ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

31 Ιουλ 2017

Αυτοθεραπεία! Πώς αυτοθεραπευόμαστε από όλες τις ασθένειες

Είμαστε πνεύματα, ψυχές γεμάτες φως, που όταν είμαστε συνδεδεμένοι με την Πηγή μας έχουμε πρόσβαση στην αγάπη, την φώτιση, αλλά και όλες τις πληροφορίες που μας χρειάζονται για να ζήσουμε ευτυχισμένοι. Τα σώματα μας δεν είναι τίποτα άλλο από πληροφορίες και ενέργεια η οποία κυκλοφορεί σε ποτάμια που αποκαλούμε μεσημβρινούς, αλλά και διανέμεται από επτά βασικά ενεργειακά κέντρα (chakras). Οι πληροφορίες διανέμονται κι αυτές από τα ενεργειακά κέντρα που βλέπουμε πιο κάτω προερχόμενες από τα μορφογενετικά πεδία του σύμπαντος.

Αρρωσταίνουμε όταν από αρνητικά συναισθήματα κλείνουμε το κέντρο της καρδιάς μας! Μπππρούμε λοιπόν να αυτοθεραπευτούμε από κάθε ασθένεια αν επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας!

Tο κλειδί των πάντων είναι να αφήσουμε τον Θεό να λειτουργήσει μέσα από μας, τι να κάνουμε να αφεθούμε με απόλυτη εμπιστοσύνη, με απόλυτη σιγουριά και να είμαστε βέβαιοι, ότι αυτή η άπειρη άμορφη, ενέργεια νοημοσύνη μας μεταμορφώνει την άπειρη, άμορφη ενέργεια και υλοποιεί αυτό που ζητήσαμε. Η άπειρη αυτή θεϊκή ενέργεια ρέει μέσα μας από μας, εμείς είμαστε το κανάλι και σαν κανάλι πρέπει να είμαστε καθαρό, απαλλαγμένο από αρνητικά συναισθήματα, απαλλαγμένο από το εγώ μας. Είμαστε το κανάλι όπου εκφράζεται η δημιουργία, η ενέργεια του Θεού.

Ο Θεός ποτέ δεν αποτυγχάνει, όταν έχουμε καθαρή την καρδιά μας, καθαρή την σύνδεση μας με τον Πατέρα, τότε το νοιώθουμε, νοιώθουμε μέσα μας γαλήνη, νοιώθουμε τον Θεό να μας προστατεύει να αισθανόμαστε ασφαλείς και τέλεια.

Μπορούμε να αυτοθεραπευτούμε αρκεί να συνειδητοποιήσουμε την πραγματική μας φύση και να επανασυνδεθούμε με την Πηγή μας. Αφού συνειδητοποιείς τι πραγματικά είσαι τότε το σώμα αντανακλά τα νέα σου πιστεύω και γίνεσαι  αμέσως καλά!

Ο μόνος σκοπός του καθενός είναι να εκφράσει τον πραγματικό εαυτό που είναι η έκφραση της καθαρής ανιδιοτελούς αγάπης.  Ο μόνος δρόμος για να ενωθούμε με το Θεό είναι η χαρά, η αγάπη χωρίς όρους, οι υψηλές δονήσεις.

Ξεκινάμε να βιώνουμε την αληθινή, θεϊκή μας φύση όταν παλλόμαστε πάνω από 500 παλμούς το δευτερόλεπτο, τότε μπαίνουμε στο επίπεδο της ψυχής μας που ξεκινά από το ενεργειακό κέντρο της καρδιάς και περιλαμβάνει τα τρία κέντρα του λαιμού, το τρίτου ματιού, και του Στέμματος.
Τα τρία ανώτερα κέντρα είναι η αθάνατη πραγματική μας φύση.

Το φυσικό μας σώμα με τρία κατώτερα σώματα και κέντρα αποτελούν το όχημα που χρησιμοποιεί η ψυχή και πεθαίνει (αποσυντίθεται) όταν η ψυχή παύει να το χρησιμοποιεί. Για αυτό στόχος μας στη ζωή αυτή είναι να ικανοποιούμε την ψυχή μας που αποτελεί τον πραγματικό μας εαυτό. Αυτοθεραπεία πετυχαίνουμε όταν ικανοποιήσουμε την ψυχή μας και η ψυχή μας είναι ικανοποιημένη όταν είναι σε επαφή με την Πηγή της.

Όλες οι ασθένειες δημιουργούνται από αρνητικά συναισθήματα, τα οποία έχουν βάση το φόβο, ο φόβος είναι σκοτάδι, είναι άρνηση του φωτός που είναι η Πηγή μας! Θεραπεία είναι η αποκατάσταση της πνευματικής ολότητας ενός ατόμου. Στην ουσία θεραπεία είναι η απελευθέρωση ή αφαίρεση ενός μπλοκαρίσματος ή μιας παρεμβολής που μας κρατούσε χωρισμένους από την Πηγή μας. Αυτό επιτυγχάνεται με το άνοιγμα του κέντρου της καρδιάς μας μέσω του οποίου επικοινωνούμε με την ψυχή μας και κατ’ επέκταση με την Πηγή μας το Θεό.

Η διαδικασία της αυτοθεραπείας περιλαμβάνει τη λύση των εντάσεων. Όχι μόνο στο σώμα αλλά και στη συνειδητότητα. Όλα ξεκινούν από την συνειδητότητα, η ίαση είναι επιστροφή στην ισορροπία και ολότητα!

Εμείς δημιουργούμε την πραγματικότητα μας. Όλα τα συμπτώματα αντανακλούν μπλοκαρισμένη ενέργεια! Ο θεραπευτής βοηθά τους συνανθρώπους του να επιστρέψουν στην εμπειρία της ολότητας. Ο τρόπος αντίληψης της πραγματικότητας καθορίζει τη ζωή μας, δηλαδή ο τρόπος που αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα.

Όταν αρνιόμαστε ότι εμείς δημιουργήσαμε την ασθένεια μας ή την ύπαρξη της, τότε η συνείδηση μας εργάζεται για να στηρίξει την ασθένεια μας!

Ό,τι πιστεύουμε, αυτή είναι η πραγματικότητα μας!
Αλλάζοντας την συνειδητότητα μας επηρεάζουμε το ενεργειακό μας σώμα το οποίο τελικά επηρεάζει το φυσικό μας σώμα.

Η υγεία μας καταστρέφεται από την σκέψη μας ότι δεν είμαστε «αρκετοί», δηλαδή δεν είμαστε τέλειοι, δεν είμαστε ικανοί από μόνοι μας να διατηρήσουμε την υγεία μας. Ξεχνάμε την πραγματική μας φύση, ξεχνάμε ότι είμαστε το Φως κι ότι πρέπει να επιτρέψουμε στη Διάνοια που δημιούργησε αυτό το σώμα να το τρέξει.

Επεμβαίνουμε με φάρμακα για να διορθώσουμε ένα μικρό σύμπτωμα και απορυθμίζουμε τον οργανισμό μας, καταλύουμε όλη την Σοφία που υπάρχει μέσα μας. Πρέπει να γνωρίζετε ότι τα φάρμακα καταστρέφουν την ηλεκτρομαγνητική ισορροπία του σώματος μας και φθείρουν στον οργανισμό μας.

Διατροφή με φρέσκα φρούτα και λαχανικά, φύτρα από σπόρους και ξηρούς καρπούς βοηθούν το σώμα μας να αυτοθεραπευτεί! Η καλή διατροφή πρέπει να συνοδεύεται από την επανασύνδεση με την Πηγή μας, την αλλαγή της συνειδητότητας μας, καθώς και το ενεργειακό ξεμπλοκάρισμα του οργανισμού μας!

Μην ξεχνάτε ότι έχουμε τέσσερα κανάλια για να αυτοθεραπευτούμε: το κανάλι που μας συνδέει με την Πηγή μας, το νοητικό κανάλι, όπου ο νους μας κατευθύνει το σώμα μας και τα όργανα μας, το ενεργειακό κανάλι (μεσημβρινοί, chakras) και τέλος το κυτταρικό επίπεδο και εδώ είναι η διατροφή.

Για να έχουμε πλήρη αυτοθεραπεία θα πρέπει να δουλέψουμε και στα τέσσερα κανάλια. Μπορούμε όμως να αυτοθεραπευτούμε πιο εύκολα αν έχουμε και βοήθεια ενεργειακού θεραπευτή.

Μπορούμε να αλλάξουμε πλήρως τον εαυτό μας, να ξαναγεννηθούμε, να απαλλαγούμε από κάθε ασθένεια
αν μυηθούμε στην αγάπη χωρίς όρους!

Να συμμετέχουμε επίσης στα μυστήρια και τις τελετές της θρησκείας μας! Τα μυστήρια μας τα δίδαξαν οι αρχαίοι Έλληνες οι οποίοι είχαν συνειδητοποιήσει ότι με τα μυστήρια ενωνόντουσαν με την Πηγή τους και βίωναν την πραγματική, πνευματική τους φύση.

Ο φόβος απόρριψης που μας βάζει σε συναγερμό με τη διαδικασία του θυμού, είναι υποσυνείδητος και προέρχεται από τα γεγονότα που έχουν καταγραφεί στην αμυγδαλή του εγκέφαλού μας από την σύλληψη μας έως την ηλικία των 5 ετών (κατά την πλειονότητα όμως έως 3 ετών). Ο φόβος απόρριψης είναι η κύρια αιτία του φόβου μας αλλά και του θυμού που δημιουργείται από αυτό.
Αλέξης Φωτόπουλος

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: