ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

17 Ιουλ 2017

Από Stelios Nikolaides: Μια δύναμη που «κυβερνά τα πάντα»!

Μεγάλη αναταραχή στην επιστημονική κοινότητα
O διάσημος θεωρητικός φυσικός Michio Kaku, καθηγητής στην έδρα Henry Semat Θεωρητικής Φυσικής στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης, συγγραφέας πολλών βιβλίων και ένας εκ των υποστηρικτών της κοσμολογικής θεωρίας των χορδών (string field theory), ισχυρίζεται ότι έχει βρει αποδείξεις της δράσης μιας δύναμης που «κυβερνά τα πάντα». Λέει ότι έχει δημιουργήσει μια θεωρία που θα μπορούσε να αποδείξει την ύπαρξη του Θεού!
Σύμφωνα με το γνωστό επιστήμονα, ζούμε σε ένα είδος κοσμικού Matrix!  Για να καταλήξει στα συμπεράσματά του, ο φυσικός χρησιμοποίησε ένα «ημι-πρωτόγονο ραδιόφωνο tachyon» (θεωρητικά σωματίδια, που είναι σε θέση να «απογειωθούν» αφήνοντας τα πάντα απαλλαγμένα από την επιρροή στο σύμπαν γύρω τους). Αν και η τεχνολογία για την επίτευξη αληθινών σωματιδίων tachyons απέχει πολύ από το να είναι μια πραγματικότητα, το ημι-ραδιόφωνο έχει κάποιες ιδιότητες αυτών των θεωρητικών σωματιδίων, τα οποία είναι σε θέση να δημιουργήσουν το αποτέλεσμα του πραγματικού υποατομικού επίπεδου. Σύμφωνα με τον Michio ζούμε σε μια «μήτρα». «Έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι είμαστε σε έναν κόσμο των κανόνων που δημιουργήθηκαν από μια νοημοσύνη!»

***
Μόνον ως το τίποτα δέχονται να σε ακούσουν!
Μόνον έτσι δεν απειλείται το εγώ τους! Έτσι οι πνευματικές στολές παραμένουν αόρατες στα πήλινα μάτια! 
* 
Εσύ κρατάς το κλειδί για την επίλυση του προβλήματος σου! Εσύ εμποδίζεις την επίλυση του!
Όσο παρεμβαίνεις με τον νου, με ανεξέλεγκτες αντιφατικές σκέψεις και πικρά συναισθήματα! Το σύμπαν έτσι δεν κινείται για να αποκαταστήσει τα πράγματα! Σε περιμένει να καθαριστείς! Μόνο ο άδειος γεμίζει! Με χάρη!
*
Γιατί σιωπούν οι άγγελοι;
Βλέπουν ακούν σκέψεις συναισθήματα επιθυμίες... Όλη την αγριότητα της υλιστικότητας! Ευλογούν εντούτοις και προστατεύουν κάθε κίνηση προς το φως! 

Μπορείς να αποδεσμευτείς από ό,τι έχεις σκεφτεί για τον εαυτό σου και τον κόσμο; 
*
Δεν με νοιάζει η θρησκεία σου η θεωρία σου ο δάσκαλος σου τα δίκια σου οι αναλύσεις σου το παραμύθι σου! Μόνο το άρωμα της ψυχής σου! Η καλοσύνη σου! Η καθαρότητα στο βλέμμα σου! Το γέλιο σου! 
Όσο πιο μακριά είσαι από τον εαυτό σου τόσο πιο μακριά είσαι από τον άγγελο...

από τον άγγελο: "Να βρουν την δύναμη να σηκώσουν τον ψυχισμό τους! Να φτιάξουν κέφι δύναμη ζωή!" 
*
The New York Times, Μάρτιος 1975
Άρθρο-ύμνος στους Έλληνες
Για χιλιάδες χρόνια παλαιότεροι πολιτισμοί, όπως αυτοί των Περσών, των Ασσυρίων, των Βαβυλώνιων, έβλεπαν τον άνθρωπο ως ένα απεχθές ον που σέρνονταν μπροστά σε θεότητες και δυνάστες. Οι Έλληνες όμως, πήραν τον άνθρωπο και τον έστησαν στα πόδια του! Τον δίδαξαν να είναι υπερήφανος… Ο κόσμος είναι γεμάτος θαύματα, έλεγε ο Σοφοκλής, αλλά τίποτα δεν είναι πιο θαυμάσιο από τον άνθρωπο. Οι ‘Έλληνες έπεισαν τον άνθρωπο, όπως ο Περικλής το τοποθέτησε, ότι ήταν δικαιωματικά ο κάτοχος και ο κύριος του εαυτού του και δημιούργησαν νόμους για να περιφρουρήσουν τις προσωπικές του ελευθερίες. Οι αρχαίοι Έλληνες ενθάρρυναν την περιέργεια που είχε ο άνθρωπος για τον εαυτόν του και για τον κόσμο που τον περιτριγύριζε, διακηρύττοντας μαζί με τον Σωκράτη ότι μια ζωή χωρίς έρευνα δεν αξίζει τον κόπο να την ζούμε. Οι ‘Έλληνες πίστευαν στην τελειότητα σε όλα τα πράγματα, γιʼ αυτό μας κληροδότησαν την ομορφιά, που φτάνει από τον Παρθενώνα και τα ελληνικά αγάλματα, τις τραγωδίες του Αισχύλου, του Ευριπίδη και του Σοφοκλή, την ποίηση του Ησίοδου και του Ομήρου, μέχρι τα ζωγραφισμένα αγγεία ενός απλού νοικοκυριού. Χωρίς τους ‘Έλληνες μπορεί ποτέ να μην είχαμε αντιληφθεί τι είναι αυτοδιοίκηση. Αλλά, πολύ περισσότερο ακόμα και από την γλώσσα μας, τους νόμους μας, τη λογική μας, τα πρότυπά μας της αλήθειας και της ομορφιάς, χρωστάμε σε αυτούς την βαθιά αίσθηση για την αξιοπρέπεια του ανθρώπου. Από τους ‘Έλληνες μάθαμε να φιλοδοξούμε χωρίς περιορισμούς, να είμαστε, όπως είπε ο Αριστοτέλης, αθάνατοι μέχρι εκεί που μας είναι δυνατό!»

***

Δεν υπάρχουν σχόλια: