ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Οκτ 2019

ΤΟ ΚΛΑΜΑ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ

Τι τερατώδεις σκέψεις διατρέχουν το διάστημα! Τι γεννήματα επικαλύπτουν τη Φωνή του Φωτός! Η ανθρωπότητα δεν στοχάζεται για τις σκεπτομορφές που ο άνθρωπος οφείλει να αντισταθμίσει ο ίδιος. Το διάστημα διαποτίζεται από τις σκέψεις των ανθρώπων και καθετί ελκύεται αντίστοιχα. Κατά συνέπεια, τα γεννήματα της σκέψης υφαίνουν το Κάρμα της ανθρωπότητας, και η ποιότητα της δράσης βρίσκεται σε συμφωνία με την αγωνιστικότητα. Έτσι η ανθρωπότητα πρέπει να αγωνιστεί απεριόριστα για να λυτρωθεί.

Μπορεί να ακούσετε κραυγές τρόμου, αλλά μπορεί να ακούσετε κι επιφωνήματα χαράς. Οι γόοι του τρόμου σας φτάνουν πιο συχνά, επειδή στις κραυγές αυτές οι άνθρωποι βάζουν τη μεγαλύτερη ενέργειά τους. Οι άνθρωποι είναι πιο αδύνατοι στην ικανότητά τους να εκφράσουν τη χαρά. Τώρα, που τόσες φρικαλεότητες σκοτεινιάζουν την Γη, μπορεί κανείς εύκολα να παρατηρήσει τις εκπορεύσεις της απελπισίας. Οι επιστήμονες θα μπορούσαν να συμπεράνουν πως αν μια κραυγή τρόμου διεισδύει βαθιά στο διάστημα, θα πρέπει να έχει σταλεί με ισχυρή ενέργεια και εκπέμπει ευδιάκριτες ακτίνες. Είναι απολύτως αληθινό ότι κάθε ανθρώπινη λέξη έχει τη δική της αύρα και διεισδύει στο διάστημα σε μεγάλη απόσταση.

Η ενέργεια αυτών των γεννημάτων δημιουργεί διαδοχικές συνέπειες. Κάθε τερατώδης σκέψη φέρνει στον άνθρωπο πλήρη ήττα. Κάθε σκέψη που προσελκύει την εκδήλωση ήττας μπορεί να δημιουργήσει μια ατμόσφαιρα Κοσμικών διαταραχών. Γι’ αυτό πρέπει κανείς να αγωνίζεται συνειδητά και συνετά προς τη δημιουργία. Έτσι η συνειδητή αγωνιστικότητα θα φέρει τη γνώση της Απειροσύνης.

Δεν πρέπει να νομίζετε ότι οι υψηλές επιτεύξεις θα προστατέψουν κάποιον από τα τέρατα του σκότους. Αντίθετα, το Φως θ’ αποκαλύψει νέα τέρατα, και η μανία τους είναι απεριόριστη. Δεν θα έχουμε αντιρρήσεις γι’ αυτό, αφού τα τέρατα είναι τα πόδια του θρόνου. Δεν είναι χωρίς λόγο που ιερά αντικείμενα παρουσιάζονται πάνω σε βάσεις με παραστάσεις ζώων. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να επαγρυπνείτε.

Σαν ένα αντίβαρο σ’ αυτά τα γεννήματα του σκοταδιού, τα πύρινα πνεύματα κατασκευάζουν φωτεινές δομές. Γι’ αυτό, ως αντίδραση στο σκοτάδι, οι φορείς του πνευματικού πυρός δημιουργούν τις καλύτερες καρμικές δράσεις. Για το λόγο αυτό βρίσκονται σε τόση ένταση.
Μια στήλη Φωτός θα ανατρέψει όλο το σκοτάδι.
Μορύα
*

Δεν υπάρχουν σχόλια: