ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ!

Η ΜΩΒ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΓΗ...

1 Οκτ 2019

H τελευταία προφητεία

Θα παρέλθουν μερικές δεκαετίες ακόμα πριν η Φωτιά να έρθει στη γη, η Φωτιά που θα μετατρέψει τον κόσμο φέρνοντας του μία νέα ηθική. Αυτό το απέραντο κύμα έρχεται από το κοσμικό διάστημα και θα πλημμυρίσει όλη τη γη. Όλοι όσοι θα προσπαθήσουν να του αντισταθούν θα παρασυρθούν από τη δύναμη του και θα μεταφερθούν αλλού.

Η Φωτιά, η οποία συνοδεύει τις νέες συνθήκες που θα προσφερθούν στον πλανήτη μας, θα αναγεννήσει, θα εξαγνίσει, θα ανοικοδομήσει τα πάντα… Οι σεισμοί μέσα στη γη δεν είναι απλά μηχανικά φαινόμενα, αλλά έχουν ταυτόχρονα το στόχο να αφυπνίσουν τη νόηση και την καρδιά των ανθρώπων…

Το ηλιακό μας σύστημα διασχίζει τώρα μία περιοχή του Σύμπαντος όπου κάποτε, στο πολύ μακρινό παρελθόν, κατεστράφη ένας αστερισμός. Με την καταστροφή του, αυτός ο αστερισμός άφησε τα ίχνη του, τη σκόνη του στο διάστημα. Αυτό το πέρασμα μέσα από ένα χώρο μολυσμένο, είναι μία αιτία δηλητηρίασης, όχι μόνο για τους κατοίκους της γης, αλλά και για όλους τους κατοίκους των άλλων πλανητών του συστήματος μας αλλά και των πλανητών όλου του γαλαξία.

Η Γη ακολουθεί πλέον μία ανοδική κίνηση στην εξέλιξή της και ο καθένας πρέπει να προσπαθήσει να εναρμονιστεί με αυτά τα ρεύματα της Ανύψωσης. Αυτοί που αρνούνται να εναρμονιστούν μ’ αυτή τη νέα κατεύθυνση θα χάσουν το πλεονέκτημα, την ευκαιρία όλων των εξαιρετικών συνθηκών που θα τους παρουσιαστούν για να εξελιχθούν. Θα παραμείνουν πολύ πίσω στην εξέλιξή τους και θα υποχρεωθούν να περιμένουν δεκάδες χιλιάδες χρόνια τον ερχομό ενός νέου πλέον κοσμικού ανοδικού παρόμοιου κύματος.

Η Νέα Εποχή είναι αυτή της Έκτης Φυλής. Ο δικός σας προορισμός είναι να προετοιμαστείτε όπως πρέπει για να την υποδεχθείτε και να την ζήσετε. Η Έκτη Φυλή θα δομηθεί γύρω από την Ιδέα της Αδελφοσύνης.
Οι θρησκείες θα αναγκαστούν να εξαγνιστούν. Γιατί κάθε μία περικλείει μέσα της ένα μόριο τουλάχιστον της Διδασκαλίας των Διδασκάλων του Φωτός, όμως ένα μόριο σκοτεινιασμένο εξ’ αιτίας της διαρκούς επιρροής των ανθρώπινων παρεμβάσεων.

Μία μέρα οι πιστοί όλων των θρησκειών θα αναγκαστούν να ενωθούν και να συμφωνήσουν σε μία κοινή Αρχή, αυτή του να τοποθετήσουν την Αγάπη σαν βάση κάθε πίστης, όποια κι αν αυτή είναι. Η Αγάπη και η Αδελφοσύνη, αυτή θα είναι η κοινή τους βάση!


Η μητέρα μας, η Γη, θα απαλλαχτεί σύντομα από τους ανθρώπους που δεν θα μπορούν να δεχθούν τη Νέα Ζωή. Θα τους απορρίψει σαν να ‘ταν χαλασμένα φρούτα. Μάλιστα δεν θα μπορούν πλέον να μετενσωματωθούν σ’ αυτό τον πλανήτη. Το ίδιο και τα εγκληματικά πνεύματα, θα ‘ναι αδύνατον να ξανάρθουν. Οι μόνοι που θα μπορούν να μείνουν στον πλανήτη μας θα είναι αυτοί που θα διαθέτουν την Αγάπη μέσα τους.

Οι άνθρωποι της Έκτης Φυλής θα έχουν συνείδηση της αξίας του ρόλου τους και θα έχουν σεβασμό για την ελευθερία των άλλων. Θα τρέφονται αποκλειστικά από το φυτικό βασίλειο. Οι Ιδέες τους θα έχουν την Δύναμη να κυκλοφορούν τόσο ελεύθερα, όσο ελεύθερα κυκλοφορεί ο αέρας και το φώς στις μέρες μας.


Οι άνθρωποι θα αρχίσουν να θυμούνται τις προηγούμενες ενσαρκώσεις τους και θα αισθάνονται έντονη ικανοποίηση διαπιστώνοντας ότι είναι επιτέλους ελεύθεροι από τις παλιές τους συνθήκες.

Τα λάθη και τα εγκλήματα που είναι συσσωρευμένα εδώ και χιλιάδες χρόνια πρέπει να ξεπληρωθούν. Το πύρινο κύμα που εκπορεύεται από τον Υπέρτατο Κόσμο, θα συνεισφέρει στο να ξεπληρωθεί το κάρμα των λαών! του Πέτερ Ντένωφ
*Αρχή φόρμας


Δεν υπάρχουν σχόλια: