ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Οκτ 2019

ΨΥΧΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ, ΨΥΧΙΚΕΣ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΟΧΗ (Κατάληψη)

Πολλές εμφανίσεις των σκοτεινών δυνάμεων επιχειρούν να αποπλανήσουν ή να τρομοκρατήσουν κάποιον. Αυτές οι επιθέσεις είναι ιδιαίτερα ισχυρές κοντά σε κατεχόμενα ή διανοητικά άρρωστα πρόσωπα, τα οποία είναι σαν ανοιχτές πύλες και όχι μόνον προσελκύουν οντότητες αλλά δημιουργούν ένα είδος αγωγού για όλους τους ανθρώπους γύρω τους. Τα σύνορα των ψυχικών ασθενειών είναι εντελώς ανεπαίσθητα, γι’ αυτό συμβουλεύω μεγάλη προσοχή. Η ίδια η κακή υγεία διαταράσσει την ισορροπία. Οι ψιθυριστές μπορούν να προσκολληθούν στο άρρωστο αυτί. Και μόνο μια σταθερή συνείδηση μπορεί να τινάξει από πάνω της αυτά τα φίδια χωρίς καθυστέρηση. Γνωρίζετε ήδη ότι καμιά αρρώστια δεν πρέπει να παραμελείται. Πρέπει να εμβολιάζει κανείς αμέσως τον εαυτό του με δύναμη….

Κατοχή συμβαίνει μόνο όταν έχει ανοιχτεί δίοδος. Επιπλέον, πριν συμβεί η κατοχή, ο φαύλος [που επιχειρεί την εσωτερική κατάληψη] ψιθυρίζει και προετοιμάζει το αδύνατο πνεύμα. Σ’ εκείνους που έχουν κλίση προς το κακό εμφανίζονται οι οντότητες που ελκύονται από αυτούς. Το κάρμα του κατεχόμενου είναι θλιβερό!

Όταν φαινομενικά βασιλεύουν το ψέμα και η αυταρέσκεια, τότε έχει πράγματι φτάσει ένα μεγάλο σημείο καμπής στην εξέλιξη. Ο ψιθυριστής της νύχτας φεύγει στο σκοτάδι.

Δεν βλέπετε ότι τριγύρω υπάρχουν πολλοί κατεχόμενοι; Πρέπει να προσέξετε την άνευ προηγουμένου κατοχή. Με αυτό τον τρόπο μπορεί να την πολεμήσει κανείς. Πρωταρχικά είναι αναγκαίο να συνειδητοποιήσετε με ποιον έχετε να κάνετε. Το να γνωρίζετε σημαίνει να νικάτε!

Ιδιαίτερα επιδραστικοί μπορεί να είναι εκείνοι οι κατεχόμενοι που έρχονται σ’ επαφή με την αύρα των άλλων, έστω και ελαφρώς. Γι’ αυτό όταν συναντάτε ανθρώπους είναι πολύ αναγκαίο να δίνετε προσοχή στην πρώτη εντύπωση, τότε που η καρδιά μπορεί να δώσει το σήμα της! Εύκολα μπορείτε να φανταστείτε τι είδους μόλυνση κομίζει κάθε κατεχόμενος και είναι αναγκαίο να τον αποφεύγετε.

Μπορείτε να δείτε πόσο διαταραγμένα είναι τα αδύνατα πνεύματα, πόσο πολύ αυξάνουν οι κατοχές και σε ποια έκταση κατοχές αυτές περιπλέκουν το κάρμα. Έτσι η γήινη μάχη δεν πρέπει να προξενεί αναστάτωση σε κανέναν αφού κατανοείτε πως αυτή μεγεθύνεται στην Απειροσύνη. Είναι μήπως εύκολο να βρίσκεται κανείς εκεί που μαίνεται το Χάος του Ανεκδήλωτου; Η παλλόμενη καρδιά κατά μήκος της Αλύσου της Ιεραρχίας μπορεί να αισθανθεί την αντανάκλαση της έντασης της Κοσμικής μάχης!
Μορύα
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: