ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

2 Ιουλ 2017

Αλέξανδρος Λουπασάκης, ένας γιατρός αλλιώτικος από τους άλλους!

Έχει την δύναμη να τσαλακώνει την εικόνα του, έχει την σοφία να μην επιβάλλεται, έχει την καρδιακή έμπνευση να χαρίζεται δωρεάν, να αγαπά τον άνθρωπο με συγκινητική τρυφερότητα, και την απλότητα το "παραμύθι" του να είναι όμορφο και ιαματικό! Γνωρίστε τον όσοι δεν τον ξέρετε! Ένας γιατρός που πιστεύει στην ιαματική δύναμη του γέλιου, της χαράς, του παιχνιδιού, της εσωτερικής Ειρήνης! Έρχεται από το μέλλον μιας πνευματικής ιατρικής! Με βαθιά αποδοχή ολόκληρου του εαυτού προσκαλεί σε συνάξεις για την χαρά της ανταλλαγής και της προσφοράς! Ένας γιατρός που διδάσκει την καλοσύνη στο σώμα και στο "πρόβλημα"! Και την προσοχή στην ποιότητα όχι μόνο της υλικής τροφής αλλά και των σκέψεων και των αισθημάτων μας! Στην δύναμη της αυτο-ίασης! «Πολλές αγκαλιές την ημέρα, τους γιατρούς κάνουνε πέρα!» 
Αλέξανδρε χαίρομαι που σε γνώρισα!
*
Όταν η Δύναμη δεν χρησιμοποιηθεί παγώνει! Και τότε θέλεις να σε σέβονται αλλά δεν το αξίζεις! 
Στα υλικά πεδία το ανώτερο τρέφεται από το κατώτερο! Στα πνευματικά το κατώτερο τρέφεται από τον ανώτερο! 
Σχόλιο
Στην βιολογική αλυσίδα το ανώτερο είδος τρέφεται από το κατώτερο! Πνευματικά, το κατώτερο τρέφεται από το ανώτερο! Ο Χριστός μας προσφέρει εσαεί το σώμα και το αίμα του! Ένας άγιος, ένας άγγελος, μια καθαρή ψυχή είναι "τροφή" ... 
Ενεργειακή τροφή! Τροφοδοτούμαστε με ζωή εσαεί από τον Χριστό! "Εν αυτώ γαρ ζώμεν και κινούμεθα και εσμέν!" Είμαστε μέσα στην αγκαλιά του Θεού! 
* 
Στην θεϊκή εκδίπλωση υπάρχει ιεραρχημένη ισότητα! Να θυμάσαι: Τα υποκείμενα τοις υπερκειμένοις! 
΄Αγγελοι για παρέα την νύχτα! Για να είναι φωτεινή!

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: