σκεπάζει η φωνή του κόσμου, είναι εκεί! Ανάτρεξε στις πρωταρχικές σου διαισθήσεις! Πολλά και διαφορετικά τα συμβόλαια! Με τον ίδιο σκοπό: την λύτρωση! Την απελευθέρωση! Ατομική και των εμπλεκόμενων ψυχών… Υπάρχουν και οι ψυχές της Αποστολής που έρχονται για όλους! 
*
Στα αρχαία Ασκληπεία ποτέ δεν σου έλεγαν τι έχεις! Απλά σε θεράπευαν! Η «διάγνωση» είναι καθήλωση του υποσυνείδητου! Ποτέ δεν έγινε τίποτα, λένε οι άγγελοι! 
Μην επιδιώκεις την «τελειότητα» αλλά την πληρότητα! Το άψογο, το ατσακάλωτο, το «αναμάρτητο» είναι προσωπεία του Εωσφόρου! Δεν είσαι αληθινός επειδή είσαι τέλειος! Είσαι τέλειος επειδή είσαι αληθινός!

Κάθε άνθρωπος που θέλει να προσφέρει έχει τους αποδέκτες του! Το σύμπαν του στέλνει ψυχές που αντιστοιχούν στα δώρα του! 
*
Αν θέλεις να βρεθείς πολύ μακριά, πήγαινε πολύ κοντά!
Αυτό ισχύει για τις ανθρώπινες σχέσεις! Γι’ αυτό μόνον ελεύθερες προσωπικότητες μπορούν να συσχετιστούν δημιουργικά! Κατά κανόνα χρειάζονται αποστάσεις ασφαλείας! 

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: