ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Ιουλ 2017

Η ζωή Σου δημιουργείται μέσα στον Νου Σου!

Αν θυμάσαι τον Στόχο σου, το «Όνειρό» σου, εάν πραγματικά θέλεις να μετατρέψεις την ζωή σου σε μια μοναδική περιπέτεια, να μην ξεχνάς αυτό το «Όνειρο» ούτε στιγμή, σαν να το ζεις ήδη! Ο Νους σου δεν καταλαβαίνει την διαφορά! Μην επιτρέπεις να αναπτυχθεί στον Νου σου ούτε ένα μόριο αρνητισμού, αγωνίας, αμφιβολίας, ανασφάλειας! Χρησιμο-ποίησε κάθε τεχνική, κάθε μέσο, αλλά κράτα μακριά από μέσα σου κάθε θανάσιμη απειλή!

Παρατήρησε τον εαυτό σου! Με διερευνητική και ξεκάθαρη ματιά, κοίτα στις πιο σκοτεινές γωνιές του εαυτού σου! Κάθε φορά που συλλαμβάνεις μια αμφιβολία, έναν φόβο εξαφάνισε τον! Αμέσως! Τώρα! Εξανάγκασε τον εαυτό σου στην ευτυχία, στην αγάπη, στην χαρά, στην άνεση, στην αφθονία! Επίβαλέ το Τώρα!

Κάθε άνθρωπος είναι ο μοναδικός δημιουργικός αρχιτέκτονας του κόσμου που ζει!
Το φυσικό Σύμπαν είναι μια μεγάλη οθόνη που μέσα της προβάλλεται ο Νους. Πέρα από τον Νου σου δεν υπάρχει καμία δύναμη φυσική η υπερφυσική, γνωστή η άγνωστη που με κάποιο τρόπο μπορεί να επηρεάσει την ζωή, την μοίρα, τις υποθέσεις σου, τις σχέσεις σου! Οποιοδήποτε γεγονός η κατάσταση πριν εκδηλωθεί «εκεί έξω» έχει πρώτα εκδηλωθεί «εδώ μέσα» -χωρίς την συγκατάθεση σου δεν μπορεί να γίνει ορατό από τα μάτια σου! Το επίπεδο των σκέψεων σου, η δύναμη του «Ονείρου» σου δημιουργεί τον κόσμο σου και όχι το αντίθετο! Αν δεν έχεις έναν σκοπό για τον οποίο να είσαι πρόθυμος να πεθάνεις, δεν αξίζει να ζεις!

Το να δημιουργήσει κάποιος μια ομάδα εργασίας, να μεταδώσει τον ενθουσιασμό και το πάθος για το Στόχο, για το «Όνειρο» του, να αναλάβει την ευθύνη, να καλλιεργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, είναι καταστάσεις εσωτερικής, ανώτερης πνευματικής υπευθυνότητας. Όλα αυτά τα χαρακτηριστικά είναι ιδιότητες του ΕΙΝΑΙ για να ανέβει κάποιος σε ανώτερα επίπεδα ύπαρξης!

 Κάθε άνθρωπος υψηλών επιδόσεων μπορεί να δει αυτό που δεν μπορούν να δουν οι άλλοι, και όχι μόνο αυτό, αλλά δεν βλέπει αυτό που βλέπουν οι άλλοι! Πώς γίνεται αυτό; Η απάντηση είναι απλή. Όλη η αντίληψη, ιδιαίτερα οι εκλεπτυσμένες και ανώτερες μορφές αντίληψης, απαιτούν σοβαρή εκπαίδευση, πειθαρχία και ανάπτυξη. Αυτή η ανάπτυξη δεν κερδίζεται στον θόρυβο της ζωής (κλαμπ, καφέ, σεξ, φαγητό, αλκοόλ, ύπνος, επίκριση, εξαρτήσεις!) αλλά στο Κενό του Νου! Στην εσωτερική μοναχικότητα πετυχαίνεται η ανώτερη αντίληψη, με αντίπαλο τον Εαυτό και έπαθλο την Αθανασία!

Είναι ντροπή να μην μπορεί κάποιος να απαντήσει με σχετική σιγουριά στις απλές ερωτήσεις: Τι όνειρο έχεις; Τι Στόχο; Ποιό Σκοπό; Τι θα κάνεις; Τι κάνεις; Τι σκέφτεσαι; Τι θέλεις;

Αν δεν μπορείς να δεις παρά μόνο αυτό που ξέρεις, πως θα δεις το καινούργιο! Τι είσαι πρόθυμος να κάνεις για να δεις το διαφορετικό; Τι έργο παίζεται στο Νου σου; Πού θα το δεις;
Μπορείς να σκεφτείς ένα καρπούζι χωρίς να σκεφτείς ταυτόχρονα κάτι στρογγυλό, πράσινο απέξω, κόκκινο από μέσα με μαύρα σπόρια, δροσερό, ζέστη και ήλιο; Γιατί δεν μπορείς να δεις το Πνεύμα; Τον αέρα;

Αν δεν μπορείς να «ονειρευτείς» κάτι, με ποιόν τρόπο θα μπορέσεις να το αποχτήσεις;
Ποιά κατάσταση σου φαίνεται πιο πραγματική, το «όνειρο» ή αυτή που νομίζεις πως ζεις;

Μέσα στον κόσμο βλέπεις το Πνεύμα, την Διάνοια και την Ύλη, που είναι ένα και το αυτό! Είναι το «Είναι»! Είναι «Εσύ»!
Από το «Το Μυστικό Της Αποτυχίας»

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: