ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

31 Ιουλ 2017

Η απουσία της αγάπης είναι η πηγή της ασθένειας!

Πώς φεύγει η ουσία της αγάπης απ’ τα σώματα!
Κάθε φορά που σκέφτεστε με μίσος, μιλάτε με μίσος, δράτε με μίσος, καταστρέφετε την αύρα σας!

Όλες οι ασθένειες ξεκινούν από τις υψηλότερες σφαίρες, γιατί όταν η αγάπη εξατμίζεται, το σκοτάδι έρχεται! Δεν υπάρχει κενό μέσα σας! Όταν η αγάπη έρχεται, το μίσος φεύγει! Η απουσία της αγάπης είναι η παρουσία του θυμού, του φόβου, του μίσους, της ζήλιας, της εκδίκησης, της προδοσίας, της συκοφαντίας, της ματαιοδοξίας, του εγώ, του φανατισμού, της χωριστικότητας, της απληστίας, των εγκλημάτων και των πολέμων. Είναι τα κακά που κάνουν την ανθρωπότητα δυστυχισμένη! Προσκαλούν το ένα τον άλλο!

Η ασθένεια είναι το αποτέλεσμα της συσσώρευσης εκείνων των στιγμών στις οποίες δρούμε χωρίς αγάπη! Εκείνων των στιγμών που μιλάμε χωρίς αγάπη, σκεφτόμαστε χωρίς αγάπη, παίζουμε χωρίς αγάπη! Αυτές οι στιγμές στη ζωή μας συσσωρεύονται ή έχουν συσσωρευτεί στη διάρκεια των ζωών και τελικά συγκεντρώθηκαν, συσσώρευσαν τον εαυτό τους στο σώμα μας!

Η ασθένεια είναι το αποτέλεσμα της παραβίασης του κανόνα της αγάπης! Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο σε πολύ παλιούς καιρούς όταν ένα άτομο αρρώσταινε, oι άλλοι τον λυπόντουσαν και νόμιζαν ότι ήταν το αποτέλεσμα της αμαρτίας.

Τι είναι η αμαρτία; Υπάρχει μόνο μια αμαρτία! Αν απορρίψετε την αγάπη, αμαρτάνετε! Αν κάποιος είναι διορατικός θα δει πώς οι άνθρωποι σιγά-σιγά συσσωρεύουν σκοτεινά σημεία στην αύρα τους, και αυτά τα σκοτεινά σημεία είναι φωλιά των μελλοντικών ασθενειών. Μην πιστεύετε όταν οι επιστήμονες λένε ότι αυτά τα πράγματα προκαλούνται από μικρόβια, ιούς, και τέτοιου είδους πράγματα. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Οι ιοί είναι ζωές, τα μικρόβια είναι ζωές. Ακριβώς όπως εσείς είστε ζωές, κι αυτά είναι ζωές, και έχουν δικαίωμα να ζουν επειδή ο Θεός τα δημιούργησε. Πώς μπορούν να είναι επιβλαβή για το σώμα σας, για τα συναισθήματά σας, για το νου σας; Είναι επιβλαβή όταν δεν προστατεύεστε από την αγάπη, όταν η αγάπη σας δεν μπορεί να τα μεταμορφώσει! Το μικρόβιο έρχεται και μπαίνει στο σώμα σας, αλλά όταν υπάρχει αγάπη αλλάζει σε ενέργεια γιατί κάθε μικρόβιο είναι ένα κύμα ενέργειας.

Καταστρέφουμε την ζωή μας και την ζωή των άλλων με το να μην βάζουμε τον εαυτό μας στον ρυθμό της αγάπης, στα κύματα της αγάπης, στα ενεργειακά ρεύματα της αγάπης. Μπορείτε να λύσετε τα προβλήματα με την αγάπη, και μπορείτε να εξαλείψετε τις ασθένειές σας με την αγάπη. Για να έχετε αγάπη πρέπει να βγείτε από το «δέρμα» σας, από την εγωκεντρική ζωή σας!

Η αγάπη είναι διεύρυνση, περιεκτικότητα, και διάλυση του εγώ! Το εγώ είναι μια πληγή στην ψυχή σας! Το εγώ λέει, «Το ξέρω», «Μπορώ να το κάνω», «Είμαι κάποιος!» Ποιός είσαι; Η αγάπη είναι η διάλυση της άγνοιας. Η μεγαλύτερη αμαρτία στον κόσμο διαπράττεται όταν στέκεστε έξω από τον κύκλο της αγάπης!

Όλες οι ασθένειες των σωμάτων -υλικών, συναισθηματικών, νοητικών και αιθερικών- είναι το αποτέλεσμα των σπόρων που φυτεύτηκαν από τις σκέψεις μας ενάντια στην αγάπη, από τα συναισθήματά μας ενάντια στην αγάπη, από τις πράξεις μας ενάντια αγάπη. Λόγω των πράξεων αυτών έχουμε καταστρέψει το ανοσοποιητικό μας σύστημα.

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένα σύστημα αγάπης! Όταν η αγάπη εξατμίζεται από το σύστημά σας, δεν έχετε ανοσοποιητικό σύστημα! Το ανοσοποιητικό σύστημα αποσυντίθεται στην χώρα μας και παντού, επειδή επιβάλλουμε το μίσος και σκοτώνουμε την αγάπη!
Τορκόμ Σαραϊνταριάν,
Esoteric Science of Healing

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: