ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

31 Ιουλ 2017

Μέρα χωρίς προσευχή για τον κόσμο είναι μια χαμένη μέρα!

Υπάρχουν και ψυχές που γεννήθηκαν για να είναι πλήρωμα στο σκάφος του Θεού και εκείνοι επιλέγουν να κάθονται με τους επιβάτες! Ή τους φτάνει να μεταφέρονται και σαν "αποσκευές"! Τραγικό!

Όταν σε συμπιέζει η πραγματικότητα του κόσμου τούτου να ανοίγεσαι στο Μεγάλο Τοπίο! Τότε όλα μπαίνουν στην θέση τους! Και ιεραρχούνται! 
*
Αυτό που δεν αντιμετωπίζεις εδώ και τώρα θα σε ακολουθεί παντού!
Θα σε περιμένει σε κάθε στροφή του δρόμου! Στην πραγματικότητα όλοι οι φόβοι ένας είναι: Ο φόβος του θανάτου! Ο φόβος του θανάτου του εγώ! Αντίστοιχα, ό,τι δεν είναι φόβος είναι αγάπη! Πάνω στον φόβο ανθίζουν όλα τα άνθη του κακού! Πάνω στην αγάπη, όλα τα άνθη του καλού! 
*
Κανείς δεν έχει εξουσία πάνω σου αν δεν του την δώσεις εσύ! Κάθε αίσθηση αδυναμίας "αξιοποιείται" από τον αντίπαλο! Να είσαι δυνατός και άφοβος! Η δύναμη μας είναι ο Θεός! Τις καθ’ ημών; 
*
Μην αποδεχτείς ποτέ να είσαι κάτι λιγότερο από Νικητής! Θεός κατά χάριν!
Ο Χριστός νίκησε για όλους! Και για σένα! Είσαι Νικητής γιατί ομολογείς τον Νικητή! Ούτως ή άλλως εκείνος το έκανε όλο! Στείλε το μήνυμά του Νικητή στο σύμπαν και θα σου απαντά ανάλογα! 
*
Ποιο είναι το "Έργο"; Η ανύψωση των δονήσεων!
Πίσω από τα παιγνίδια επιβολής φόβου και ελέγχου του Matrix, οι Νικητές προσθέτουν μαζί με τις Ουράνιες ιεραρχίες την άγια τους δόνηση! 

Οι όμορφες αύρες των καλών ευγενικών όντων είναι το μεγαλύτερο δώρο σου σε αυτή την ζωή!
*
Και μόνο μία φορά να συναντήσεις ένα "απ' αλλού φερμένο" ον, αλλάζουν τα καρμικά σου δεδομένα!
Μόνο γιατί σε κοίταξε! Και σε περιέλαβε στην αντίληψη του! Όπως και αν αντιδράσεις εσύ, μικρή σημασία έχει! Το ον αυτό έχει δράσει άπαξ υπέρ σου! Ούτε το μίσος σου ούτε η αγάπη σου μπορεί αυτό να το αλλάξει! Αν καταφέρεις να αγαπήσεις ένα τέτοιο ον απλά γίνεσαι φως εσύ για τον κόσμο! 
*
Υπάρχουν ψυχές "χρεωμένες" σε απεσταλμένους!
 Οι ψυχές αυτές το γνωρίζουν! Και αντί να τους αγαπούν τους μισούν! Γιατί τους χρεώνουν το ότι δεν λυτρώνονται! Δεν θέλουν να αποδεχτούν ότι χρειάζεται και η δική τους "υπογραφή"! Η έμπρακτη βούληση τους! Οι απεσταλμένοι εξάλλου έχουν υπογράψει την σωτηρία όλων των όντων! 

Τι είναι "Παρουσία Θεού;" Διαύγεια, Ροή, Πληρότητα, Ομορφιά, Φως! 
Όταν είσαι στην θέση σου όλα είναι στην θέση τους! 

Να μιλάς εσωτερικά στους ανθρώπους! Μέσα στην σύγχυση και την κακία να εκχέεται αγαποενέργεια φωτός και ιάσεως! 
*
Ας είναι η προσευχή μας: "Γεννηθήτω το θέλημα Σου ως εν Ουρανώ και επί της Γης!"
Η μόνη αληθινή θρησκεία είναι να έχεις καλή καρδιά! 
Δαλάι Λάμα
*
Η ελευθερία σου, όπως και η καλοσύνη σου, «δαιμονίζει» πολλούς!
Αν ήταν αυτονόητη η αποδοχή του καλού δεν θα σταύρωνε η ανθρωπότητα τον Χριστό! Σε σένα θα κωλώσουν; Και υπάρχουν πολλοί τρόποι σταύρωσης! 
*
Πίσω από την ταμπέλα «Μην ενοχλείτε!» κρύβεται άγριος πόνος!
Όταν χάνεις τον βηματισμό σου να θυμάσαι τις μεγάλες σου στιγμές! Αυτό είσαι! Οι μεγάλες σου στιγμές! Το ίδιο και οι άλλοι! 

Τιμώ την ιαματική δύναμη των λέξεων! Του λόγου! 

Αφού είσαι παγάκι γιατί αναζητάς το νερό;

*

Δεν υπάρχουν σχόλια: