ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

28 Οκτ 2019

Η επίφυση είναι σύνδεση με την θεϊκή πηγή και αντιδρά σαν μαγνήτης στο φθόριο

Ένας σημαντικός αδένας που μέχρι και την ενηλικίωσή μας παραμένει ανοιχτός. Αυτό σημαίνει ότι τα ζωητρονικά σωματίδια (τα σωματίδια από τον κεντρικό Ήλιο, μπορούν και εισέρχονται στον ζωητρονικό διακόπτη, ενεργοποιώντας συνεχώς τον ανθρώπινο οργανισμό!)

Με απλά λόγια, μέχρι και τα 18 μας χρόνια, η επίφυση παραμένει ανοιχτή και ο άνθρωπος παραμένει νέος μέσα και έξω. Στα 18 χρόνια, εδώ και εκατομμύρια χρόνια έχει εμφυτευτεί πρόγραμμα, ώστε η επίφυση να κλείνει και αυτόματα να αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση.

Είναι πολύ σημαντικό να ενεργοποιείται αυτός ο αδένας.
Οι έρευνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής, επιβεβαιώνουν ότι υπάρχουν κάποιες ώρες μέσα στη νύχτα, (μεταξύ 1 και 4 το πρωί) κατά τις οποίες απελευθερώνονται χημικά στοιχεία στον εγκέφαλο, τα οποία φέρνουν την αίσθηση της σύνδεσης κάποιου με την ανώτερη πηγή του.

Πώς σκοτώνουν την επίφυσή μας                                   
Η επίφυση είναι σαν μαγνήτης για το φθόριο, το οποίο ασβεστοποιεί τον αδένα και του αφαιρεί την δυνατότητα να εξισορροπεί την ορμονική διαδικασία μέσα στο σώμα. Το φθόριο πηγαίνει στον πιο σημαντικό αδένα μέσα στον εγκέφαλο. Είναι το μόνο στοιχείο που επιτίθεται στο πιο σημαντικό κέντρο του αδένα μας μέσα στον εγκέφαλο!

Το φθόριο κυριαρχεί στις τροφές, στα αναψυκτικά, και στο πόσιμο νερό μας! Στο 90% των σημείων ύδρευσης στις ΗΠΑ ρίχνουν φθόριο! Τα φίλτρα νερού δεν αφαιρούν το φθόριο. Μόνο η αντίστροφη ώσμωση ή η απόσταξη του νερού το πετυχαίνει αυτό.
*** 
Ο Θεός δεν παρεξηγείται όπως και αν τον ονομάσουμε!
Όμως παραμένει ό,τι πιο όμορφο μπορεί ο νους και η καρδιά του ανθρώπου να συλλάβουν! Ζωή ατραυμάτιστη! Χρυσός αγάπης αέρας!

Καλές οι νηπιακές ψυχολογίες του τύπου απομακρύνουμε τους τοξικούς, κάνουμε αυτό που θέλουμε κ.λπ! Όλα αυτά είναι σωστά αν έχεις αγάπη! Αν απομακρύνεσαι αλλά προσεύχεσαι αν κάνεις αυτό που θέλεις αλλά αγαπάς! Αλλιώς απλά γιγαντώνεις το εγώ σου! 

Φως είναι ο συντονισμός με το Ένα που αποκαλύπτει το πλήρες Τοπίο! Εμπειρία φωτός χρειάζεται ο άνθρωπος! 
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: